Miniferie på Djursland

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Forkæl jer selv med en miniferie

Trænger du til et kort afbræk fra hverdagens travlhed? Eller ønsker du at genoplade dine batterier, men har måske ikke tid til en lang ferie? Så er en miniferie på Djursland den perfekte løsning for dig! Miniferier er en fleksibel form for ferie, hvor du har mulighed for at tilpasse længden af ferien til lige netop din tidsplan og dit budget. Du får her mulighed for at genfinde roen, fordybe dig i naturskønne omgivelser og skabe uforglemmelige minder på kort tid - uanset om det blot er et par dage eller en lille uge.

Søg sommerhus til miniferien her
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Miniferie med børn

Skal familiens yngste medlemmer med på ferie, kan en miniferie være den perfekte mulighed for at skabe uforglemmelige minder og tilbringe kvalitetstid sammen som familie. Når hele familien skal på ferie kan det ofte være svært at finde tid, hvor det både passer med arbejde, skole og diverse andre planer. Derfor kan en miniferie ofte virke mere overskuelig, da det kan være lettere at få til at passe ind i en måske til tider travl kalender. I Ebeltoft og omegn er der gode muligheder for aktiviteter, der kan nås på kort tid, og som passer ind i en formiddag eller eftermiddag. Derfor kan I på en miniferie til Ebeltoft nå at få det bedste fra både det afslappende sommerhusliv og de sjove aktiviteter for hele familien. 

Miniferie for to

En miniferie for to er en unik mulighed for at genoplive romantikken og fordybe sig i hinandens selskab. Nyd romantiske gåture på stranden, spis lækre middage på nogle af områdets restauranter eller slap blot af i hinandens selskab foran pejsen. Uanset om I fejrer en særlig lejlighed eller blot ønsker at forkæle jer selv, vil en romantisk ferie for to uden tvivl skabe en mindeværdig ferie. Læs mere om ferie for 2.

Miniferie i helligdagene

Helligdagene er en perfekt tid til at holde en velfortjent miniferie. Med en miniferie i helligdagene har du mulighed for at holde en ferie uden at bruge alt for mange feriedage - eller måske uden at bruge nogle overhovedet? Foråret er helt optimalt i forhold til en miniferie, da helligdagene står i kø for at give os velfortjente timer ude i det spirende forår og i de tiltagende lyse dage - men miniferier er for alle hele året rundt, hvor I kan trække vejret lidt dybere og synke helt ned i enten solstolen eller i sofaen under den varme dyne. Den forlængede weekend venter bare på at blive booket. 

Med en sommerhusferie kan du desuden opleve helligdagene på en helt ny måde i nye rammer. Uanset om det er jul, påske, nytår eller en anden festlig lejlighed, så er vores sommerhuse det perfekte sted at skabe uforglemmelige minder sammen med dine nærmeste. Måske er det også i år, at traditionerne skal gennemses og nye skal på bordet. Sådan nogle traditioner kan man se frem til hele året. 

I et sommerhus bliver noget af stressen, der ofte være omkring planlægning ved højtider, også automatisk mindre og du kan på den måde fokusere på det, der virkelig betyder noget - at nyde tid sammen med dem, du holder af. 

Sommerhuse for ethvert behov og ønske

Uanset om du drømmer om en afslappende pause midt i naturen eller en livlig ferie tæt på byens pulserende liv, har vi det perfekte sommerhus til dig. Med vores store udvalg af sommerhuse kan du vælge præcis den atmosfære og beliggenhed, der passer bedst til dine ferieønsker.

Vi har sommerhuse i alle størrelser og stilarter - fra små, hyggelige sommerhuse til luksuriøse wellnesshuse, så du kan finde lige præcis det, der passer bedst til dig. På den måde kan du få mest muligt ud af din ferie, hvilket er ekstra vigtigt på de korte miniferier.