Hvorfor vælge os?

Det er der mange gode grunde til!

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Hos Ebeltoft Feriehusudlejning vurderer vi gerne dit feriehus, rådgiver gerne om tilbygninger, renoveringer eller måske bare et godt råd - ganske uden beregning. Skulle du have lyst til at udleje dit sommerhus gennem os eller måske bare høre om mulighederne indenfor udlejning af feriehuse, står vi gerne til rådighed med økonomiske overslag eller beregninger, alt sammen baseret på vor årelange erfaring. Så skulle du være den lykkelige ejer af et feriehus på Djursland, tøv ikke kontakt Ebeltoft Feriehusudlejning og få en aftale.

Hvordan afregnes jeg? Afregning af leje sker via bankoverførsel for månedens indflytninger den 1. i måneden. Forbrugsudgifter overføres månedsvis bagud til din konto, evt. sammen med skyldigt lejebeløb fra kortfristede udlejninger måneden før. Afregningen følges op af et månedligt kontoudtog. Du har hele tiden mulighed for at følge med i udlejning, forbrugstal samt udbetalinger på din husejerside på Internettet. Du får et personligt log-ind og kan således hele tiden holde dig ajour med udlejningen i sommerhuset. Derudover findes vores husejerlog-ind ligeledes som APP til IPHONE OG ANDROID samt tablets.

Ebeltoft Feriehusudlejning sætter kvalitet frem for kvantitet. Vi ved, at kundens forventninger er stigende, og at det er af stor vigtighed, at huset kvalitetsmæssigt er i orden. Herigennem undgås mange problemer og lejerne får en tilfredsstillende ferie. Vi stiller derfor også nogle minimumkrav til bl.a. inventar og omgivelser. En listning af disse minimums krav vil kunne rekvireres hos Ebeltoft Feriehusudlejning.

Medlem af brancheforeningen

Ebeltoft Feriehusudlejning har som medlem af brancheforeninger forpligtet sig til at yde en minimumsservice og overholde såvel legale som etiske regler indenfor branchen. Vi mener, at det er en nødvendighed at sende de rigtige signaler såvel overfor ejer som lejer og som medlem af feriehusudlejernes brancheforening har alle parter en overordnet forening, der også politisk har mulighed for at sætte en dagsorden. Yderligere information om brancheforeningen kan findes på www.fbnet.dk