Last minute tilbud

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Grib muligheden for en Last Minute-ferie

Der er mange penge at spare, hvis du booker et sommerhus hos os i sidste øjeblik - vi kalder det et Last Minute tilbud, og du får ekstra meget for pengene, hvis du har tålmodighed eller er den spontane type. Du kan spare op til 20% på et Last Minute sommerhus på Djursland i forhold til gældende sæsonpris, alt efter hvor tæt på ankomsten du booker. 

Hos Ebeltoft Feriehusudlejning står vi altid klar til at hjælpe dig til en vellykket ferie i de perfekte rammer. Vi har et bredt udvalg af dejlige sommerhuse, så I kan helt sikkert finde et, der passer til jeres ønsker og behov både i forhold til beliggenhed, størrelse og pris.

Bemærk, at rabatten ikke kan kombineres med andre typer rabatter. Rabatten bliver automatisk fratrukket ved booking.

Last minute tilbud
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Last Minute ferie på Djursland

Der er ikke noget bedre end ferie, og vi giver dig nu mulighed for at komme til dejlige Djursland, hvor du kan nyde alt fra en smuk natur, afslapning i hyggelige sommerhuse til aktiviteter som alle i familien kan være med til. Vi udlejer sommerhuse i en lang række små og større byer rundt om på Djursland, og fælles for dem alle er, at de giver dig mulighed for at komme tæt på alt det gode, Djursland har at byde på. Uanset om du er til strande, hyggelige brostensbelagte byer eller et bakket landskab, der kan tage vejret fra enhver, så kan Djursland give dig en ferieoplevelse, som du vil huske i lang tid. Alt dette kan du komme til for en rigtig god pris, hvis du booker dit hus på et Last Minute tilbud - og ligesom prisen, er ferien og sommerhuset helt i top!

Fordele ved et Last Minute tilbud

Når du booker en Last Minute ferie, får du en ferie på niveau med alle andre, bare til færre penge. Der er altså plads i budgettet til enten at få en længere ferie eller en ferie med flere faciliteter. Det kan også være at en billigere ferie kan frigive plads i økonomien til at besøge Djurs Sommerland, Kattegat Centeret eller en af de andre sjove og spændende attraktioner, I finder på Djursland. 

Fordelen ved at booke ferien lige op til afrejsetidspunkt kan også være, at I har mulighed for at planlægge efter vejret. Hvis I elsker badeferie, så kan I se frem på vejrudsigten og gå efter den uge, hvor vejret lover bedst i forhold til at ligge på stranden og slikke sol. Modsat kan I holde øje med blæst, hvis I godt kan lide at være i sommerhus, når I kan varme jer på brændeovnen, mens stormen raser udenfor.

Der er altså mange gode fordele ved at booke et Last Minute tilbud - om det er en spontant opstået ferie eller I har is i maven i forhold til at booke, så får I del i fordelene, når I booker.   

Aktiviteter på Djursland

Når du booker en ferie Last Minute, så betyder det helt naturligt, at der er mindre tid til at planlægge din ferie og de oplevelser, du og dine medrejsende gerne vil se nærmere på. Heldigvis for dig, så er Djursland og området omkring fyldt med sjove og spændende oplevelser for både store og små. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, om I kan finde noget at bruge tiden på eller ej. Læs med herunder, hvor vi har samlet nogle oplevelser, eller læs meget mere lige her!

Ree Park Safari

Kom indenfor i en vild verden lige udenfor Ebeltoft. Ree Park byder dig velkommen til en anderledes dyrepark, hvor du blandt andet kan komme på safari på den afrikanske savannen eller på togrejse igennem den nordamerikanske prærie. Du kan også møde dyr fra Asien og fra Sydamerika, besøge et ægte fugledelta eller tage på bondegårdsbesøg på Farmen, hvor klappedyr står klar til en hyggelig stund. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du besøger Ree Park.

Kattegatcenteret

Der er flere dyreoplevelser på Djursland - denne under havets overflade. Kattegatcenteret er en fortælling om livet i Kattegat, hvor du bliver taget med både under og over overfladen. Du kan besøge det nye pingvinområde eller tage på undervandseventyr i grotten. Desuden er det muligt at komme helt tæt på både krabber og fladfisk og så fodring af sæler og hajer. Der er oplevelser nok til en helt dag for hele familien - og kun en lille tur i bil fra dit sommerhus. 

Fregatten Jylland

Verdens længste træskib - på havnen i Ebeltoft. Kom helt tæt på historien på Fregatten Jylland, hvor kanonerne stadig affyres om sommeren, og hvor du kan komme ind i kabysserne og mandskabsrummet for virkelig at få en oplevelse af, hvordan livet var ombord på det smukke skib. I kan nyde en is eller en kop kaffe på havnen, mens I nyder udsigten over det imponerende skib. Når du er ved Fregatten Jylland, er der kun en lille, men meget hyggelig, gåtur op i midten af Ebeltoft by, hvor kulturelle oplevelser venter på dig.