Påskeferie i sommerhus på Djursland

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Hold påskeferie med de nærmeste på Djursland

Påskeferien kommer som en sand forårsbebuder, der fortæller om, at resten af naturen også for alvor er på vej tilbage fra dets vinterhi. Langsomt begynder de små planter at spire, træerne springer igen ud og påskeharen hopper hen over Djurslands mange marker og enge. Påskeferien er en ideel ferie at holde i et sommerhus ved Ebeltoft, da I her får muligheden for at indånde den friske forårsluft, nyde de første solstråler og varme jeres krop op, mens I sidder og dagdrømmer på terrassen. Det bedste ved påskeferien er næsten tanken om, at det kun er begyndelsen på et halvår med godt vejr, glade feriegæster og sommeren, der ligger for jeres fødder.

Find et sommerhus til påskeferien
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Med påsken kommer foråret

Påsken falder i det tidlige april, og ferien kommer derfor imod jer hånd i hånd med foråret. I den første del af foråret kan det måske virke som om, at årstiden har glemt at kigge på kalenderen, og at den ikke er mødt op til aftalt tid. Modvinden bor fortsat fast på de danske cykelstier, og regntøjet hænger stadig forrest i klædeskabet. Men selvom at det sner i marts, så skinner solen i april, og man kan igen genfinde troen på, at sommeren bliver lige så lang som nætterne bliver korte. Besøg Ebeltoft i jeres påskeferie og oplev denne elektriske stemning, forventning og glæde ved forårets genkomst.

Inviter Ebeltoft med til påskebordet

Til påske er temperaturen steget så meget, at vi langsomt kan nyde vores frokost udendørs igen. En fast tradition for mange familier er derfor at fylde hele spisebordet med både det kolde og det varme, samt øl og snaps. Inviter jeres familie og venner på besøg i jeres sommerhus, og fyld bordet med specialiteter fra Ebeltoft. Ebeltoft byder nemlig på en lang række af lokale smagsoplevelser, der gøre det lidt sjovere at sætte sig foran tallerkenen. I kan eksempelvis lægge vejen forbi en af de mange gårdbutikker, hvor I finder lokalt producerede råvarer. I Meny i Rønde finder I det eneste sted i Danmark, hvor I kan købe skov-kvæg fra Nationalpark Mols Bjerge. Til maden kan I fylde glassene med dråberne af velbrygget øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri, der har øl til enhver anledning.

Påskeharen fra Djursland

Det er en evig diskussion om, hvor Julemanden egentligt bor. Bor på han på Grønland eller bor han på Nordpolen? Enkelte holder endda på, at han kommer fra Finland. Den diskussion har der aldrig været omkring Påskeharen, og det skyldes måske, at alle ved, at den holder til på Djursland. Vil I gerne sikre jer, at Påskeharen lægger vejen forbi jer, så kan I derfor med fordel booke jeres påskeferie i Ebeltoft. Når ungerne løber rundt i haven påskemorgen efter påskeæg, så ved man, at påsken for alvor er kommet. Det er en hyggelig tradition hos mange, og når I holder påsken i et sommerhus, så bliver udfordringen kun større for de små skattejægere.

En ferie fyldt med aktiviteter

Besøg af Påskeharen og påskefrokoster er langt fra det eneste, I kan få tiden til at gå med i et sommerhus på Djursland. Området er nemlig noget af det smukkeste, den danske natur kan tilbyde, og overalt veksler det mellem bakker, skov og vand. Det er derfor oplagt, at I søger ud i naturen, når dagene skal fyldes ud. I kan gå lange ture eller I kan pakke cyklen med på ferie, og opleve det hele fra sadlen. Her finder I både muligheder for at cykle på landevej og mountainbike. En anden fast påsketradition for mange familier er ægpustning. Besøg en af de mange små gårde og køb lokale æg, som I så kan puste og efterfølgende male. Det er flot påskepynt og et godt minde om en skøn ferie. Er I på jagt efter unikke oplevelser, så kan I besøge Fregatten JyllandGlasmuseet eller måske Kalø Slotsruin.

Sommerhuse for alle

I Ebeltoft finder I et bredt udvalg af forskellige sommerhuse. Ikke to sommerhuse er ens, og vi har derfor med garanti et hus, som passer netop til jer og jeres behov. Har I planer om, at I vil afsted med den helt store familie, så skal I kigge på vores store sommerhus, eller vil I gerne have jeres firbenede ven med, så har vi også huse, hvor husdyr er tilladt. Skal I for alvor slappe af fra hverdagen, så kan I kigge i retning af vores mere luksuriøse sommerhuse.

I finder alle vores sommerhus her.