Sommerhuse i Femmøller og Krakær

Ferie med masser af naturoplevelser

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Ferie ved Femmøller og Krakær

Hold ferie ved foden af Mols Bjerge på Djursland.

Femmøller er berømt for sine vandmøller, maleriske gårde og huse, og Femmøller Strand for sit sommerhusområde tegnet af arkitekten Egil Fischer.

Midt i Nationalpark Mols Bjerge på Djursland ligger Femmøller Strand. Området er Danmarks første planlagte ferieby, tegnet af arkitekt Egil Fischer i 1922, med afsæt i den dengang spirende fritidskultur. Området er karakteriseret ved de smukke og særprægede bindingsværkshuse, som er bygget op omkring en række diagonale akser, alléer og parkområder. Særlig kendt er Molskroen, som stadig fremstår tidstypisk og virkelig flot og velholdt, og som er kendt for sin fantastiske atmosfære og sit eksklusive køkken.
Ved Femmøller Strand finder man også en købmand, der har åbent alle ugens 7 dage hele året og bl.a. har bagerudsalg. Stranden har fint sand og lavt vand og er særdeles børnevenlig. Stranden har det Blå Flag og naturligvis toiletter. Bag Femmøller ligger Mols Bjerge, der er et yndet udflugtsområde både til fods, på cykel eller i bil.

Krakær er et kuperet skovområde, der ligger 2-3 km fra stranden. En del af området er udlagt til sommerhusbebyggelse. I den smukke og efter danske forhold vilde natur er der gode muligheder for at finde bær og svampe, ligesom det ikke er ualmindeligt at opleve både rådyr, harer, grævlinge og sjældne rovfugle som den røde glente.

Sommerhuse i Femmøller og Krakær
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}