Billig ferie i Ebeltoft

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Billige sommerhuse på Djursland

Ferier for hele familien kan være en dyr fornøjelse, men en sommerhusferie på Djursland behøver ikke vælte budgettet. Vores gæster kan sagtens komme på billig ferie i Danmark. Vi tilbyder billige sommerhuse i Ebeltoft og omegn, så du kan komme afsted på en prisvenlig ferie – uden bekymringer.

Vores sortiment af sommerhuse i Ebeltoft og omegn er bredt. Vi har sommerhuse i flere forskellige prisklasser og størrelser. Vores sortiment af sommerhuse i Ebeltoft indeholder billige sommerhuse med udsigt, pool, spa, sauna, brændeovn eller med plads til hund.

En af fordelene ved sommerhusferie er, at det er meget nemt at skære ned på visse ferieomkostninger. Hvis du tager på charterferie på et hotel, skal du hver dag ud at købe mad på restauranter. Sådan er det ikke på en billig sommerhusferie i Ebeltoft. I alle sommerhusene har du nemlig eget køkken, hvor du kan lave din egen mad og hygge om familiens livretter. Maden kan købes i de lokale supermarkeder, så du undgår at betale en større madpost på restaurantbesøg.

Find et billigt sommerhus
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Gratis oplevelser

På Djursland finder du et hav af gode oplevelser og attraktioner til din billige ferie i sommerhus. Fordelen ved ferie på Djursland er, at du kan finde et godt udvalg af gratis oplevelser og aktiviteter for hele familien. Der findes masser gode naturoplevelser, som også gør en sommerhusferie nær Ebeltoft til en billig ferie med børn.

Hvis du er til lystfiskeri, er det en god idé at medbringe fiskegrejet på din ferie i Ebeltoft. Tag afsted på fisketur ved kystlinjen på Djursland eller ved en af områdets mange åer og søer.

På Djursland findes der også fantastiske vandreruter i naturen, hvor du kan lægge vejen forbi smukke attraktioner på din rute.

I Ebeltoft og omegn er der også gode cykelstier, så du kan cykle afsted fra den ene oplevelse til den anden. Sammen kan I pakke picnickurven og cykle afsted ud i naturen og udforske skove, heder, kystlinjen og andre dejlige natursteder.

Billig kør selv-ferie

Når du tager familien med på køreferie, sparer du både ventetid i lufthavnen, samt penge på flybilletterne. Samtidig sparer du også penge på offentlig transport eller taxaer på din ferie. Når bilen er med på ferien, kan du let fragte familien rundt til de sjove oplevelser. På Djursland er der også korte afstande mellem aktiviteter og attraktioner, så du her sparer på benzinen.

Når du er på køreferie og maven pludselig begynder at rumle, er det en god idé at have pakket en køletaske med en god madpakke. Det er også langt billigere end at holde ind på en tankstation og købe dyr fast-food.

Rabatter og fordele

Som gæst i et sommerhus hos os er der ekstra fordele at hente. Vi tilbyder rabatter på entreen til en række af Danmarks mest populære attraktioner. På den måde kan I spare penge på sjove oplevelser for hele familien og få en billig ferie med børn.

Tilbud på sommerhuse

Vi har løbende billige ferier på tilbud, så du kan spare en endnu større procentdel på din sommerhusferie i Ebeltoft.

Hvad enten du er på udkig efter et lille eller et stort sommerhus, et sommerhus med pool eller et sommerhus med havudsigt, har vi løbende tilbud på billige ferier i sommerhus i Ebeltoft.