Book ferien i 2025 nu!

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Skab uforglemmelige ferieminder i 2025

Inden du ser dig om, står et nyt ferieår for døren - og forestil dig at tage det første skridt ind i det kommende år med en forventning om solrige dage, afslappende øjeblikke og uforglemmelige oplevelser. Det er heldigvis muligt at gøre noget ved denne drøm, da vi allerede nu har åbnet op for bookingerne af sommerhuse i 2025. På den måde kan du sikre dig lige præcis det sommerhus, du drømmer om til din næste ferie på Djursland og samtidig skabe noget, du kan glæde dig til, hvilket for mange kan gøre de kolde vintermåneder lidt lettere at komme igennem. Men vent ikke for længe! Sommerhusene er i høj kurs på Djursland - og det forstår vi godt. 

Book sommerhus i 2025
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Djursland: den perfekte feriedestination

Djursland er et sandt ferieparadis, uanset om man er til seværdigheder og kultur, ren afslapning eller aktiv ferie.

Du vil her være helt tæt på naturen, der byder på alt fra maleriske landskaber, frodige skove og åbne marker for ikke at glemme Mols Bjerge, der med sine panoramiske udsigter er det perfekte område til vandreture og naturoplevelser. 

Skal benene havet et hvil, finder du heldigvis også et hav af lækre strande, hvor du kan nyde de solrige dage eller måske tage et forfriskende dyb i bølgen blå om vinteren. 

Drømmer du om bynær ferie med lækre gastronomiske oplevelser, kulturelle seværdigheder og hyggelige gader, er du på Djursland aldrig langt fra hyggelige feriebyer. Besøg f.eks. Ebeltoft som emmer af hyggelig feriestemning med sine brostensbelagte gader, spændende museer og hyggelige caféer og restauranter.

Besøg Djursland hele året rundt

Det er ikke kun sommerferien, der er oplagt at holde på Djursland - tværtimod. Djursland fortryller året rundt! Fra forårets spirende liv og grønne farver til sommerens solrige dage, efterårets gyldne farver eller vinterens ro og indendørs hygge foran pejsen. Hver årstid på Djursland er en unik oplevelse og uanset hvornår du holder din ferie, vil naturen og landskabet tage pusten fra dig. 

Ferie med børn

Drømmer du om at tage børnene med på ferien, så er Djursland den helt perfekte feriedestination for børn i alle aldre. Med børnevenlige strande, eventyrlige skove og mange sjove aktiviteter og oplevelser vil Djursland være et sandt ferieparadis for børn, hvor hver dag vil byde på nye, sjove oplevelser.

På Djursland er du også altid tæt på diverse forlystelsesparker og aktiviteter. Slip f.eks. dit indre legebarn løs i Djurs Sommerland, besøg Ree Park og få magiske oplevelser i dyrenes verden eller dyk ned under havets overflade med et besøg i Kattegatcenteret i Grenaa.

Læs meget mere om ferie med børn her, hvor du også kan læse om, hvordan du som gæst hos Ebeltoft Feriehusudlejning opnår rabat på sjove ferieoplevelser for hele familien.

Skal hunden med på ferie?

Familiens firbenede ven skal naturligvis heller ikke snydes for en skøn sommerhusferie sammen med hele familien. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af sommerhuse, hvor hunden er mere end velkommen! Tag hunden med når du går på opdagelse i Djurslands forskelligartet natur eller besøg Egedalskov, som er en stor hundeskov lidt uden for Ebeltoft. Hundeskoven er indhegnet, og du skal derfor ikke bekymre dig om, at slippe hunden løs uden snor. 

Tilbud på sommerhusferie på Djursland

Selvom at det for mange kan være rart at have ferierne planlagt i god tid, er der selvfølgelig også nogle, der foretrækker at være spontane og planlægge ferien i sidste øjeblik - og det kan der også være en lang række fordele ved! Hos Ebeltoft Feriehusudlejning vil vi gerne imødekomme ethvert behov, og vi tilbyder derfor et tilbud til dig, der gerne vil bestille ferien kort inden afrejse. Gennem vores Last-Minute tilbud kan du gribe muligheden for en spontan ferie til små penge. Vores Last-Minute tilbud giver dig nemlig mulighed for at spare op til 25% på mange af vores sommerhuse afhængig af, hvor tæt på ankomsten du booker. 

Er I kun to personer, der skal rejse sammen, har vi også et fordelagtigt tilbud til jer! Med vores 2-personers rabat kan I få op til 25% rabat på den gældende sæsonpris på sommerhuset. På den måde kan I, uden at sprænge feriebudgettet, få nogle romantiske og afslappende feriedage sammen, hvor hverdagens pligter og gøremål kan blive skiftet ud med ren afslapning.