Faktura

Når en gæst bestiller et feriehus, tilsender vi samme dag en faktura per mail. Lejebetingelserne er vedhæftet som fil i mailen. Ved indbetaling af 1. rate erklærer lejer sig indforstået med lejebetingelserne og den pris, der er anført på fakturaen. Herefter er fakturaen bindende for lejer og udlejer. Vi gør opmærksom på, at fakturaen annulleres, hvis den anførte indbetalingsfrist ikke overholdes.

Indbetaling fra Danmark/ Sverige / Norge

Lejebeløbet indbetales via indbetalingskort over netbank. Indbetalingsdata står på samme linje som det skyldige beløb.

Har man ikke adgang til netbank, kan man foretage en almindelig bankoverførsel.
Indbetaling i Danmark foretages til Sydbank på kontonummer 7700-0001421163, IBAN: Iban: DK0877000001421163, Swift: SYBKDK22.

Kvittering

Efter modtagelse af lejebeviset indbetaler man lejebeløbet i een eller to rater - beløb og dato fremgår af fakturaen. Bemærk: Vi fremsender kun kvittering på mail. Ved kortfristet booking er det en god ide at medbringe sine inbetalingskvitteringer, i tilfælde af at vi ikke har registreret indbetalingen endnu.

Depositum

Ved leje af poolhuse, større huse og huse med whirlpool opkræves dobbelt depositum som standard. Vi gør opmærksom på, at depositum returneres efter kontrol af huset. Vi kan ikke trække forbrugsomkostninger fra depositummet, og vi udbetaler ikke depositum kontant ved afrejse.