På tur til Aarhus

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Aarhus - smil, shopping, cafeer, atmosfære, attraktioner

Aarhus, Danmarks andenstørste by, byder på museer i verdensklasse, et bredt udvalg inden for shopping, et spændende havneområde, strand og skov, og har samtidig landets højeste koncentration af studerende og er dermed Danmarks yngste by. I Aarhus banker tidens puls gennem de gamle gader. Studenterliv, shopping og seværdigheder skaber aktivitet dag og nat, året rundt.

Det gastronomiske niveau er også højt, atmosfæren er livlig og caféerne fyldte. Og selv om Aarhus er ung i hjertet, er det også en by fyldt med historie, der strækker sig helt tilbage til vikingetiden.

Om du er til museer, små og store attraktioner, aktivitet eller stille leg og hygge - i Aarhus finder du det hele. Besøg bl.a. ARoS Aarhus Kunstmuseum, Den Gamle By, Moesgård Museum, Musikhuset og mange flere seværdigheder. Udover et rigt kunst- og kulturliv byder byen på gode restauranter og cafeer, der ligger dør om dør med de mange eksklusive og unikke butikker.

Uanset om I tager bilen eller bussen, kommer I hurtigt fra jeres sommerhus på Djursland til smilets by - Aarhus. Læs mere HER.

Se vores sommerhuse
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}