A-Z information


A
  |  B  |  C  |  D  |  E  |  F  |  G  |  H  |  I  |  J  |  K  |  L  |  M  |  N  |  O  |  P  |  R  |  S  |  T  |  U


Affald/Renovation

Ved hvert feriehus er der opstillet affaldscontainere, som hører til huset.

Affaldsafhentningen planlægges af renovatøren RenoDjurs, og du kan ikke forvente at ankomme til en tom container. Affaldet bliver hentet ved huset, dog i nogle tilfælde skal containeren stå/stilles et bestemt sted - du vil blive informeret herom, hvis det er tilfældet i det hus du har lejet.

Vær venligst opmærksom på at renovatøren kun medtager det affald der er i containeren samt står ved siden af i en af renovatørens egne affaldssække med betalt afhentning (se nedenfor).

Information over tømningsdage kan fås på vores kontor.

Gæsterne har mulighed for at købe en affaldssæk mærket "RenoDjurs" for ekstra affald her på kontoret. RenoDjurs tager kun disse skraldesække med.

Til sidst en vigtig opfordring:
Affaldet bedes sorteres således at tomme flasker, dåser, pap og papir bringes til en af de mange affaldsøer, der findes i området.


 

Afrejse

Nøglen skal afleveres senest kl. 11.30 og KUN på kontoret i Ebeltoft. Der er dog særregler omkring de huse, som ligger på Norddjurs - se nedenfor.

Har I bestilt slutrengøring, skal det lejede feriehus være forladt senest kl. 9.30. Hvis i selv gør rent, skal I forlade huset kl. 10.30.

Har I lejet barneseng, højstol, sengetøj m.m., bedes I efterlade disse ting samlet og synlige i feriehuset.

Desværre er der ikke mulighed for at aftale andre steder at efterlade nøgler og forbrugssedlen. Derfor bedes I være opmærksomme på eventuel ekstra køretid til at aflevere nøgler og forbrugsafregning på kontoret i Ebeltoft.

Der er særregler omkring de huse, som ligger på Norddjurs.

Disse huse har en nøgleboks direkte ved huset, hvor nøglen skal hentes og afleveres igen.

Forbrugssedlen vil ligge synligt i huset og bedes efterladt i udfyldt stand på et synligt sted, så vores medarbejder kan tage den retur til kontoret.


 

Ankomst

Nøglen til det lejede feriehus kan afhentes lørdag fra kl. 15.00 (dog kl. 16 i juni, juli og august).

Der er ikke mulighed for at aftale andre nogleafhentningsteder end hos os på kontoret.

Bliver du/I forsinket undervejs, beder vi jer hurtigst muligt give os besked derom.


 

Allergi

Lider du/I af allergi, bedes I undersøge hvorvidt huset er egnet. Mange af husene har træ- og klinkegulve, en mindre del har faste tæpper - se venligst de enkelte husbeskrivelser i kataloget. Selvom der i husbeskrivelserne står "Husdyr må ikke medbringes", kan husejeren eller dennes besøgende have haft husdyr med under ophold i huset. Derfor gives ingen garanti for at der aldrig har været dyr i huset. Vi gør opmærksom på, at en del huse ligger på naturgrunde med højt græs eller omkranset af nåletræer.

Ingen af vores huse har betegnelsen "allergivenligt hus".


 

Baderåd

På turistkontoret - Fregatten Jylland på S.A. Jensensvej 4, 8400 Ebeltoft - kan man få en folder om baderåd ved havet.


 

Badeværelse

Der er bruser i alle feriehuse. Da størrelse og indretning af badeværelset varierer meget, kan der være tale om såvel håndbruser som bruseniche.

Husk altid at lufte ud efter bad for at undgå mug og skimmel.

I de fleste badeværelser findes en ventilator til udluftning. Forlader man huset umiddelbart efter morgenmad og morgenbad, er det forståeligt at man lukker vinduerne. Derfor er det altid en god idé at tænde for ventilatoren, når man forlader huset, så fugten trækkes ud.


 

Barnesenge og højstole

Hvis du yderligere har brug for en barneseng eller barnestol, kan begge dele lejes på kontoret i Ebeltoft. Pris pr. enhed pr. uge DDK 120,00. Man kan ikke leje sengelinned til barnesenge.

Sengen og højstolen leveres af vores medarbejdere direkte til huset eller medtages fra kontor.

Inden du bestiller barneseng eller højstol, så tjek under husets faciliteter om disse allerede forefindes i huset.


 

Computerhuse

Mist ikke forbindelsen til hverdagen - lej et hus med internetadgang.

Selvom man holder ferie og trænger til at slappe af, ønsker mange at kunne bruge Internettet, læse e-mails osv. Derfor har et flertal af vores feriehuse efterhånden fået internetadgang af forskelligt tilsnit.

Vi står ikke til ansvar for hastighed eller stabilitet af signalet, da begge dele kan svinge pga. dårlig dækning.

Du bedes være opmærksom på at internet i vores feriehuse kører via forskellige udbydere og abonnementsordninger og kun er beregnet til at dække fritidsbrug.
I en del huse er der begrænset kontingent på enten 10, 20 eller 50 GB forbrug/ måned.
Downloading af musik og spil samt streaming af film trækker mange GBs, og ikke alle abonnementer er sat op til dette.

Spørg gerne på kontoret, hvis du er i tvivl om forbindelsen og dataloftet i det lejede hus.


 

Cykler / cykeludlejning

Vi arbejder sammen med en cykeludlejning, som tilbyder forskellige typer cykler, bl.a. elcykler. Cyklerne kan lejes ugevis og leveres til sommerhuset mod gebyr.

Ekstra udstyr som børnesæde eller anhænger kan lejes til.

Priserne er afhænging af hvilken type cykel man lejer samt hvor lang tid.


 

Depositum

Der opkræves altid et depositum på poolhuse på mindst DKK 2.000,- og et depositum på DKK 1.000,- ved leje af andre huse.

Derudover kan Ebeltoft Feriehusudlejning ved ankomst opkræve et yderligere depositum, hvis det skønnes nødvendigt. Dette kan ske, hvis vi ved nøgleafhentning kan vurdere, at der er tale om en ungdomsgruppe, og vi ved booking ikke er blevet gjort opmærksom på dette.

Efter afrejse bliver huset kontrolleret, og depositum bliver 14 dage efter afrejsedato overført til lejers bankkonto.

Depositum kan kun benyttes til modregning af forbrug, hvis man afrejser uden for åbningstid.


 

Dyrlæge

Ebeltoft Dyreklinik, A. Knudsensvej 8-10, Ebeltoft, tlf. 86 34 44 59

I/S Molsdyrlægernes Klinik i Knebel, Knebel Bygade 68, 8420 Knebel, tlf. 86 35 10 09

Dyrlægegruppen Østdjursland, Fabriksvej 7, 8500 Grenaa, tlf. 70 23 49 99

I øvrigt kan oplysninger om vagthavende dyrlæge fås via Dyrlægernes Telefonvagt på tlf. 70 22 66 66

Vi håber, at du ikke får behov for en dyrlæge under ferieopholdet.


 

Ekstraomkostninger

Ekstraomkostninger omfatter forbrug af el, vand, olie og fjernvarme.

I huse med elvarme og el-vandvarme måles forbruget over elmåleren. NB: I Danmark er målere indrettet således, at det sidste tal tæller hele kWh, der findes ingen komma på målerne.
Ved ankomst og afrejse aflæses målertallet og skrives på den gule forbrugsseddel som udleveres sammen med nøglen. Differencen er dit elforbrug i ferieperioden.

I huse med oliefyr eller fjernvarme er der monteret en timetæller, som tæller det antal timer fyret kører. Prisen pr. time er afhængig af dysestørrelsen på fyret.
Man aflæser på samme måde målertallet ved ankomst og afrejse, og differencen afregnes ved afrejse.

Vi anbefaler at du i løbet af lejeperioden kontrollerer dit forbrug, og gør opmærksom på at man godt, selv i højsæsonen, kan bruge ca. 100 kWh strøm pr. uge, alt afhængig af husets størrelse og det elektriske udstyr.


 

Energiforbrug

Alle huse har 220 V. Prisen på en kWh er DKK 4,20 fra og med 4.2.2023.
Vand koster fra og med 8.3.2022 DKK 5,60 per person per dag.

Energiforbruget i huse med swimmingpool ligger fra ca. DKK 950,- pr. uge, alt efter årstid, antal beboere og brug af elektrisk udstyr.
I huse med spabad og sauna ligger energiforbruget fra DKK 500,- pr. uge.

Vi anbefaler jer i løbet af lejeperioden at kontrollere forbruget ved at aflæse flere gange under opholdet.

Der findes forskellige tips i informationsmappen til hvordan du kan spare på forbruget. Især et højt varmeforbrug skyldes ofte at varmekilder som brændeovn eller varmepumpe ikke bruges på den mest besparende måde.

Vi gør opmærksom på at vi i den kommende tid forventer prisstigninger på forbrug, og priserne kan ændres med dags varsel.


 

Forhåndsreservering

Vi kan altid forhåndsreservere dit drømmehus for det efterfølgende år. Når feriehuset er forhåndsreserveret, modtager du en bekræftelse på reserveringen. Før lejebekræftelsen kan udfærdiges, må følgende dog være opfyldt:

- Feriehuset skal være frigivet til udlejning det efterfølgende år.

- Feriehuset skal stå til rådighed i den ønskede periode.

- Priser og eventuelle ændringer skal være fastlagt.

Når og hvis disse punkter er opfyldt, fremsender vi lejebekræftelsen. Hvis ikke, modtager du en liste over ledige huse.


 

Glemte sager

Glemte sager fundet i feriehusene bliver opbevaret på Ebeltoft Feriehusudlejning ApS i op til 6 uger efter indleveringsdatoen. Ting, som kan sendes i en kuvert, kan returneres til ejeren mod betaling af forsendelsesomkostninger. Ved forsendelse af ting, som skal emballeres/pakkes, opkræver vi desuden et forsendelsesgebyr på 60 DKK.

Vi gør opmærksom på, at vi kun afsender 1 gang pr. uge, og der bl.a. derfor kan forekomme ventetid. Ønsker du at forsikre forsendelsen af dine glemte genstande, bedes du kontakte os.

Ikke afhentede/sendte genstande bliver afleveret til Røde Kors efter 6 uger.


 

Grundarealet

I vore beskrivelser finder man ofte ordet "naturgrund". Dermed menes f.eks. hede, højt græs, ujævn jordbund, vildtvoksende enge osv. Disse naturgrunde er af ejeren overladt til naturen selv.

Derfor kan man som gæst ikke regne med at kunne benytte hele grunden og kan ikke forlange græs eller andre vækster klippet, så f.eks. børnene kan spille bold.

Der kan ikke stilles krav om hvor ofte græsset skal slåes, dog er der græsslåning på mange grunde hver 2. uge.


 

Havemøbler

Der vil i alle feriehuse være havemøbler til rådighed, dvs. bord og stole. Parasol, liggestole samt hynder indgår ikke under betegnelsen havemøbler og kan derfor ikke forventes at være i huset.
Informationer herom findes under husets faciliteter.


 

Husdyr

Se efter piktogrammet ved hvert hus, hvorvidt det er tilladt at medbringe husdyr eller ej. Det er tilladt at medbringe 1 hund/kat. Der skal indhentes tilladelse fra ejeren, hvis der medbringes mere end et husdyr. Hvis husdyr ifølge kataloget ikke er tilladt, gælder dette alene udlejning og ikke ejerens brug af feriehuset. Det er derfor muligt, at ejer eller andre har haft husdyr med i feriehuset.

Vi beder dig tage hensyn til feriehuset, når du har kæledyr med under ferieopholdet, og ikke lade din hund eller kat komme op i møbler og senge, samt springe op ad dørene. Hvis husdyret forårsager skader på husets møbler og øvrige inventar, vil du blive ansvarliggjort. Vedr. lopper: Se under afsnittet Insekter.

I naturen skal hunde altid føres i snor. Eneste undtagelse er de danske hundeskove. Her henvises til pjece udarbejdet af Skov- og Naturstyrelsen. Ved feriehuset kan hunden løbe på grunden, men kun dér. Såfremt du ikke har fuld kontrol over hunden, tænk på naboerne og sæt hunden i snor.
Fra den 01.10. - 31.03. hvert år må hunde løbe frit på stranden, dog med hensyntagen til andre, både mennesker og dyr.

Indsamling af efterladenskaber hører ikke under en slutrengøring og skal altid foretages af hundeejeren. Vi tillader os at opkræve et gebyr på DKK 500, hvis vores medarbejdere bliver nødt til at tage sig af denne opgave. Det gælder også fjernelse af pletter fra hunde i løbetid.

Husdyrgebyr

Der opkræves et husdyrgebyr på DKK 100 per husdyr. Beløbet er til dækning af ekstra slitage og betales ikke tilbage. Vær venligst opmærksom på at husets tæpper og puder ikke må benyttes som hundetæppe. Medbring dyrets eget underlag og foderskål.


 

Husk at I kan bestille

Håndklæde/ viskestykke: DKK 15 / stk.
Slutrengøring: Pris afhængig af antal kvadratmeter samt spa/pool eller ej
Sengelinned: DKK 90 / sæt
Barneseng/højstol: DKK 120 / stk.

Bestilte ting bliver leveret til feriehuset af vores medarbejdere og afhentes der igen efter afrejse. Ved sen bestilling sker udlevering sammen med nøglen på kontoret.

Er der andet du har brug for at leje under ferien, er du velkommen til at kontakte os - måske kan vi skaffe det.


 

Insekter og lopper

Desværre hænder det at kæledyr medbringer lopper i vore feriehuse. Den sidste lejer, der har medbragt dyr i feriehuset, vil blive ansvarliggjort for lopper og skal afholde alle omkostninger for behandlingen af huset.
Hvis du konstaterer lopper, skal det omgående meddeles Ebeltoft Feriehusudlejning, som straks vil behandle huset med et effektivt loppemiddel godkendt af de danske myndigheder. Blot 2 timer efter sprøjtningen kan huset, efter en god udluftning, benyttes igen.
Det skal understreges at Ebeltoft Feriehusudlejning ikke er forpligtet til at stille et andet feriehus til rådighed, hvis der konstateres lopper i det lejede hus.

Alt afhængig af årstiden kan der i feriehusene forekomme insekter som bl.a. ørentviste, myrer, bænkebidere, fluer og edderkopper. Husk på at feriehusene ligger i naturområder, og at det er umuligt at undgå at insekterne kommer ind i husene.


 

Kamin/brændeovn

I mange feriehuse er der opsat brændeovn eller pejs. Disse kan være bygget af sten eller være af støbejern. Varmen fra disse ovne er forskellig. En pejs varmer kun omkring selve ildstedet, mens en brændeovn kan opvarme hele huset og er meget effektiv. Man skal passe på at gnister ikke springer ud på gulve og tæpper.

Det er sjældent at der ved huset er brænde til pejsen/brændeovnen. Tørt brænde og/eller briketter kan købes hos de handlende. Man må ikke samle brænde ved stranden, idet dette indeholder salt og skader brændeovnene, samt er farligt at fyre med i en pejs. Ligeledes er det forbudt at hente brænde i skoven eller ved nabohuset.

Det kan forekomme at pejs eller brændeovn ikke er rengjort ved ankomst. Det skyldes oftest, at der stadig var gløder i ovnen ved kontrollen af huset. I disse tilfælde er man velkommen til at efterlade pejsen/ brændeovnen som forefundet.


 

Køkken

Indretning
Feriehusene er indrettet efter ejerens smag og behov. Man kan ikke regne med at der i alle feriehusene er tilstrækkelig skabs- og hyldeplads. Også køkkenudstyr er forskelligt fra hus til hus, men alle er udrustet med det køkkenudstyr, der er nødvendigt i hverdagen. Det hænder at ting går i stykker, og vi beder jer oplyse dette på kontoret ved afrejse.

Møbleringen af husene kan der også være stor forskel på. Vi har i husteksterne prøvet at fremhæve de huse der er særligt godt møbleret og indrettet. Står der intet herom, er indretningen og møbleringen ganske almindelig, og der kan være tale om ældre møbler.


 

Kørselsvejledning

Ved at indtaste afrejse- og ankomstby vil ruteplanen foreslå den letteste vej til ankomstdestinationen.

Søg rute via Krak - klik her...


 

Lystfiskeri

I Danmark kræves ved lystfiskeri et statsligt fisketegn for alle personer mellem 18 og 65 år. Dette kan købes på Turistbureauet eller bestilles hos os, og fås for en dag, en uge eller 12 måneder.

Ved Ebeltoft er bl.a. NATO-molen åben for lystfiskeri.

Du bedes altid respektere reglerne for minimumsstørrelse for de enkelte fiskearter.


 

Læger

Læger i Ebeltoft området, der kan kontaktes mellem kl. 8.00 og 16.00:

Lægerne i Ebeltoft, Nørreport 2-4, 8400 Ebeltoft  8634 1888

Konsultation efter aftale mellem kl. 9.00 og 16.00. 

Hverdage mellem kl. 16.00 og 8.00 samt weekender og helligdage kontaktes vagtlægen på 
tlf. 7011 3131

Ved akutte tilfælde kontaktes alarmcentralen på tlf. 112.


 

Møntvaskeri

Vi har efterhånden flere huse med vaskemaskine og tørretumbler. Ellers kan man få vasket og tørret sit tøj i Ebeltoft.

Ebeltoft Møntvaskeri ligger i Nedergade 34 A i Ebeltofts gamle bydel.


 

Ombygning/renovering/nybyggeri

Måske oplever du byggelarm i nærheden af dit feriehus. Ebeltoft Feriehusudlejning kan ikke vide, hvor og hvornår huse bliver bygget eller renoveret, og kan derfor heller ikke drages til ansvar herfor. Det samme gælder græsslåning på nabogrunde.


 

Parabol

Du bedes være opmærksom på at ikke alle huse tilbyder TV-kanaler, som er betalingskanaler. Husejerne tegner forskellige abonnementer hos forskellige udbydere, og antallet og udbuddet af kanaler kan variere meget.
Under faciliteter kan du se hvilke kanaler der findes i huset.


 

Personantal

Ved booking opgiver du hvor mange personer der er i huset i lejeperioden. Dette personantal må ikke overskrides. Hvis du får besøg, skal dette meddeles Ebeltoft Feriehusudlejning, som indhenter tilladelse hos ejeren. Hvis vi ved kontrol finder for mange i huset i forhold til det opgivne antal, kan det medføre bortvisning af det antal personer der ikke er omfattet af lejemålet.


 

Post

De angivne numre ved feriehusene er vore katalognumre, og disse kan ikke benyttes som postadresse. Ved katalognummeret står adressen på feriehuset, som suppleres med postnummeret til det pågældende område.

Hvis der ikke er er placeret en postkasse i skel ved indgangen til parcellen, omdeles posten ikke men lægges til afhentning på posthuset i Ebeltoft, hvor den kan afhentes i åbningstiden. 
Hvis du som lejer af et feriehus savner din post, er det derfor en god løsning at få den videresendt til afhentning på posthuset i Ebeltoft.


 

Priser

Priserne på vores hjemmeside for 2023 er anført i DKK ved de enkelte huse og gælder for 1 uges leje. Alle priser er excl. el, vand, varme, ekstra inventar m.m. Alle ydelser opkræves særskilt. Prisændringer kan forekomme ved væsentlige ændringer af lejemålet eller forbrugspriserne fra udbyderens side.


 

Rabat for to personer

Hvis man holder ferie uden for højsæsonen, har vi et fordelagtigt tilbud: I D, E og F-sæsonen giver vi 25% rabat på lejeprisen på en række huse, hvis man kun er 2 personer.


 

Rejseinformation

Ved ankomsten får du udleveret diverse informationer i en velkomstkuvert. Ønsker du yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.


 

Reklamation/mangler

Du er som lejer ansvarlig for huset og dets inventar i lejeperioden. Hvis et eller andet går i stykker, skal dette meddeles til Ebeltoft Feriehusudlejning hurtigst muligt og inden afrejse. Skulle der ske større uheld, vil dette blive udbedret af en håndværker for din regning. Uforskyldte skader/skader sket ved almindelig brug på normale installationer, f.eks. vandvarmer, radiator eller vandinstallationer, vil blive ordnet på ejers regning. 

Anmeldelse af skader, mangler og reklamationer fra forrige lejer eller ved lejestart skal omgående ske til Ebeltoft Feriehusudlejning eller senest til næste åbningsdag på kontoret. Skader/mangler meldt ved eller efter afrejse berettiger ikke til afslag, erstatning, m.v.

Reklamation over rengøring eller lignende skal meddeles med det samme. Vi har længe åbent om lørdagen (hele året) samt søndag formiddag i sommerhalvåret. Se udleverede åbningstider. 
Som hovedregel skal vi have haft mulighed for udbedring, inden der kan blive tale om erstatning eller kompensation.


 

Rengøring

Priser m.m. 


Vi tilbyder rengøring af feriehuset, når du/I er rejst. Prisen varierer alt efter husets størrelse og indhold. Denne kan bestilles samtidig med huset eller senest 2 dage før afrejse. Se prisen under husbeskrivelsen.
Bemærk at rengøring af køkkenredskaber samt tømning af opvaskemaskine ikke hører til en slutrengøring.

Hvis man selv står for rengøringen, skal man efterlade huset opryddet, rent og pænt. Dertil hører støvsugning, at feje og tørre af. Træ- og klinkegulve skal både støvsuges og vaskes. Køkkenting (komfur, skabe og porcelæn) og køleskab vaskes af. Husk at lade køleskabsdøren stå åben, hvis strømmen skal slukkes. Husk at fjerne alle madvarer i køkkenskabe, køleskabe og fryser.
Bemærk: Rengøringsmidler, også opvasketabs og toiletrens, er en forbrugsvare. Det vil sige, at man ikke kan forvente at finde rengøringsmidler i huset, selvom det ofte er tilfældet, men selv skal indkøbe eller medbringe dem.

Når lejerne selv gør rent, bliver huset kontrolleret umiddelbart efter af vore medarbejdere eller husejeren. 


 

Sengelinned

Sengelinned kan lejes hos Ebeltoft Feriehusudlejning for DKK 90,- pr. sæt. 
Sengelinned leveres til huset og afhentes der igen af vores medarbejdere.


 

Senge/soverum

Soverummene har ofte små smalle senge, især i ældre eller mindre feriehuse. Sengestørrelsen er typisk 70 x 200 cm for en enkeltseng og 140 x 200 cm for en dobbeltseng og 70 x 190 cm for køjesenge. Ofte har dobbeltsengene en stor madras, men de kan også være todelt. Madrasserne kan være springmadrasser eller af polyester, og sengen kan godt være hårdere/blødere, end man er vant til. Hvis et barn har problemer med at ligge tør om natten, beder vi jer venligst tage højde for det.

Hovedpuder og dyner er i husene. Sengelinned, viskestykker og håndklæder skal medbringes eller lejes hos os.  Du kan altid kontakte os for yderligere information.


 

Stranden

Strandene i Danmark er såkaldte naturstrande og tilgængelige for alle. Naturstrande betyder også at ikke alle strande er lige egnet til badning, ligesom der ikke altid findes toiletter ved stranden. 
Vi kan hjælpe med yderlige informationer om de enkelte strandområder.
Vær i øvrigt opmærksom på, at afstanden fra det enkelte hus til vandet er udmålt i fugleflugtslinje.


 

Strandregler

Velkommen til den jyske østkyst...

For at alle kan nyde opholdet i dette dejlige område, er det nødvendigt at tage hensyn til både den specielle natur og til andre mennesker.

Strandregler:

  • Kun færdsel til fods er tilladt
  • Benyt de markerede stier
  • Klitterne må ikke beskadiges ved gravning o.l.
  • Hunde må ikke tages med på strande som er mærket med det blå flag
  • De opsatte affaldsspande skal benyttes
  • Der findes kun livredder på strande med særlig mærkning

 

Skadedyr

Vi befinder os i Nationalpark Mols Bjerge, og naturen kan ikke holdes ude, når vinduer og dørene står åbne om sommeren. Hvepse- eller biboer fjernes kun ved akut fare for mennesker, da insekterne ofte ikke er aggressive over for mennesker. Edderkopper, bænkebidere og myrer er en del af naturen, og det kan ikke undgås at disse dyr kryber ind i huset. Hvis de optræder i stort antal og bliver en gene, vil vi gøre hvad vi kan for at fjerne dem.

Det hænder at en husmår rykker ind på loftet. Dyret kan forvolde stor skade på tag og isoleringsmateriale, så du bedes kontakte Ebeltoft Feriehusudlejning ved mistanke om, at en husmår har bosat sig i feriehuset. Indimellem kan der også dukke en mus op, og her bedes du ligeledes kontakte os, så vi kan afhjælpe hurtigst muligt.


 

Strøm

Alle huse har 220 V. Prisen på en kWh er DKK 4,20 fra og med 4.2.2023.


 

Swimmingpool

Ved reservation af et hus med swimmingpool opkræves et depositum på DKK 3.000,-. Energi- og vandforbrug kan ikke modregnes i depositummet men skal afregnes ved afrejse. Depositummet eftersendes, når huset er blevet kontrolleret og godkendt af vore ansatte eller husejeren selv efter lejemålets ophør.
Husk at i huse, hvor det er tilladt at medbringe husdyr, må dyrene under ingen omstændigheder opholde sig i poolafdelingen eller i sparummet.

Vandkvaliteten i huse med swimmingpool kontrolleres hver uge af poolteknikeren, ansat hos Ebeltoft Feriehusudlejning. Vores pooltekniker har taget de lovpligtige kurser.

Poolen er ved ankomst altid opvarmet til mellem 28 og 30 grader og er brugsklar med det samme. Husk venligst at overholde hygiejneregler for at undgå at der kommer bundet klor, hvilket kan affarve badetøj samt give svie i øjnene. Lejeren må under ingen omstændigheder foretage ændringer ved de tekniske installationer i poolområdet.


 

Sygesikringsbevis

Vi anbefaler at medbringe sygesikringsbevis, hvis et lægebesøg under opholdet skulle blive nødvendigt.


 

Tekniske installationer

I feriehusene står vaske- og opvaskemaskine, mikrobølgeovn, TV, radio, dybfryser, tørretumbler, sauna, swimmingpool og lignende til rådighed for lejeren. Kortvarige afbrydelser kan forekomme.  Hvis lejeren anmelder fejl og mangler på disse tekniske installationer, formidler Ebeltoft Feriehusudlejning hurtigst muligt kontakt til fagmand/montør for reparation. 

Vær opmærksom på leveringstid af evt. reservedele m.v. Ved fejl/mangler kan der ikke gøres krav på skadeserstatning, prisreduktion eller tilbagebetaling af dele af lejen.


 

Telefon

Dækningen i de enkelte feriehusområder svinger meget, og desværre er der ikke stabilt signal overalt. Især Mols Bjerge kan være en udfordring omkring telefoni.


 

Trykfejl

Vores hjemmeside er altid opdateret, og ved afvigelse fra information via andre kanaler er det informationen på hjemmesiden der gælder.


 

Ebeltoft Turistbureau

Ebeltoft Turistbureau er blevet flyttet til Fregatten Jylland på S.A. Jensens Vej 4, 8400 Ebeltoft.

www.visitdjursland.com


 

Unge mennesker fra 4-10 personer

Specielt omkring jul, nytår og påske har vi haft udfordringer med udlejning af feriehuse til grupper af unge mennesker, bl.a. med beskadigelse af huse og indbo, utilstrækkelig rengøring m.m.. Derfor er vi blevet nødsaget til at fastsætte en aldersgrænse på 25 år for alle medlemmer af grupper på 4 personer og derover. Vi håber på forståelse herfor.

Dette gælder naturligvis ikke for:

  • Unge mennesker der holder ferie med deres forældre.
  • Stamkunder som vi kender