Nytårsaften i sommerhus på Djursland

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Nytår på Djursland

I det øjeblik at juledagene når sin afslutning, sker der en glidende overgang til den næste store fest; nytåret. Årets sidste - og måske også største - fest står for døren, og den er klar til at komme ind, så snart at du åbner. Med konfetti, bordbomber, champagne og fyrværkeri, overtager den fra nisser, juletræer og pebernødder. Et sceneskifte som kan virke forfriskende, og som er oplagt at opleve i et sommerhus i Ebeltoft.


Fejr nytårsaften sammen med familien eller gode venner i et sommerhus på Djursland

Julen er en af de hyggeligste tider på hele året, men efter en hel december fyldt med julekalender, julefrokoster og julekager, så er mange klar til at komme videre. Heldigvis kommer nytåret lige i hælene på julen, og vi bliver hurtigt kastet ud i den næste fest. En fest som I kan holde derhjemme, eller - endnu bedre- en fest som I kan flytte ud i et af de mange skønne sommerhuse i Ebeltoft. 

Om I er på jagt efter et stort sommerhus, hvor venner og familie i fællesskab kan springe ind i det nye år, eller et mindre sommerhus, hvor I på en rolig måde kan nyde den sidste dag i kalenderen, så kan I finde det hos os. Vi har sommerhuse, der skaber den perfekte ramme for en romantisk ferie for to, og vi har sommerhuse, hvor I kan holde årets sidste store fest.

I Ebeltoft kan I få en autentisk oplevelse med nytårsdyp, lokale råvarer og smil fra alle de lokale.

Der er mulighed for valgfri ankomst og miniferie omkring nytår.

Vi holder lukket den 31.12. og 01.01., men der er nøgleafhentning døgnet rundt i vores nøgleboks.

Ledige sommerhuse til nytårsferien
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Et koldt gys

En forfriskende måde at afslutte det gamle år på er at tage badetøjet på og hoppe en tur i bølgen blå. Og det er der masser af muligheder for, hvis I fejrer nytåret i et sommerhus på Djursland. Her finder I en lang række strande ned til Kalø Vig, Knebel Vig, Begtrup Vig, Fuglsø Vig og ikke mindst Ebeltoft Vig. I kan enten køre turen til jeres favorit strand, eller I kan booke et af vores sommerhuse med kort afstand til stranden. Vælger I den sidste løsning, skal I bare tage morgenkåben på, og gå den korte tur til vandet. Efter det kolde gys kan I passende skåle, og ønske hinanden godt nytår. Enten i champagne eller glohed kaffe.

Et nytårsbord med lokale råvarer

Nytårsaften er kendt som en fest, hvor der bliver gjort lidt mere ud af alting. Også af nytårsbordet. Der er tænkt over pynten, maden og drikkevarerne. Holder I jeres nytårsaften i et sommerhus på Djursland, har I en lang række af muligheder for, at I kan tage jeres nytårsbord i en lokal retning. I kan gå på opdagelse i naturen efter bordpynten, og I kan besøge nogle af de mange lokale gastronomiske håndværkere, for at finde de perfekte ingredienser til at flette ind i jeres menu. I kan eksempelvis lægger vejen forbi Meny i Rønde, som er det eneste sted i Danmark, hvor I kan købe kød fra skov-kvæg fra Mols Bjerge. Når I er i Rønde, vil det også være oplagt at besøge Simons Brød, der står for det lækre surdejsbrød til jeres middag. Glassene kan I fylde med specialøl fra Ebeltoft Gårdbryggeri, og når klokken slår 00:00, kan I skåle i lokalt producerede bobler fra Andersen Winery.

Sommerhuse til store og små fester

For mange er nytåret en aften, som man kigger frem imod med spænding. Her bliver de flotte kjoler, den gode champagne og de høje hatte fundet frem. Vil man gå ned af denne sti, og holde en nytårsaften, som sent vil blive glemt, så er sommerhuset den helt rigtige løsning. Tager I hele vennegruppen afsted til et af vores store sommerhuse, så har I de bedste forudsætninger for, at I sammen kan holde den perfekte nytårsaften. I kan her sammen gå og forberede maden, pynten og jer selv, før at I mødes i stuen til Dronningens nytårstale.

Foretrækker I en stille og romantisk aften, så kan sommerhuset også være den løsning, som I er på udkig efter. Her kan I stikke af fra byens liv og larm, og koble af i rolige omgivelser, alt imens at I ser viserne på uret passere midnat, og sammen bevæger jer ind i det nye år.

Nytår for hunde

Nytåret kan være en festlig affære, hvis man har det godt med krudt, larm og alt hvad det ellers fører med sig. Det er dog sjældent at familiens firbenede ven synes, at nytårsaften er lige så sjov, som du gør. Hvis I holder jeres nytårsaften i et sommerhus med kæledyr tilladt, kan I tage jeres hund med væk fra al larmen. På den måde sikrer I, at hele familien får en god aften. Både dem med og uden en logrende hale.

De første dage i det nye år

Om I har holdt en stor fest, eller en stille aften, så er de første dage i et nyt år altid specielle. Alle mennesker er i en speciel sindstilstand, hvor vi skal finde ud af, om vi er de samme i dag som i går, eller om alt er forandret ved et årsskifte. Tilbringer I de første dage af det nye år i et sommerhus i Ebeltoft, har I tiden til, at I kan gå lange ture i naturen, læse en god bog og være sammen med dem I holder af. En rolig start, på et nyt år.