Store sommerhuse i Ebeltoft

Se vores store udvalg

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Ferie i et stort sommerhus

Leder du efter et hus der har plads til en stor familie eller måske to? Så se med her, hvor du kan se et udvalg af vores store sommerhuse med plads til mange mennesker.

Inviter en gruppe venner eller din familie med i et rummeligt sommerhus, hvor der er plads til alle, så man kan være sammen på ferie men stadig har plads til at gøre, som man har lyst til. Der er mange fordele ved at leje et stort sommerhus, og at der er plads til alles behov, er blot en af dem. Vi behøver vel ikke at nævne, at et stort sommerhus også giver mulighed for, at du kan samle folk fra nær og fjern, så du kan holde ferie med venner eller familie, som du ikke ser til hverdag.

Find dit store sommerhus i Ebeltoft og omegn
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Lej et stort luksus sommerhus

Har I lyst til at forkæle jer selv lidt ekstra i jeres ferie, så har vi udvalgt nogle store sommerhuse, som alle har ”noget ekstra” - de er det, vi kalder "luksus sommerhuse". De kan være særligt godt indrettede, have ekstra faciliteter, være helt nybyggede, eller være det vi kalder et vandkants-sommerhus, som ligger perfekt ud til vandet. Fælles for dem er, at de er toppen af, hvad vi kan tilbyde her på Djursland.

Det er nogle af vores mest eftertragtede huse, der alle tilbyder dette ekstra, som kan være med til at gøre ferien helt speciel. Flere af disse huse ligger på de mest populære adresser i området: helt ned til stranden eller tæt på særligt naturskønne områder.

Sommerhuse til mange

Det er virkelig hyggeligt at tage hele familien med på en dansk sommerhusferie, så derfor er vi altid på udkig efter flere store sommerhuse, hvor der er plads til alle. Vi har sommerhuse med plads til både 10 personer, med plads til 12 personer og til endnu flere. Husene er naturligvis indrettet forskelligt, så tag et kig på alle vores store huse og se hvilket hus, der bedst opfylder de behov, I har i din familie. 

Mange af vores luksus sommerhuse er typisk meget rummelige med plads til minimum 10 personer og enkelte helt op til 22 personer, så I kan holde ferie flere familier sammen og stadig have plads til at være jer selv.
Udendørsområderne er kendetegnet ved terrasser, der gør det muligt at nyde solen både morgen, middag og aften, og nogle luksushuse har endda udekøkken, så I kan nyde den særlige stemning, der opstår, når I laver mad i det fri.

Lej et stort sommerhus med indendørs pool, spa og sauna

Hos Ebeltoft Feriehusudlejning råder vi over en række dejlige sommerhuse med indendørs pool, alle beliggende i et af Danmarks mest naturskønne områder, Mols Bjerge, eller i omegnen af hyggelige Ebeltoft.

Flertallet af husene er desuden indrettet med spabad og/eller sauna. Der er garanti for leg og badeglæde for både små og store vandhunde og for afslapning og forkælelse, også i årets koldeste måneder eller på en blæsende regnvejrsdag.

Stort sommerhus med pool

Flere af vores store sommerhuse har lidt ekstra indhold, som virkelig kan få én i feriestemning. Hvad er mere oplagt til dét end en pool?
Klik her og se vores udvalg af store sommerhuse med pool.

Læs mere her

Luksuriøse sommerhuse med plads til mange

Sommerhuse med pool, sauna, spa, havudsigt..

Firmatur på Djursland

Skal der ske noget nyt til firmaarrangementerne, eller mangler I et sted at holde teambulding?
Hvad med at tage på en sommerhustur med dine kollegaer?

Hos Ebeltoft Feriehusudlejning råder vi over en række store sommerhuse, alle beliggende i et af Danmarks mest naturskønne områder, Mols Bjerge, eller i omegnen af hyggelige Ebeltoft.
I disse store sommerhuse er der generelt tænkt på det hele, og her er plads og mulighed for at slappe af og skabe fælles oplevelser, lige fra madlavning, brætspil til en turnering i bordfodbold, for ikke at nævne de utallige udendørs aktiviteter. Oplev den storslåede og varierede natur i Nationalpark Mols Bjerge til fods, på cykel eller hesteryg – her er fantastiske vandre- og cykelruter, guidede ture, og mulighed for ridning på islandske heste. I kan også leje cykler gennem Ebeltoft Feriehusudlejning.

Familieferie i et stort sommerhus i Ebeltoft

Nogle af vores store sommerhuse skiller sig lidt mere ud end andre. Tag f.eks. et kig på det store sommerhus på billederne ovenfor. Det unikke sommerhus ligger i det naturskønne Femmøller og har plads til hele 22 personer.

Når I lejer Glads Mølles i alt 400 velindrettede kvadratmeter med plads til 22 personer, får I en oplevelse af de sjældne, i nogle helt enestående omgivelser og med alt i moderne komfort, hvad enten I vil holde familiefest eller holde ferie flere familier sammen. Her bor I på en af Femmøllers legendariske fem vandmøller, som er nænsomt og smukt restaureret og beliggende på stor grund ved Mølleåen med egen lille sø. Her kan I både være sammen og hver for sig.

Skal I holde fest? – så råder I over Munkestuen, en lys og dejlig spise-/festsal i hovedhuset med spiseplads til 22 personer samt køkkenfaciliteter og badeværelse.

Inspiration til ferien

Skal du holde ferie i et stort sommerhus som huset med plads til 22 personer? Så har du sikkert også brug for lidt inspiration til aktiviteter på Djursland, som kan underholde både store og små under jeres sommerhusferie.

Oplev den storslåede og varierede natur i Nationalpark Mols Bjerge til fods, på cykel eller hesteryg – her er fantastiske vandre- og cykelruter, guidede ture, og mulighed for ridning på islandske heste. I kan også leje cykler gennem Ebeltoft Feriehusudlejning.

Vi har nogle af landets fineste og mest børnevenlige badestrande. Strandene ud mod Kattegat betragtes af mange som de bedste på hele Mols, og de har da også alle det blå flag. Godt beskyttet i bunden af Ebeltoft Vig ligger Egsmark, Lyngsbæk og Handrup Strand med lavt vand og perfekt sandbund, og syd for Ebeltoft i det dejlige naturområde ved Øer finder man kilometerlange sandstrande med lavt vand, indsøer og revler. Her er desuden et sjældent og rigt fugleliv.

Langs vores smukke kyster er der mange forskellige muligheder for aktiviteter til vands, lige fra vind- og kitesurfing til kajaksejlads. I kan også købe fisketegn hos os og fiske fra strande og moler. Snyd heller ikke jer selv for en sejltur med veteranskibet Skødshoved, hvor I både får spændende historier om Kalø Slotsruin, de gamle gravhøje og farvandets luner, og med stor sandsynlighed oplever både sæler og marsvin.

Og så har vi slet ikke nævnt alle de andre attraktioner, som Djursland er kendt for – tag f. eks. en dag i Danmarks største forlystelsespark, Djurs Sommerland, oplev de vilde dyr på en togtur i Ree Park Safari, eller kom helt tæt på hajerne i Kattegatcentret. Uanset hvad vejrudsigten byder på, kommer I aldrig til at kede jer på jeres sommerhusferie. 

Nedenfor har vi samlet lidt inspiration til din næste sommerhusferie.