Markedsføring

Hvordan?

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Hvordan markedsføres mit sommerhus?

Når du vælger at udleje dit sommerhus igennem Ebeltoft Feriehusudlejning bliver dit sommerhus markedsført via en bred vifte af medier.

Hvert hus har en flot præsentation med tekst og billeder i en 2-sproget version på dansk og tysk.

Internettet er selvfølgelig et meget vigtigt medie og alle sommerhuse vi har i vores udlejningsportefølje præsenteres på Internettet med tekst, billeder, kort og facilitetsoversigt. Derudover er det naturligvis muligt at booke et sommerhus døgnet rundt på hjemmesiden, hvilket flere og flere lejere benytter sig af. Hjemmesiden vedligeholdes løbende og vi tilstræber ligeledes en stor synlighed på Internettet og bruger årligt mange ressourcer på søgemaskineoptimering og ad Words-kampagner.

Ebeltoft Feriehusudlejning er en del af Nordsee Holidays, der er en sammenslutning af p.t. 7 selvstændige lokale feriehusudlejere langs Vestkysten og på Djursland. Det gør, at vi kan tilbyde en meget bred markedsføring, som ellers kun de landsdækkende bureauer kan tilbyde.

Derudover har Ebeltoft Feriehusudlejning et bredt agentnet fordelt i Danmark, Tyskland og Europa. 

Hvert år deltager Ebeltoft Feriehusudlejning på flere salgsmesser i ind- og udland, med hovedvægten lagt på det tyske marked som vor hovedmålgruppe. Disse messer er en vigtig del af den personlige kundepleje, og vi udleverer her et stort antal kataloger til potentielle gæster og fortæller om områdets mange tilbud.