Gode tilbud på ferie i sommerhus

Tilbud på sommerhusferie

Djursland er vidunderlig både sommer og vinter. Her er alle muligheder for både afslapning og oplevelser for hele familien. På denne side finder du en oversigt over vores forskellige tilbud og sæsoner.

Sommerferie, vinterferie og efterårsferie

Tag af sted og nyd de forskellige sæsoner ved havet. Vinter, efterår, forår, sommer - alle tider af året præsenterer sig smukt og charmerende i et sommerhus på Djursland.


Andre gode tilbud

Tilbud på din ferie i sommerhus

Overvejer I at leje et sommerhus til jeres næste ferie? Så prøv en sommerhusferie tæt på skønne sandstrande, masser af aktiviteter og fantastisk natur - ferie på Djursland er noget helt specielt. Her er aldrig langt til gode oplevelser for hele familien - fra de børnevenlige strande og den storslåede natur til et væld af attraktioner som f. eks. Djurs Sommerland, Ree Park, Fregatten Jylland og Randers Regnskov.

Hos Ebeltoft Feriehusudlejning udlejer vi mere end 200 private sommerhuse på hele Djursland. 
Gå på opdagelse her på siden og find det hus, der præcis opfylder jeres ønsker og behov. I kan også altid kontakte os på telefon 86 34 33 44 eller skrive en mail til info@ebeltoft-feriehusudlejning.dk, så finder vi helt sikkert det perfekte sommerhus til jeres næste ferie.


Aktiv familieferie med masser af oplevelser

På Djursland bor I midt i noget af Danmarks mest enestående og vilde natur, som indbyder til et væld af udendørs aktiviteter. Hvis I skal af sted hele familien, er det oplagt at vælge Djursland som destination. Der er aktiviteter for alle aldersgrupper og rig mulighed for at få brændt noget energi af og på samme tid opleve skøn natur.

På Djursland finder du nogle af de fineste og mest børnevenlige badestrande. Hele området byder på ideelle muligheder for aktiviteter til vands, lige fra vind- og kitesurfing til kajaksejlads. Eller køb et fisketegn hos os og udnyt de gode fiskemuligheder langs vores smukke kyster.

Snyd heller ikke jer selv for en sejltur med veteranskibet Skødshoved, hvor I både får spændende historier om Kalø Slotsruin, de gamle gravhøje og farvandets luner, og med stor sandsynlighed oplever både sæler og marsvin.


Miniferie - forårets helligdage er perfekte til en miniferie i sommerhus

Grib muligheden for en forlænget weekend på Djursland - hold f. eks. en miniferie i pinsen. Vi tilbyder ophold på 3, 4 eller 5 dage.
Når du søger på et af vores huse her på siden, vil det fremgå, om huset er åbent for miniferie i en given periode.
I kataloget gælder tilbuddet for alle huse med symbolet Valgfri Ankomst.

Bemærk, at miniferie for enkelte huses vedkommende først kan bestilles 28 dage før ankomst.


Sommerhusferie for 2 - særtilbud for 2 personer

Hvad er det gode liv? Der er lige så mange forskellige svar som der er mennesker, så hvorfor stille sådan et spørgsmål? Hvis der er ikke noget klart svar, er spørgsmålet vel ligegyldigt? Hos Ebeltoft Feriehusudlejning mener vi bestemt ikke, det er ligegyldigt. Spørgsmålet sætter gang i nogle tanker, som vi måske glemmer i vores travle hverdag. Tanker om livsnydelse og glæde, både for os selv, men især sammen med dem vi holder af. For er det ikke det, livet handler om? Det mener vi.

Derfor har vi gjort det nemmere for jer at komme væk fra hverdagen. Hvis I trænger til nogle romantiske og afslappende dage sammen, er det oplagt at bestille et ophold i et dejligt sommerhus, så I kan komme væk fra de mange daglige rutiner og gøremål. Her har I nemlig mulighed for at slappe af, nyde hinanden, snakke og ikke mindst drømme sammen.

I fortjener en romantisk ferie, der kun handler om jer to!

Hvis I rejser 2 personer sammen, kan I få op til 25 % rabat på den gældende sæsonpris på sommerhuset. Dette gælder primært i D, E og F-sæsonen. Tilbuddet gælder for alle huse med symbolet for 2-personers tilbud i kataloget, dog kun for lejemål af minimum 1 uges varighed, og kan ikke kombineres med andre rabatformer.

Husk, at I kan tage 1 barn op til 2 år med på ferien.


Last minute tilbud

Grib muligheden for en spontan ferie til små penge.

Du kan få meget for pengene, når du bestiller et sommerhus med kort varsel i lavsæsonen. Spar op til 25 % på et last minute sommerhus på Djursland i forhold til gældende sæsonpris, alt efter hvor tæt på ankomsten du booker.

Hos Ebeltoft Feriehusudlejning står vi altid klar til at hjælpe dig til en vellykket ferie i de perfekte rammer. Vi har et bredt udvalg af dejlige sommerhuse, så I kan helt sikkert finde et, der passer til jeres ønsker og behov både i forhold til beliggenhed, størrelse og pris. 

Bemærk, at rabatten ikke kan kombineres med andre typer rabatter. Rabatten bliver automatisk fratrukket ved booking.