Gode tilbud på ferie i sommerhus

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Tilbud på sommerhusferie

Djursland er vidunderlig både sommer og vinter. Her er alle muligheder for både afslapning og oplevelser for hele familien. På denne side finder du en oversigt over vores forskellige tilbud og sæsoner. 

Overvejer I at leje et sommerhus til jeres næste ferie? Så prøv en sommerhusferie tæt på skønne sandstrande, masser af aktiviteter og fantastisk natur - ferie på Djursland er noget helt specielt. Her er aldrig langt til gode oplevelser for hele familien - fra de børnevenlige strande og den storslåede natur til et væld af attraktioner som f. eks. Djurs Sommerland, Ree Park, Fregatten Jylland og Randers Regnskov.

Hos Ebeltoft Feriehusudlejning udlejer vi mere end 230 private sommerhuse på hele Djursland. 
Gå på opdagelse her på siden og find det hus, der præcis opfylder jeres ønsker og behov. I kan også altid kontakte os på telefon 86 34 33 44 eller skrive en mail til info@ebeltoft-feriehusudlejning.dk, så finder vi helt sikkert det perfekte sommerhus til jeres næste ferie.

Sommerferie, vinterferie og efterårsferie på Djursland

Tag af sted og nyd de forskellige sæsoner ved havet. Vinter, efterår, forår, sommer - alle tider af året præsenterer sig smukt og charmerende i et sommerhus på Djursland. Når sommerhuset samtidig er til en rigtig god pris, så bliver det næsten ikke bedre. På den måde kan du måske tage på en ekstra ferie eller forlænget weekend i løbet af året, eller se nærmere på nogle af de skønne aktiviteter og attraktioner, som Djursland byder på. Du kan gå på oplevelse i de forskellige ferier herunder og holde øje med gode tilbud, så du kan nå at booke din drømmeferie. 

Book et sommerhus med rabat på golf

Læs mere

Last minute tilbud

Grib muligheden for en spontan ferie til små penge.

Du kan få meget for pengene, når du bestiller et sommerhus med kort varsel i lavsæsonen. Spar op til 25 % på et last minute sommerhus på Djursland i forhold til gældende sæsonpris - alt efter hvor tæt på ankomsten du booker.

Fordelen ved et Last Minute sommerhus er, udover den gode pris naturligvis, at I spontant kan tage en beslutning om at tage på ferie. Beslutningen er lidt nemmere at tage på stående fod, når prisen er i den lave ende, og er du en af dem, der ikke kender dine ferier og fridage på forhånd, så er det det helt oplagte valg til dig. Nogle kan også godt lide idéen om, at det først er i sidste øjeblik, de træffer en beslutning om hvilken destination de skal til - og her går I ikke galt i byen, hvis I vælger det skønne Djursland! 

Bemærk, at rabatten ikke kan kombineres med andre typer rabatter. Rabatten bliver automatisk fratrukket ved booking.

 

Aktiv familieferie med masser af oplevelser

På Djursland bor I midt i noget af Danmarks mest enestående og vilde natur, som indbyder til et væld af udendørs aktiviteter. Hvis I skal af sted hele familien, er det oplagt at vælge Djursland som destination. Der er aktiviteter for alle aldersgrupper og rig mulighed for at få brændt noget energi af og på samme tid opleve skøn natur.

På Djursland finder du nogle af de fineste og mest børnevenlige badestrande. Hele området byder på ideelle muligheder for aktiviteter til vands, lige fra vind- og kitesurfing til kajaksejlads. Eller køb et fisketegn hos os og udnyt de gode fiskemuligheder langs vores smukke kyster.

Snyd heller ikke jer selv for en sejltur med veteranskibet Skødshoved, hvor I både får spændende historier om Kalø Slotsruin, de gamle gravhøje og farvandets luner, og med stor sandsynlighed oplever både sæler og marsvin.


Miniferie - forårets helligdage er perfekte til en miniferie i sommerhus

Grib muligheden for en forlænget weekend på Djursland - hold f. eks. en miniferie i pinsen. Vi tilbyder ophold på 3, 4 eller 5 dage.
Når du søger på et af vores huse her på siden, vil det fremgå, om huset er åbent for miniferie i en given periode.
I kataloget gælder tilbuddet for alle huse med symbolet Valgfri Ankomst.

Bemærk, at miniferie for enkelte huses vedkommende først kan bestilles 28 dage før ankomst.


Sommerhusferie for 2 - særtilbud for 2 personer

Hvad er det gode liv? Der er lige så mange forskellige svar, som der er mennesker, så hvorfor stille sådan et spørgsmål? Hvis der er ikke noget klart svar, er spørgsmålet vel ligegyldigt? Hos Ebeltoft Feriehusudlejning mener vi bestemt ikke, det er ligegyldigt. Spørgsmålet sætter gang i nogle tanker, som vi måske glemmer i vores travle hverdag. Tanker om livsnydelse og glæde både for os selv, men især sammen med dem vi holder af. For er det ikke det, livet handler om? Det mener vi.

Derfor har vi gjort det nemmere for jer at komme væk fra hverdagen. Hvis I trænger til nogle romantiske og afslappende dage sammen, er det oplagt at bestille et ophold i et dejligt sommerhus, så I kan komme væk fra de mange daglige rutiner og gøremål. Her har I nemlig mulighed for at slappe af, nyde hinanden, snakke og ikke mindst drømme sammen.

I fortjener en romantisk ferie, der kun handler om jer to!

Hvis I rejser 2 personer sammen, kan I få op til 25% rabat på den gældende sæsonpris på sommerhuset. Dette gælder primært i D-, E- og F-sæsonen. Tilbuddet gælder for alle huse med symbolet for 2-personers tilbud i kataloget, dog kun for lejemål af minimum 1 uges varighed, og kan ikke kombineres med andre rabatformer.

Husk, at I kan tage 1 barn op til 2 år med på ferien.