Vinterferie i sommerhus på Djursland

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Tag familien med i sommerhus på Djursland i vinterferien

Vinterferien er typisk en tid, hvor der er "fyret op" under indendørs aktivitet og hygge, og det er der i høj grad mulighed for på Djursland. Her er masser af sjove og spændende oplevelser for både børn og voksne.

Besøg f.eks. Kattegatcentret i Grenaa - her er der "tryk på" i vinterferien! Det spændende program for hele uge 7 er spækket med nye oplevelser og aktiviteter.
Ree Park Safari har vinteråbent til reducerede priser, og Amerika Expressen kører. Så kom og besøg ulvene i deres rette element, og hvis I er heldige, kan I opleve bjørnene på vej ud af deres vinterhi.
Eller nyd den tropiske varme i Randers Regnskov, mens I går rundt under de op til 25 meter høje kupler. Her kan I besøge tre kontinenter - Asien, Afrika og Sydamerika - og deres dyre- og planteliv.

På Glasmuseet i Ebeltoft er der masser af aktiviteter i februar. F. eks. dekorering af glas og familierundvisning - tag hele familien med og gå på opdagelse i museets udstillinger og løs opgaver.

Ring til os på tlf. 86 34 33 44 for at booke sommerhus til vinterferien eller skriv en mail til info@ebeltoft-feriehusudlejning.dk.

Søg sommerhus til vinterferien her
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}