Juleferie i sommerhus tæt på Ebeltoft

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Juleferie i Ebeltoft

Den danske jul er spækket med traditioner. Hvad vi laver, hvad vi spiser, hvilke film vi ser og hvem vi er sammen med er dybt forankret i disse traditioner. Hvert år trykker vi på genstart-knappen, for at starte det hele forfra igen og køre en genudsendelse af den jul, vi kender. Traditionerne giver os en tryghed, så vi ikke skal tænke på alt det rundt om, men så vi blot kan fokusere på dem, vi har kær. Har du alligevel lyst til at ryste jeres juletraditioner lidt, uden at glemme dem helt, så kan et sommerhus i Ebeltoft være oplagt. Her kan du skifte rammen for jeres jul ud, men bibeholde julehyggen.


Find det perfekte sommerhus til en hyggelig juleferie på Djursland

En juleferie i Ebeltoft og omegn kan tage jer mange steder hen. I kan fokusere på det nære, og lukke jer selv ude fra omverden. Når familien samles i sommerhusets stue, virker alt andet ligegyldigt, og det er nuet, der tæller. Om I bager småkager, læser højt foran brændeovnen eller bare snakker over en kop varm kakao. På en råkold dag kan det virke forfriskende at tage vandreskoene på, og mærke den kolde vind bide i kinderne på en gåtur. Dette kan passende slåes sammen med indkøbet af årets juletræ - hvis I altså kan blive enige om, hvilket I skal vælge. Er I heldige, at I bliver velsignet med en hvid jul, så er det sjovt at se, hvem der kan bygge den flotteste snemand i haven.

Tager du afsted kun med din partner, så er julen i et sommerhus noget af det mest romantiske, som I kan vælge. Hyg jer med julegaveindkøb i byens mange specialbutikker, prøv en af de mange restauranter og bliv forelsket på ny. Både i hinanden og i Ebeltoft. Efter en dag i Ebeltoft kan I passende afslutte den med en af de mange lækre øl fra det berømte Ebeltoft Gårdbryggeri.

 

Der er mulig ankomst på alle juledage, selvom kontoret ikke er bemandet d. 24.-26.12. Detaljer fremgår af dit lejebevis.

Har du brug for hjælp til at forberede julen sammen med familie og venner, kan vi skaffe et juletræ, brænde eller en gås. Kontakt os venligst senest 2 uger inden ankomst, hvis du ønsker denne service.

Der er mulighed for både valgfri ankomst og miniferie i juletiden.

Søg sommerhus til juleferien på Djursland
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Julebordet ala Ebeltoft

Et fast samlingspunkt i juletiden er julebordet. Flere gange mødes vi til måltider, store som små, og det er derfor ikke ligegyldigt, hvad vi serverer. Vi mødes både til julefrokoster, æbleskiver og det store julebord d. 24. december - måltider som alle kan få et strejf af Ebeltoft. Ebeltoft byder nemlig på en lang række af lokale smagsoplevelser, der gøre det lidt sjovere at sætte sig foran tallerkenen. I kan eksempelvis lægge vejen forbi en af de mange gårdbutikker, hvor I finder lokalt producerede råvarer. I Meny i Rønde finder I det eneste sted i Danmark, hvor I kan købe skov-kvæg fra Nationalpark Mols Bjerge. Til maden kan I fylde glassene med dråberne af velbrygget øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri, der har øl til enhver anledning.

Oplev Djurslands natur

Naturen omkring Ebeltoft er dragende med dens bølgende former, strande og rige dyreliv. Naturen på Djursland er i konstant bevægelse, og I får derfor altid et unikt billede på, hvordan her ser ud, netop når I slår vejen forbi. En af de mest berømte naturreservater på Djursland er Nationalpark Mols Bjerge. Er I så heldige, at I får muligheden for at opleve denne perle dækket i et lag af sne, så skal I gribe den. Når man bevæger sig igennem landskabet bliver man konstant mindet om, hvor vild den danske natur er. Og samtidig ærgrer man sig over, at man ikke havde taget en kælk med.

Oplevelser til dårligt vejr

Naturen er smuk om vinteren, men det er ikke altid, at vejret er det. Heldigvis er Djursland ikke kun et besøg værd, når vejret er godt, men der gemmer sig derimod oplevelser til alle årstider. På en grå dag i julen kan I eksempelvis lægge vejen forbi Det Gamle Rådhus i Ebeltoft. Rådhuset er et af de mest romantiske huse i Ebeltoft, og det er vi ikke de eneste, der synes. Hvert år ligger rådhuset nemlig lokaler til over 500 vielser af par både fra ind- og udland. I dag fungerer rådhuset ikke længere som rådhus, men er i stedet overgået til museum. 

Rådhuset er ikke det eneste museum, som Ebeltoft har at byde på. Også Glasmuseet Ebeltoft er et besøg værd. Her kan I opleve en blanding af permanente og skiftende udstillinger, som i forening fortæller historien om mere end 1600 værker inden for glaskunstens historie.

Lej et sommerhus i julen

Et sommerhus over julen giver jer muligheden for, at I enten kan være helt tætte med den nærmeste familie, eller I kan holde en stor jul, hvor hele familien bliver inviteret med. Vælger I den sidste løsning, så skal I kigge på vores store sommerhuse. Her er der plads til, at I kan invitere fætre og kusiner med, så I ikke selv skal stå for at underholde børnene. Her er der plads til, at børnene sammen kan løbe rundt og lege, alt imens at de voksne får tiden til at snakke om de ting, som de ellers måske ikke har i en travl hverdag. 

Ankommer I i dagene op til juleaften, så har I rigeligt med tid til at lande og komme på plads. I kan hygge jer med klargøringen og undgå den både berømte og berygtede julestress. 

På den anden side af juleaften er det oplagt at blive i sommerhuset, hvor I kan nyde 1. og 2. juledag samt resten af juleferien i ro. Her kan I spise det sidste juleslik, gå lange afstressende ture, se en hyggelig julefilm og blive klar til den næste store begivenhed; nytåret.

Sommerhuse i Ebeltoft i julen er ret populært, så tøv ikke med at booke, hvis I vil sikre jeres yndlingssommerhus i juledagene.