Sommerhus med pool

og spa og sauna....

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Sommerhuse med pool

Hos Ebeltoft Feriehusudlejning råder vi over en række dejlige sommerhuse med indendørs swimmingpool, alle beliggende i et af Danmarks mest naturskønne områder, Mols Bjerge, eller i omegnen af hyggelige Ebeltoft.

Forkæl dig selv og familien med en skøn pool i et sommerhus på Djursland. Med en pool er din ferie lidt mere luksuriøs.

Forestil dig swimmingpoolen ved hotellet eller i badelandet: Alle de gode pladser ved poolen er optaget. Gæsterne ved siden af er larmende, poolen er fyldt med plaskende børn og voksne, og der er ikke megen plads til ro og afslapning. Sådan er det ikke i et sommerhus med swimmingpool. Her kan du holde den ultimative ferie, slappe af og få både sommerhus samt pool for dig selv og din familie.

Sommer eller vinter - du kan altid leje et sommerhus med pool hos os. Hvis du er usikker på det danske sommervejr og vil nyde en dejlig dukkert, er det oplagt at leje et sommerhus med indendørs swimmingpool. Hvis vejret viser sig fra sin bedste side, kan du også nyde en svømmetur ved en af vores mange dejlige badestrande.
Flertallet af vores sommerhuse med pool er også indrettet med spabad og/eller sauna. Der giver garanti for både leg og badeglæde for små og store vandhunde, og for afslapning, forkælelse og wellness, også i årets koldeste måneder eller på en blæsende regnvejrsdag.
Nogle af pool-sommerhusene er desuden store sommerhuse med plads til op til 12 personer. Det betyder at du kan invitere din familie, en gruppe venner eller måske dine kollegaer med i et rummeligt sommerhus, hvor der både er plads til at man kan være sammen på ferie, og til at man hver især kan gøre, som man har lyst til.

Her på siden kan du finde informationer og billeder af vores sommerhuse med pool og booke online. Gå på opdagelse og find et hus der passer til dine, din families eller dine venners behov.
Vi hjælper selvfølgelig også gerne med at finde det helt rigtige sommerhus med pool til jeres næste ferie.

Find dit sommerhus med pool i Ebeltoft og omegn
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Få badesæson hele året rundt med et poolhus        

Vejret i Danmark er ikke altid til at stole på. I et sommerhus med indendørs pool kan I bade, når I har lyst, uanset om det regner og blæser, eller solen skinner fra en skyfri himmel. I kan ganske enkelt forlænge badesæsonen til hele året uden at tage til sydligere himmelstrøg - I kan holde ferie i Danmark både om efteråret eller vinteren og stadig nyde en dukkert. Det betyder også en ferie, hvor hverken voksne eller børn behøver kede sig, selvom vejret tvinger jer indendørs. Hvis du alligevel savner et havbad, ligger vores sommerhuse sjældent ret langt væk fra en god badestrand.

Om sommeren kan en swimmingpool også være kølende og forfriskende. Og hvis du nødig vil undvære din daglige motion, hvad så med at starte dagen med at svømme nogle baner i stedet for at løbe en tur? Du kan også plaske rundt sammen med børnene, finde på sjove lege eller lære de mindste at svømme. På den måde får I alle sammen brændt en masse energi af og får gode og sjove minder med hjem.

Sommerhus med pool og med plads til mange

Sommerhuse med pool, sauna, spa, havudsigt..

Det er virkelig hyggeligt at tage hele familien med på en ferie i Danmark i et sommerhus med swimmingpool, så derfor er vi altid på udkig efter flere sommerhuse med pool, hvor der er plads til at I kan holde ferie flere familier sammen og stadig have plads til at være jer selv. Vi har sommerhuse med pool og med plads til både 10 og 12 personer. Husene er naturligvis indrettet forskelligt, så tag et kig på vores udvalg af store sommerhuse med pool og se hvilket hus, der bedst opfylder de behov, I har i din familie.

Er vandet i poolen sikkert at bade i?

Altid. Når du vælger et sommerhus med swimmingpool hos os, sørger vores uddannede pool-tekniker for at vandkvaliteten er præcis, som den skal være. Hver uge. Sikkerheden er helt afgørende for vores gæster og dermed for os, og derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten. En gang om ugen, hele året rundt, og umiddelbart inden gæsternes ankomst analyserer, kontrollerer og justerer vores pool-tekniker vandets klor- og pH-værdi.
I skal kun sørge for jeres personlige hygiejne, inden I benytter pool og spabad – resten ordner vi. Derfor er hygiejnen altid i orden, når I lejer hos os. Får I brug for flere klortabletter til spabadet, kan I hente dem ganske gratis på vores lokalkontor.

Familieferie i skønt sommerhus med pool nær Ebeltoft

Nogle af vores sommerhuse med pool skiller sig lidt ud fra de andre. Tag f.eks. et kig på sommerhuset på billederne ovenfor. Det perfekte sommerhus til en familieferie - fra stuen er der direkte adgang til det skønne poolrum med spabad og sauna, hvor hele familien kan boltre sig, og efter en aktiv dag kan I slappe af i den store stue foran den knitrende ild i brændeovnen.

Huset ligger på skrånende naturgrund i Lyngsbæk Bakker og med kort afstand til en af områdets bedste og mest børnevenlige badestrande. Den store, vestvendte træterrasse med udgang fra stuen er dejligt ugenert og delvist overdækket, mens den sydvendte desuden har indgang til poolrummet. Her kan I nyde både morgenmaden og de lange, lyse sommeraftener, mens børnene tumler sig i poolen eller svinger sig i gyngestativet.

Et virkelig lækkert og gennemført sommerhus med pool.

Inspiration til ferien

Skal du og din familie holde ferie i et vores sommerhuse med pool? Så har du sikkert også brug for lidt inspiration til aktiviteter på Djursland, som kan underholde både store og små under jeres sommerhusferie.

Oplev den storslåede og varierede natur i Nationalpark Mols Bjerge til fods, på cykel eller hesteryg – her er fantastiske vandre- og cykelruter, guidede ture, og mulighed for ridning på islandske heste. I kan også leje cykler gennem Ebeltoft Feriehusudlejning.

Vi har nogle af landets fineste og mest børnevenlige badestrande. Strandene ud mod Kattegat betragtes af mange som de bedste på hele Mols, og de har da også alle det blå flag. Godt beskyttet i bunden af Ebeltoft Vig ligger Egsmark, Lyngsbæk og Handrup Strand med lavt vand og perfekt sandbund, og syd for Ebeltoft i det dejlige naturområde ved Øer finder man kilometerlange sandstrande med lavt vand, indsøer og revler. Her er desuden et sjældent og rigt fugleliv.

Langs vores smukke kyster er der mange forskellige muligheder for aktiviteter til vands, lige fra vind- og kitesurfing til kajaksejlads. I kan også købe fisketegn hos os og fiske fra strande og moler. Snyd heller ikke jer selv for en sejltur med veteranskibet Skødshoved, hvor I både får spændende historier om Kalø Slotsruin, de gamle gravhøje og farvandets luner, og med stor sandsynlighed oplever både sæler og marsvin.

Og så har vi slet ikke nævnt alle de andre attraktioner, som Djursland er kendt for – tag f. eks. en dag i Danmarks største forlystelsespark, Djurs Sommerland, oplev de vilde dyr på en togtur i Ree Park Safari, eller kom helt tæt på hajerne i Kattegatcentret. Uanset hvad vejrudsigten byder på, kommer I aldrig til at kede jer på jeres sommerhusferie. 

Nedenfor har vi samlet lidt inspiration til din næste sommerhusferie.