Lejligheder i Øer Maritime Ferieby

Et unikt ferieparadis

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Øer Maritime Ferieby

Øer Maritime Ferieby er anlagt på 7 øer i et lukket system af forbundne kanaler med broer, anløbskaj og ankerpladser til lystbåde.

Til hver bolig hører en parkeringsplads. Medbringer I flere biler, kan I enten låne plads hos en nabo eller parkere på den store parkeringsplads ved sportshallen. Når du booker din feriebolig, kan du også leje ankerplads til din lystbåd. Der er fri adgang til den indendørs svømmehal og sportshal.

I sportshallen er der mulighed for at spille f.eks bordtennis, badminton, volleyball eller basketball. Udendørs er der boldbaner til håndbold, tennis og fodbold, som dog er delvist lukkede i vinterhalvåret. Man skal selv medbringe ketsjer, bat eller bolde, og ellers kan man leje det nødvendige i den lokale købmandsbutik.

Ved siden af sportshallen er der anlagt en stor legeplads, og desuden er der bålplads. Hos slusemesteren kan man købe fiskekort og leje kano og vandcykler. Fiskekortet giver adgang til fiskeri i søen fra d. 1. april. Mellem kanalerne og havet ligger en sluse, som kan passeres mod betaling.

Omgivelserne byder på store oplevelser, lige fra gåture i det gamle Ebeltoft med verdens længste træskib - Fregatten Jylland - til de gratis glæder i Nationalpark Mols Bjerge og på Helgenæs.

Ferielejligheder i Øer Maritime Ferieby
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}