Book skønne ferier i 2023

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Fyld 2023 med dejlige sommerhusferier

Der er mange fordele ved at booke et sommerhus til ferierne i 2023 allerede nu. Du er ikke i skarp konkurrence om et begrænset antal sommerhuse men kan i ro og mag vælge præcis det sommerhus, du allerhelst vil have og med den optimale beliggenhed. Hvis du allerede nu kender dit ferieår i 2023, så kan du med fordel booke feriehuse til både sommerferie, påskeferie og måske endda en anderledes jul i et sommerhus væk fra stress og jag. Du er i hvert fald landet det helt rette sted, hvis du søger inspiration, der kan gøre dine ferier til nogle af de bedste. 

Vi har en lang række sommerhuse, som er oplagte til børnefamilien, og også til dem der gerne vil have deres hund med. Vi har sommerhuse, som kan rumme den store familie, og perfekte huse til parret, der ønsker hyggelige rammer og romantiske omgivelser.

Gå på opdagelse i vores skønne sommerhuse og ferieområder herunder og bliv inspireret til din ferie i 2023.

Find dit sommerhus til ferien 2023
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Sommerferie og meget mere i Ebeltoft og omegn

Det er ikke kun en sommerferie, der er oplagt at holde i og omkring Ebeltoft. Hvis du kan lide ro og familietid eller måske hygge med et vennepar, så er Ebeltoft smuk året rundt.

Naturen er storslået, når bladene på træerne begynder at skifte farve, og luften føles friskere og lettere. Når sneen falder og lægger sig i klaser rundt omkring, lysner området på en helt utrolig måde. Når foråret gør sin entré med spirende blade og et håb i luften, er det skønt at bevæge sig rundt og se, hvordan naturen åbner op på ny.

Ebeltoft ligger naturskønt hele året, og en ferie i sommerhus er den helt oplagte måde at opleve de skiftende årstider og den friske luft på.

Ferie med gode oplevelser

Når I besøger os, kan I glæde jer til at hold ferie i et område, der er kendt for natur, oplevelser og aktiviteter i bedste klasse. Der er oplevelser og attraktioner i og omkring Ebeltoft, som kan glæde de fleste, og drømmer I om at komme til en større by, så kan I på ganske kort tid komme til den jyske hovedstad; Århus. 

Området byder på dyreoplevelser, der virkelig er noget særligt. Her er der tale om Kattegatcenteret, Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark og Randers Regnskov, hvor I alle steder får naturen og dyrene helt ind på livet. De forskellige steder kan noget forskelligt, men der er garanti for kæmpe oplevelser, især for familiens yngste. 

Vinterferie med ild i pejsen

Vinteren kan være lang og grå i Danmark, men heldigvis har vi en veludviklet sans for 'Hygge'. Når I kommer til et af vores sommerhuse i de køligere måneder, kan I booke et af de mange med pejs/brændeovn og nyde hyggelige timer og stunder i ildens skær. I kan lave kreative ting med fund fra strand og skov eller spille brætspil i lange baner. Det er også dejligt at komme hjem til et varmt sommerhus, når I har været en tur ude i den forfriskende luft og gå en lang tur. Har I virkelig brug for at blive varmet igennem - fx efter en tur i det friske hav - så har vi også en lang række sommerhuse i vores katalog, der er udstyret med spa. Her kan I føle varmen og afslapningen sprede sig i jeres kroppe - så er det virkelig vinterferie!

Påskeferie og forårets kommen

Når påskeferien banker på døren, er det som regel et godt tegn på, at foråret er kommet. Det betyder grønne spirer i skovbunden og farverige træer, buske og blomster der står i kø for at bringe lys og glæde til små og store. Djursland er ingen undtagelse, og her kan I nyde en lækker påskefrokost med familie og venner, mens I fornemmer den lyse tid snige sig ind i alle kroge. Når foråret kommer, åbner naturen også op for flere aktiviteter og oplevelser, der kræver et lunere vejr. Det kan være en lang cykeltur, en frisk gåtur på en af områdets mange strande eller en vandretur i det bakkede terræn. Mulighederne er mange og ligger åbne for jer!

Efterårsferie og pool

Efteråret kan være smukt og forfriskende - bladene skifter langsomt fra grønt til gule og røde nuancer, inden de giver op og daler mod jorden. Sommeren er ved at slippe det sidste tag, og vi gør os klar til de mørkere måneder. Gå ind i efteråret med en skøn efterårsferie hos os - du kan booke et sommerhus med pool, så følelsen af badeferie kan blive siddende i dig i lidt længere tid. Vi har også sommerhuse med sauna, som kan give kroppen en følelse af sommerens varme, mens du nyder godt af det bedste fra efteråret - den sprøde luft og de brændte nuancer! Vi glæder os til at byde dig velkommen til efterår på Djursland

Se alle vores sommerhuse her!