Ferieaktiviteter på Djursland

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Sjove ferieaktiviteter i og omkring Ebeltoft på Djursland

Når I tager på ferie sammen som familie eller venner, er det ofte forbundet med tid væk fra hverdagens travlhed, og I har derfor rigtig god tid til både hinanden men også til at opleve noget sammen. Da alle er forskellige, handler det ofte om, at finde en destination, der kan glæde alle selskabet i form af aktiviteter og oplevelser. På Djursland kan I tilfredsstille hele familiens ønsker og behov uanset alder og interesser.

Masser af oplevelser venter lige om hjørnet - både til store og små - og det er uanset om I leder efter aktiviteter i Djurslands fantastiske natur, på et spændende museum eller om I drømmer at opleve madkulturen i lokalområdet.

Åbne museer, havnefester, guidede vandreture og et væld af loppemarkeder er bare nogle af de oplevelser, Djursland har at tilbyde, ved siden af de store og kendte attraktioner. Et af de mere kendte og vellidte arrangementer er den årlige Ebelfestival i Ebeltoft. Festivalen breder sine mange indslag udover Ebeltoft, og omdrejningspunktet er - selvfølgelig! - æblet. Her får I virkelig mulighed for at opleve Ebeltoft og alt dens skønhed. Dette arrangement finder sted i uge 42. 

Tag til Djursland og nyd jeres ferie i nogle af Danmarks hyggeligste byer i et af Danmarks skønneste områder. Nationalpark Mols Bjerge er lige udenfor din dør, så det er bare med at komme ud og nyde hvert minut med dem, du holder af! 

Overnatning på Djursland

Er du blevet fristet til at booke din næste ferie på Djursland, så du også kan gå på opdagelse i de mange ferieaktiviteter området tilbyder? Så er du kommet til det helt rette sted - her hos Ebeltoft Feriehusudlejning har vi nemlig en lang række feriehuse, der taler til de fleste. Om du er til huse med udsigt til vand, store huse, stråtækte huse eller måske et stort feriehus med pool og plads til hele familien, så finder du det hos os. 

Du kan se alle vores feriehuse lige her, og booke din ferie allerede i dag!

 

Last Minute tilbud

Har du brugt tid på at finde det helt rigtige feriehus, eller er du bare den spontane type, når det kommer til ferie, så er du måske heldig. Vi har nemlig nogle rigtig gode Last Minute tilbud, hvor du kan spare penge på ferie med kort ankomst dato. Det er forskelligt hvilke huse, der er på Last Minute, så du skal holde godt øje, så du kan fange dit drømmehus til en god pris. 

Du kan finde alle vores aktuelle Last Minute tilbud lige her!