Attraktioner på Djursland

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Attraktioner tæt på Ebeltoft

Djursland og Ebeltoft har underholdning nok til mere end en ferie. Attraktionerne spænder vidt og vi tør godt love, at I finder noget, der passer perfekt til jer. Om I er en børnefamilie med små eller mellemstore børn eller et par på kæresteferie, så skal det ikke stoppe jer fra at opleve Djursland.

Når I besøger Ebeltoft, så vil I opleve, at områdets attraktioner deler sig i to grene. På den ene side er der de helt lokale attraktioner, som kun kræver en gåtur, få træd i cykelpedalerne eller en kort tur i bil. Nogle af attraktionerne gemmer sig lidt længere væk og lægger mere op til en dagstur. Fælles for dem alle er, at de alle er et besøg værd!

Find dit næste sommerhus i Ebeltoft og omegn
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Djurs sommerland

På Djursland finder I Nordens største sommerland; Djurs sommerland. I parken finder I ni fantastiske temalande, der alle er spækket  med rutsjebaner og andre forlystelser for både små og store legebørn. I kan eksempelvis besøge Dinosaurland, Bondegårdsland og Piratland. Hvert år bliver parken opdateret med nye forlystelser, så der venter jer altid sprit nye oplevelser, hver gang I kigger forbi.

Kattegatcentret

Dyk ned under havets overflade i Grenaa og bliv klogere på livet i Kattegat. På havnen i Grenaa finder I Kattegatcenteret, der har flyttet havets skjulte liv op i lyset, så I kan komme helt tæt på dyrenes verden. Udover dyrelivet i Kattegat, så har Kattegatcenteret også et pingvinanlæg, hvor I kan opleve verdenshurtigste pingvin. Æselpingvinen, som den hedder, har en topfart på 36 km/t, så her er det svært for de fleste at følge med.

Ree Park

Behøver man rejse langt ud over Danmarks grænser for at opleve et eksotisk dyreliv? Her er svaret nej! Kun 10 kilometer fra Ebeltoft kan I nemlig besøge Ree Park og tage på safari i deres 125 hektar store anlæg. Ree Park har dyr fra det meste af verdenen. Oplev næsehorn fra Afrika, Nordamerikanske sortbjørne eller en Nordkinesisk leopard.

Skandinavisk Dyrepark

I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind kan I blive klogere på alle de dyr, der lever på vores egne breddegrader. Her er fokus primært på de Skandinaviske dyrearter med enkelte afstikkere. Eksempelvis har parken også et af verdens bedste isbjørneanlæg, og I kan også komme helt tæt på brunbjørnen.

Mols Bjerge Nationalpark

Djursland er berømt for dets dragende natur, og Nationalpark Mols Bjerge kan her ses som kronen på værket. Landskabet i nationalparken er udformet af gigantiske tunger af is og tonsvis af vand over millioner af år. Fordi at Nationalparken rummer så mange forskellige naturtyper, findes her også en række sjældne insekter, dyr og planter. I vil også møde køer, får og heste, der er sat ud for at holde naturen ved lige.

Ebeltoft Gårdbryggeri

Lige uden for Ebeltoft finder I det lille bryggeri, der har opnået enorm popularitet på rekordtid, og over hele landets bedste ølbarer er ord som Wildflower, Raw Power og Mosaic IPA ikke længere fremmede at tage i munden. Hver lørdag åbner bryggeriet dets døre for gæster, hvor I kan komme og smage øllet frisk tappet fra hanerne, få en snak medbrygmesteren og nyde udsigten ud over vandet og Jernhatten. Er I ikke til øl, så producerer Ebeltoft Gårdbryggeri også nogle af landets bedste sodavand, også kaldet brus.

Fregatten Jylland

Gemmer jeres maver på en lille matros, styrmand eller skibskok? Så skal I besøge Ebeltoft og gå ombord på Fregatten Jylland. På havnen i Ebeltoft finder I det gamle krigsskib, som i dag fungerer som et flydende museum. Fregatten forlod skibsværftet i 1860, og var en del af den danske flåde frem til 1908. Skibet bærer derfor på en stor historie med oplevelser fra vidt omkring. Eksempelvis dets deltagelse i krigen i 1864.

Kalø Slotsruin

Rejs 700 år tilbage i tiden med et besøg på Kalø Slotsruin. Slottet blev bygget i 1313 af Erik Menved, efter at han lykkedes med at slå et jysk bondeoprør ned. Slottet var for sin tids standarder en moderne bygning og blev i de næste mange år brugt til en lang række formål. Eksempelvis sad den senere svenske konge, Gustav Vasa, fængslet ved Kalø i årene 1518-19. Gå på de samme trapper som ham og oplev den smukke natur i området under jeres besøg.