Andre attraktioner på Djursland

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Attraktioner på Djursland til enhver smag

Her finder du links til andre attraktioner og seværdigheder på Djursland eller udflugtsmål lidt længere væk samt til lokale buskøreplaner.

Glasmuseet Ebeltoft

Glasmuseet Ebeltoft er et internationalt museum for moderne glas med skiftende udstillinger af glaskunst af høj kaliber.
I museets anerkendte samling findes mere end 1500 værker fra det meste af verden. I museumshaven er der indrettet en Glashytte, hvor man fra påske til og med efterårsferien kan opleve glaspustere i arbejde og følge den fantastiske proces fra flydende glas til færdigt værk.

I skoleferierne kan man selv prøve kræfter med glasset og lave sit eget lille kunstværk i glas.

Det gamle bolsjekogeri i Ebeltoft

Midt i den gamle købstad Ebeltoft med de brostensbelagte gader ligger det lille bolsjekogeri Mols Bolsjer. Her laver man bolsjer efter gamle dages fremstillingsmetoder, så der koges, æltes og klippes med håndkraft. Det giver en oplevelse af ægte, traditionelt bolsjemageri.

Lav din egen slikkepind sammen med familien og smag Danmarks bedste bolsjer.

Kræmmerhuset i Ebeltoft

Når der smyger sig en skøn duft af nybagte kræmmerhuse op gennem de gamle skæve gader i Ebeltoft, så bliver man lækkersulten. Prøv et helt nybagt kræmmerhus med gammeldaws flødeis og hjemmelavet guf – en rigtig klassiker. Læs mere HER.

Mønsted Kalkgruber

Verdens største kalkgrube. Afsæt mindst 2 timer til besøget. I gruberne er der året rundt 8° C - så husk varmt tøj. Gruberne er et perfekt udflugtsmål på en regnvejrsdag eller under en hedebølge.

Kystcentret Thyborøn

Vestkystens største oplevelsescenter er spændende og lærerigt for både børn og voksne. Gennem aktiviteter og eksperimenter får alle ny viden, deraf centrets motto ”Sand, vand og forstand”.

Kyst- og Fjordcentret ved Randers Fjord

Besøg det HER.

Dansk Motor- og Maskinsamling i Grenaa

Et must for alle tekniske og mekaniske entusiaster! Dansk Motorsamling er enhver motor-nørds drøm og rummer Nordeuropas mest omfattende samling af historisk maskineri med mere end 450 forskellige motorer.

Køreplaner til bussen

Overvejer du at lade bilen stå og tage bussen i stedet for, finder du køreplaner til Midttrafik lige HER.

Se vores sommerhuse
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}