Sommerhus ved Fjellerup Strand

Ferie ved attraktiv, børnevenlig strand

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Tag i sommerhus ved Fjellerup Strand tæt på Djurs Sommerland.

Fjellerup er både ferieby og en hyggelig landsby med en fin romansk kirke og en malerisk hovedgade. Her ligger en bager, restaurant og Dagli' Brugsen, som har åbent alle ugens 7 dage.

Klitheden fra Lystrup Strand mod vest til Fjellerup Strand er i dag et tæt bebygget sommerhusområde med kiler af vild natur. Ved Fjellerup Strand ligger flere restauranter, campingpladser med sommerkøbmænd og mange dejlige sommerhuse. Stranden er børnevenlig med fint, hvidt sand og lave klitter.

Der er gode muligheder for fine vandre- og cykelture i det skovrige landskab, og Fjellerup er et godt udgangspunkt for udflugter på Norddjursland. I Allingåbro kan I køre med damptog til Randers eller leje en skinnecykel. Der er også mulighed for kanosejlads på Alling Å. Knap 15 km syd for Fjellerup Strand ligger Djurs Sommerland, og 8 km fra Fjellerup finder man Stenvad Mosebrugsmuseum, der fortæller tørvegravningsens historie. Man kan komme en tur i mosen med den 2,5 km lange mosebrugsbane. I den smukke natur ved Randers Fjord ligger Kyst- og Fjordcentret, som byder på mange spændende aktiviteter, friluftsliv og læring om naturen.

Find det perfekte sommerhus ved Fjellerup Strand
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}