Boeslum Strand og Dråby Strand

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Sommerhuse ved Boeslum Strand og Dråby Strand

I sommerhus ved Molslandets bedste strande: Boeslum Strand og Dråby Strand.

Strandene ud til Kattegat regnes af mange for de bedste på hele Mols, og de har da også alle det Blå Flag. Her er alt, hvad store og små vandhundes hjerter kan begære. De kilometerlange strande indbyder også til vandreture mod både nord og syd.

Dråby er lige som sin sydlige nabo Boeslum ved at vokse sammen med Ebeltoft. Det er en lille malerisk og idyllisk by. Den smukke og interessante kirke kaldet Molslandets domkirke, som er åben for besøg, samt søen umiddelbart øst for byen vidner om, at byen i virkeligheden er en gammel havneby, hvor havet i den tidlige middelalder gik op til byen.

Længst mod syd bliver stranden stenet men er til gengæld et eldorado for lystfiskere. Der er gode parkeringsforhold og toiletter.

Vi råder over mange dejlige sommerhuse i området, flere af dem med havudsigt. Der er ikke langt til Ebeltofts mange indkøbsmuligheder, men Boeslum har også sin egen lille købmandsbutik, og ved nedkørslen til Dråby Strand ligger en campingplads med en købmand, der har sommeråbent.

Sommerhuse ved Boeslum Strand og Dråby Strand
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Stranden ved Boeslum og Dråby er fantastisk

Boeslum Strand og Dråby Strand ligger ud til Kattegat og betragtes af mange som Molslandets bedste badestrande, og de har da også det Blå Flag. Vandet er friskt og godt, og der er masser af sand - dog er der visse steder stenet.