Børnevenlig ferie

Velkommen til en anderledes og hyggelig ferie i børnehøjde...

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Ferie med børn

Feriehusejerne og vi bestræber os fortsat på at gennemføre forbedringer, der tager hensyn til børnefamilier. Fordi rammerne om ferien skal være i orden.

I et feriehus kan familiens egen rytme opretholdes. I har eget køkken og kan spise, når det passer med jeres vaner. Børnene kan lege i trygge omgivelser og sove til middag i fred og ro, mens forældrene kan slappe af i haven eller på terrassen. Desuden har mange huse udstyr til mindre børn som f. eks. barneseng og højstol. Flere og flere af vore feriehusejere er blevet rigtig gode til at finde på nye tiltag, der kan forbedre familieferien.

Rabat på sjove ferieoplevelser for hele familien. 
Som gæster i Ebeltoft Feriehusudlejnings børnevenlige feriehuse er der ekstra fordele at hente. Vi kan således tilbyde rabat på entreen til en række af Danmarks mest populære attraktioner. 
Det kræver blot, at I bestiller oplevelsen samtidig med huset, eller at I under ferien kommer indenfor på kontoret og køber billetter. Vil I undgå kø både på attraktionen eller her på kontoret, er det en god idé at bestille på forhånd.

Og husk, at der altid er hjælp og gode idéer at hente hos jeres lokale Ebeltoft Feriehusudlejnings bureau. 
Læs mere om oplevelser her.