Sommerferie på Djursland

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Find et sommerhus hos os til jeres sommerferie i Ebeltoft og omegn!

Sommerferie på Djursland er noget ganske særligt, og et sommerhus danner de perfekte rammer om en vellykket ferie. Tæt på strand og skøn natur og med masser af oplevelser inden for rækkevidde. Her er både lange sandstrande ud til Kattegat og børnevenlige strande med lavt vand i bunden af de skærmede vige. Og her er altid god plads på stranden. De fleste af vores strande har Det Blå Flag, som står for god vandkvalitet, sikkerhed og service.

Alle Djurslands kendte attraktioner ligger indenfor en halv times kørsel, for slet ikke at nævne alle de seværdigheder og kulturminder som I måske aldrig har hørt om. Gå på opdagelse her på siden og få mere at vide om alt det, området har at byde på.

Vi kan desværre ikke love godt vejr hele sommeren, selvom Djursland på grund af sin geografi ligger over landsgennemsnittet, når det gælder tørvejrsdage og solskinstimer. Men vi tør godt love, at du uanset vejret kan finde noget spændende at lave - her findes oplevelser og aktiviteter til al slags vejr.

Søg sommerhuse til sommerferien her
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Sommerhuse til enhver smag

Sommeren er over os, is nummer 100 er købt, og det eneste rigtige sted at tilbringe tid er i det danske sommerland - tæt på strande og betagende natur. Derfor skal jeres sommerferie selvfølgelig gå til Djursland, hvor skønne sommerhuse står i kø for at give jer en base til jeres eventyr i det lune vejr. I et sommerhus hos os kan I se frem til at ankomme til et rengjort sommerhus, der er lige til at flytte ind i for ugen. Sommerhuset er andet end et sted at sove, det er også et sted at tilberede lækker mad ud fra lokale råvarer, lade op efter lange dage i solen og koble af med en god bog i dagens sidste solstråler. Derfor er det også vigtigt med gode sommerhuse, der lever op til jeres forventninger - og det finder I hos os. I kan altid gå på opdagelse i vores katalog af sommerhuse, men I er også velkomne til at give os et kald eller sende en mail med jeres forespørgsler på det perfekte hus, så hjælper vi jer hellere end gerne. 

Se alle vores sommerhuse her!

Oplevelser i naturen

Når det helt rigtige sommerhus er booket, og forventningens glæde er mærkbar, kan I allerede begynde at planlægge, hvilke aktiviteter og oplevelser I gerne vil se nærmere på. Det er oplagt at give sig i kast med naturens mange muligheder for både at bevæge sig og slappe af, mens I kan nyde helt uovertrufne udsigter og en helt særlig 'Djursland-natur'. Hvis I tager mod Kaløvig Slotsruin, vil I opleve, at bugten åbner sig op, og vand og bakker møder hinanden på en helt særlig, der giver en oplevelse af, at det varer for evigt. Udover betagende natur inde i landet, så er området beriget med nogle helt fantastiske badestrande, der er egnede til både børn og voksne. Slutteligt så finder I også skovområder, der er helt perfekte til aktiviteter som cykling og vandreture.

Læs meget mere om aktiviteter på Djursland lige her!

Attraktioner til alle sommerdage

Selvom den danske sommer er dejlig som dagen er lang, så er der dog desværre aldrig garanti for godt vejr. Der er dage med grå himmel og regn i luften, og rammer en af disse dage ind i jeres ferieuger, så er det heldigt, at vores ferieområde byder på rigtig mange indendørs attraktioner til både store og små. I kan køre til Randers og besøge Randers Regnskov, hvor I kan komme helt tæt på dyrene og gå på opdagelse i en helt anden verden under kuplernes varme. I Randers finder I også Randers Kulturhus der indeholder Museum Østjylland, Randers Kunstmuseum og Randers Bibliotek. Hvis I ferierer omkring Ebeltoft, så er det oplagt at tage et smut forbi Glasmuseet Ebeltoft og blive inspireret af de mange flotte kunstværker lavet af, du gættede rigtigt; glas. På Glasmuseet er der aktiviteter, hvor du kan lave dit eget glas, værksteder hvor du kan se kunsten blive til og sidst men ikke mindst, så kan du besøge butikken, hvor der er mulighed for at købe en souvenir med hjem til dig selv, og/eller en du har kær.

Gå på opdagelse i de mange attraktioner, der kan skærme jer for både solens skarpe stråler i middagsstunden og sommerregnen. 

Se alle attraktioner her!

Sommerferie med din hund

Ferie er lig med samvær med familie og venner - og for mange er hunden en vigtig del af familien. Derfor har vi selvfølgelig et stort udvalg af sommerhuse, hvor det er tilladt at medbringe den mest logrende del af familien. Sommerferien er et ideelt tidspunkt at tage hunden med på ferie, da det giver både mennesker og hund en god chance for at komme ud i naturen i det lune og tørre vejr. Hunden skal være i snor på stranden, men det holder den ikke tilbage fra at dyppe poterne i det forfriskende vand og gå på opdagelse mellem træer og krible krable dyr i skoven. 

Læs mere om ferie med hund lige her!