Ferie for 2

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Book et sommerhus for 2 personer med rabat

Har I brug for at stikke af fra hverdagen? Trække stikket og rejse væk for at nyde tosomheden? Så har vi det perfekte tilbud til jer, så I kan komme på en sommerhusferie til en favorabel pris. Uanset om I er et kærestepar, venner eller familie, så får I her muligheden for at fokusere på hinandens selskab, uden at skulle bekymre jer om alt andet udefra.

Hvis I rejser 2 personer sammen, kan I få op til 25% rabat på den gældende sæsonpris på sommerhuset. Dette gælder primært i D, E og F-sæsonen. Tilbuddet gælder for huse med 2-personers rabat, dog kun for lejemål af minimum 1 uges varighed, og kan ikke kombineres med andre rabatformer.

Har I reserveret et hus til mere end 2 personer og betalt både 1. og 2. rate, kan prisen ikke ændres efterfølgende, selvom personantallet ændrer sig til kun 2.

Søg sommerhus for 2 personer med rabat
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Forkæl den du holder af med ferie og samvær

At tage to i sommerhus er en af de største gaver, du kan give til den, du holder af. Her får I nemlig muligheden for at sætte fokus på den kvalitetstid, der kan være svær at nå at prioritere i hverdagen. Måske I er gledet fra hinanden som gamle venner, eller I har haft for travlt med alt muligt andet i jeres parforhold? Så er en sommerhusferie en perfekt måde at finde hinanden på igen.

Selvom I kun tager to i sommerhus, så skal I ikke bekymre jer om, hvorvidt tiden vil snegle sig afsted. I Ebeltoft og omegn er der nemlig massere af ting, som kan få humøret til at lette og tiden til at flyve afsted! I kan gå time lange ture, hvor samtalen vil tage jer i mange forskellige retninger. I kan også opleve området fra sadlen på jeres cykel, hvorfra I for alvor kan se, hvor naturskønt området er. Vil I gerne blive klogere på historien, så er der også den mulighed, at I kan besøge nogle af de mange museer, som Ebeltoft har at byde på. I kan selvfølgelig også blot finde jer tilrette i sommerhuset med et godt glas rødvin og måske et spil.

Hvilken type sommerhus vil I afsted i?

Når I skal på sommerhusferie, så skal I vælge, hvilken type sommerhus I vil afsted til. Heldigvis har vi noget for enhver smag, så dig og din partner kan få præcis den ferie, som I drømmer om. Glæder I jer til, at I skal ud i bølgerne hver morgen, så har vi sommerhuse, der kun har under 250 meter ned til vandet. Er I på jagt efter en luksusoplevelse, så har vi sommerhuse med både spa og sauna, hvor I kan give jer selv den wellnesskur, som I trænger til. Er I mest interesseret i, at I gerne vil have fokus på hinanden, så skal I måske besøge et af vores sommerhuse med brændeovn, hvor I for alvor kan skrue op for hyggen.

Hold et skarpt øje med tilbuddet

Går I med tankerne om, at I vil gøre brug af vores 2 personers tilbud, så kan det være en god idé, at I begynder at holde øje allerede nu. Det skyldes, at vi hele tiden opdaterer udvalget, så der konstant kommer nye huse til. Måske jeres favorit hus ikke er der i dag, men så kan det være, at det er der i morgen. Vi kan dog ikke garantere, hvilke huse der er på tilbud, så er jeres drømmehus på tilbud, så skal I skynde jer at slå til!

Last minute tilbud

Vil I gerne afsted på ferie med det samme, og er jeres yndlingshus ikke en del af 2 personers kampagnen, så kan det være, at I kan finde det under vores Last minute tilbud. Vores Last minute tilbud er sommerhuse, der giver jer en rabat, hvis I er klar på at tage afsted med kort varsel. Det kan derfor være en god idé, at I altid har en kuffert pakket, så I kan flyve ud af døren.

Se mere om Last Minute her