Bønnerup strand

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Sommerhus ved Bønnerup Strand

Bønnerup Strand byder på dejlig strandferie, hyggeligt havneliv og friske fisk hver dag.

Bønnerup Strand er en ret ny by. I 1890 boede her således blot 8 fiskerfamilier. Dengang trak fiskerne deres både op på land, ligesom man kender det i dag fra bl.a. Vorupør i Thy. Først i 1930'erne blev den første havn bygget.

For få år siden indviede byen en helt ny lystbådehavn med tilhørende feriehuse. På den nye ydermole står 7 store vindmøller, og på selve havnen hersker der alle dage liv med restauranter, små butikker og naturligvis de mange fiskekuttere, som lander frisk fisk hver dag. Også turistbureauet ligger ved havnen. Vest for lystbådehavnen ligger den børnevenlige sandstrand med lave sandbanker - lige ud i det friske Kattegat.
Sydøst for Bønnerup Strand ligger det store sommerhusområde. Byen har en Dagli' Brugs og en bager, der har åben hver dag.

Nær Bønnerup Strand ligger herregården Mejlgård, som har en glimrende restaurant. Mejlgård Slot var oprindelig en renæssancebygning men blev ombygget i 1889-91. For få år siden brændte en del af slottet, og det er nu totalt renoveret. I den nærliggende landsby, Rimsø, er der en interessant kirke fra 1100-tallet og en smuk, 400 år gammel præstegård.

Sommerhuse ved Bønnerup Strand
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Anbefalinger til dit ophold ved Bønnerup Strand

Bønnerup er et godt udgangspunkt for mange forskellige ferieoplevelser. Særligt de gamle herregårde er et besøg værd!

Gl. Estrup - Levende historie

Læs mere

Mejlgård Herregård

Læs mere