Pinseferie i sommerhus i Ebeltoft

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Pinseferie i sommerhus nær Ebeltoft

Pinseferien er årets sidste forårsferie og helligdage. Lige efter pinsen siger kalenderen "sommer". Det gør forårsvejret i pinsen helt specielt - her er det nemlig næsten allerede sommer og forårets milde vejr er blevet til lune solstråler.

Nyd en dejlige pinseferie i et sommerhus i Ebeltoft og omegn. Vi tilbyder et godt udvalg af lækre sommerhuse på Djursland med skønne terrasser og haver, hvor du kan nyde et afbræk fra hverdagen under den lune sol i pinsen.

Søg sommerhus til pinsen her
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Hvad skal du lave på dit sommerhusophold i pinsen?

Pinsens gode vejr lægger op til flere dejlige oplevelser udendørs. Du kan med fordel invitere familien eller dine venner på en hyggelig picnic i den smukke natur på Djursland. Mols Bjerge kan i den grad danne rammen for en picnic med god udsigt.

Vi vil også anbefale en smuttur til Ebeltoft Gårdbryggeri, hvor du kan nyde den lokale øl eller sodavand. Er du mere til vin, kan du besøge Andersen Winery, hvor du kan få fingrene i lækker vin - også vin som er lavet på champagne-metoden. Begge steder ligger blot en lille smuttur fra Ebeltoft.

Årets første måneder får os til at hungre efter sol og strand. Hvem ved? Måske pinsen giver anledning til årets første dyp i havet?

Golfferie i pinsen

Savner du at golfe i godt vejr? Så kan vi varmt anbefale et besøg på en af Djurslands naturskønne golfbaner i din pinseferie i sommerhus på Djursland. På Djursland finder du hele 7 skønne golfbaner, hvor du kan få udfordret andre golf-entusiaster.

Læs mere

Sommerhus med hund i pinsen

Vil du ikke efterlade Fido derhjemme i pinsen? Det kan vi godt forstå! På sommerhusferie hos os skal du ikke bekymre dig om hunden. Vi tilbyder sommerhuse, hvor en eller flere hunde er tilladt - naturligvis også i pinsen.

Læs mere

Aktiviteter for børn i pinseferien på Djursland

Ferietid er også tid til og med børnene. Ferie med børn kræver lidt ekstra aktivitetsniveau - også i pinsen. På Djursland finder du et godt udvalg af sjove aktiviteter for hele familien.  

I kan forvente et væld af oplevelser i dyrenes verden. På Djursland kan I nemlig besøge Ree Park i Ebeltoft, hvor I kan komme helt tæt på eksotiske dyr - I kan tilmed også komme på safari på savannen og se alt fra løver til giraffer. Hvis I er mere fascinerede af livet under havets overflade, kan vi anbefale at aflægge besøg i Kattegatcenteret i Grenaa.

Læs mere om sjove aktiviteter for børn her

Gode tilbud på sommerhusferier i Ebeltoft og omegn

Leder du efter et godt tilbud på et sommerhus i Ebeltoft og omegn, så har vi flere gode tilbud, som du måske er interesseret i. Vi har løbende forskellige slags tilbud på sommerhusferier, hvor du blandt andet kan få fingrene i et last minute tilbudferie for 2 eller miniferier.

Se alle vores tilbud på sommerhuse her.