Sjove forlystelser på Djursland

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Forlystelser tæt på Ebeltoft

Djursland er spækket med sjove forlystelser for hele familien. Der er både noget for dyreelskeren og for den, der elsker suset i maven. På Djursland finder du alt fra Djurs Sommerland, der for fjerde år i streg er blevet kåret til Nordens sommerland til Ree Park Safari, der lader dig komme helt tæt på dyrene.

Kom hurtigt i gang og spring til:

Ree Park Safari

Djurs Sommerland

Skandinavisk Dyrepark

Kattegatcentret

Randers Regnskov

 


Ree Park Safari

Magiske oplevelser i dyrenes verden Ree Park Safari

Besøg Ree Park Safari og få et uforglemmeligt besøg i dyrenes spændende verden. Djurslands store safaripark byder på vilde oplevelser og aktiviteter blandt dyr fra eksotiske verdensdele.

Tag med på en Landrover Safari, hvor du kører rundt blandt de mange afrikanske dyr på savannen. Dyrene kommer ekstra tæt på ved fodringstid. Her kan du bl.a. opleve Danmarks eneste geparder jage frokosten eller se de mange sjove aber flokkes om føden.

Amerika Expressen

Tag en togtur tilbage i tiden med Amerika Expressen. Når du stiger ombord på toget på Central Station, så træder du ind i en verden, hvor det at rejse tog længere tid end i dag, og der var rigelig plads til at opleve. Turen med damptoget Black Beauty går ud over den nordamerikanske prærie, hvor du kommer helt tæt på ulve, bisoner, elge og sortbjørne.

Kamelridning og klappedyr

Børnene vil elske en ridetur på parkens store kameler, og på legepladsen er der mulighed for at brænde krudtet af – under overvågning af de stribede Sumatra tigre, der bor lige ved siden af. Du kan også komme helt tæt på og røre alle dyrene på Farmen. Her kan du klappe og kæle med kyllinger, svenske minigrise, geder og æsler.

Ree Park Safari ligger i smuk, kuperet natur mellem Stubbe Sø og Hyllested Bjerge.

Djurs Sommerland

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til Danmarks bedste rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 sjove forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Danmarks bedste forlystelsespark 5 år i træk.

El Grito Drop Tower - NYHED 2024

Nyeste skud på stammen er El Grito Drop Tower. Årets kæmpenyhed i Mexicoland er Djurs Sommerlands højeste til dato og ikke for sarte sjæle. Oplev den vildeste udsigt, når I stiger 60 meter til vejrs, og nyd et øjebliks nervepirrende stilhed, før I suser mod jorden med 100 km/t.

DINOSAURLAND

Oplev Dinosaurland, hvor du blandt andet kan møde 25 dinosaurer i fuld størrelse og prøve 6 supersjove forlystelser. Sus frem og tilbage på ryggen af et gigantisk dinosaurskelet med 70 km/t i SpinOsaurus - Danmarks eneste Disk´o Coaster - og giv den gas i Motorbike Derby på den sejeste motorcykel, før Fossilvaskeren snurrer jer rundtosset.

Vil I helt tæt på de 25 vilde dinosaurer, så tag en tur i familierutschebanen, T-Rex Family Coaster, eller på jeep safari i Dino Xpedition, før I udforsker Dinosaurlegepladsen.

Danmarks største Gyro Swing

Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast? Tigeren i Wild Asia er den hurtigste og højeste forlystelse i Djurs Sommerlands historie. Med en topfart på 100 km/t og en svinghøjde på 45 meter, tager Tigeren jer med på en fantastisk flyvetur, I aldrig glemmer. I Wild Asia er der også godt nyt for de fartglade små. Glæd jer til de to sjove familieforlystelser, Jungle Rally og Safaribussen.

Bondegårdsland – for både børn og legeglade voksne

I det store Bondegårdsland, med hele 11 forrygende forlystelser, er der fyldt med sjove oplevelser, hvor alle kan være med. Oplev f.eks. det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer.

Mærk suset i Danmarks bedste rutschebaner

I DrageKongen er der garanti for sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde. Der er mere adrenalin-sus i verdensklasse, når I bliver skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen, og drøner nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten.

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser

Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Oplev også Magisk Halloween i efterårsferien med 40.000 græskar, to Halloween Haunted Houses og (u)hyggelige oplevelser for hele familien.

Sæson 2024: 27. april – 20. oktober

Djurs Sommerland forretningsbetingelser

Børn 0-2 år har gratis adgang og seniorer (+65) kan købe billetter til seniorpris ved indgangen til Djurs Sommerland. Ved køb af entrebilletter igennem Ebeltoft Feriehusudlejning får I mulighed for at gå direkte ind i parken ved ankomst til Djurs Sommerland.

Todages-billetterne er personlige og begge besøg i Djurs Sommerland skal blot ske indenfor 7 dage.

Aftalen om køb af entrébilletter til Djurs Sommerland indgås direkte imellem dig som lejer af et feriehus hos Ebeltoft Feriehusudlejning og Djurs Sommerland, Battrupholtvej 3, 8581 Nimtofte. Ebeltoft Feriehusudlejning modtager formidlingsprovision og indgår alene som formidler.

Rabat på Djurs Sommerland på jeres sommerhusferie

I får rabat på jeres Djurs Sommerland billetter (1-dagsbilletter og 2-dagsbilletter) når I lejer sommerhus hos os.

Skandinavisk Dyrepark

Skandinavisk Dyrepark ... dyr der har det helt vildt!

Midt på Djursland ligger Danmarks mest naturlige dyrepark, hvor der er masser af plads til både dyr og mennesker. Dyrene kommer altid i første række, og som gæst får du en enestående mulighed for at komme tæt på dyrene fra lange gangbroer, som bugter sig gennem den smukke danske natur.

Rovdyrfodringer og havørneshow

Tag på en uforglemmelig tur til dyrenes oase og oplev dyr fra hele Norden. I store og naturlige parker møder du isbjørne, brunbjørne og ulve samt mange andre nordiske dyr. Følg med når dyrepasserne fodrer rovdyrene og oplev guidernes spændende og levende historier fra dyrenes verden. Bliv betaget af de majestætiske Stellers havørne fra tribunen under det flotte ørneshow.

På Naturstien, hvor naturen og det vildtlevende dyre- og insektliv har frie rammer, kan du lade sig inspirere til en mere dyre- og naturvenlig have, hvor et rigere dyreliv kan give dig vildere oplevelser – også når du er kommet hjem!

Ekstra aktiviteter

I det store aktivitetscenter kan du se et 100% ægte mammutskelet og røre ved masser af kranier samt skind og gevirer. Gå endelig ikke glip af muligheden for at fodre de frække dådyr og prøv kræfter med de spændende udfordringer på den kæmpestore og meget roste legeplads.

Kattegatcentret Grenaa

Få en oplevelse af livet under vandet.

Kattegatcentrets akvarier kan du opleve fisk og dyr fra mange verdenshave. Du kan blandt andet se hajer og rokker fra de tropiske oceaner og stimefisk fra de danske kyster.

Du kan se og opleve Kattegats forskellige havmiljøer: Strandbred, tidevandszone, klint, havn og det åbne hav.
De fem oplevelseszoner byder på spændende interaktivitet og gør dig klogere på alt hvad der lever og foregår i og på havet. 3D-biografen og dykkerklokken er åbne hele dagen, og så I må selvfølgelig ikke gå glip af dagens højdepunkt hver eftermiddag kl. 14, hvor der er fodring af de store, tropiske hajer.

Restauranten byder på børnemenuer, salater m.m. Man kan også nyde sin medbragte frokost udendørs med fantastisk udsigt over Kattegat.

Kattegatcentret har selvfølgelig også en spændende butik med flotte ting til både børn og voksne.

Randers Regnskov - tropisk zoo

En fantastisk oplevelse for store og små.

Når I holder ferie i et sommerhus på Djursland, er der ikke langt til Randers.

Vidste du, at Randers er Danmarks 6. største by? Og den har meget at byde på. En af byens kendteste attraktioner er nok Randers Regnskov - tropisk zoo.

I Randers Regnskov i centrum af Randers bliver I mødt af tropisk varme og eksotiske dufte fra de mange planter, mens I går rundt under de imponerende og op til 25 meter høje kupler. Her kan I opleve, hvordan dyrelivet i Sydamerika, Afrika og Asien udfolder sig - I kan f. eks. se gibbonaber, nilkrokodiller, lemurer, piratfisk, pythonslanger og hundredvis af andre dyr og arter.

Desuden er her restaurant, legeplads og en spændende shop.