Ferie med hund i sommerhus

TAG DIN HUND MED PÅ FERIE I EBELTOFT!

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Sommerhus med hund

De bedste ferier er dem, hvor hele familien kan komme med. Både mor, far, alle børnene og selvfølgelig også familiens hund. For dem uden hund kan det måske være svært at forstå, men for os der har, er den firbenede ven en lige så vigtig del af familien, som resten af flokkens medlemmer. Det er vi hos Ebeltoft Feriehusudlejning bevidste om, og vi har derfor en lang række af sommerhuse, hvor poter, pels og logrende haler også er velkommen. Her er plads til, at alle i familien kan få sig en afslappende ferie, før at hverdagen igen kalder på den anden side.

Alle vores feriehuse er privatejede, og det er derfor vigtigt, at I inden ankomst har læst vores betingelser for at have hunden med i et af vores feriehuse. På den måde får alle den bedste oplevelse.

Søg sommerhus med kæledyr på Djursland
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Oplevelser med hund

Sommerhuse kalder på lange gåture, og hvis I tager hunden med, er de umulige at komme udenom. Heldigvis er naturen på Djursland imponerende smuk, og hunden vil måske hjem for I selv vil, da den kan være svær at komme væk fra igen. Den bølgende landskab ved Helgenæs og Mols Bjerge er dragende, og udsigten ud over vandet kan holde jer fast i timevis. Rundt om på Djursland kan I finde et hav af forskellige ruter, og I behøver derfor ikke gå den samme rute mere end en enkelt gang. Når I kommer hjem til feriehuset er alle trætte, og I kan med god samvittighed slappe af, før næste dag kalder på endnu en tur.

Hundeskove på Djursland

Hundeskove er populære, og det er ikke uden grund. Her kan hundene virkelig boltre sig, hvor de kan få lov til at løbe frit. Lidt uden for Ebeltoft finder I hundeskoven Egedalskov. Hundeskoven er indhegnet, og I skal derfor ikke bekymre jer om, at jeres hund bliver væk. I kan med fordel pakke en madpakke og tage med, da skoven også er udstyret med borde/bænke sæt. 

I finder hundeskoven her: Elsegårdevej 11, 8400 Ebeltoft

Lej et sommerhus i julen her

Et sommerhus over julen giver jer muligheden for, at I enten kan være helt tætte med den nærmeste familie, eller I kan holde en stor jul, hvor hele familien bliver inviteret med. Vælger I den sidste løsning, så skal I kigge på vores store sommerhuse. Her er der plads til, at I kan invitere fætre og kusiner med, så I ikke selv skal stå for at underholde børnene. Her er der plads til, at børnene sammen kan løbe rundt og lege, alt i mens at de voksne får tiden til at snakke om de ting, som de ellers måske ikke har i en travl hverdag. 

Ankommer I i dagene op til juleaften, så har I rigeligt med tid til at lande og komme på plads. I kan hygge jer med klargøringen og undgå den både berømte og berygtede julestress. 

På den anden side af juleaften er det oplagt at blive i sommerhuset, hvor I kan nyde 1. og 2. juledag samt resten af juleferien i ro. Her kan I spise det sidste juleslik, gå lange afstressende ture, se en hyggelig julefilm og blive klar til den næste store begivenhed; nytåret.

Sommerhuse i Ebeltoft i julen er ret populært, så tørv ikke med at booke, hvis I vil sikre jeres yndligssommerhus i juledagene.