Mimosavej 6

Sommerhus Nr. 11006 - Ebeltoft

Ældre, totalmoderniseret og ualmindelig rummeligt feriehus i 2 plan beliggende på skøn, opvokset naturgrund i eftertragtet område i det nordlige Ebeltoft og bare 250 meter fra den børnevenlige sandstrand ud til Ebeltoft Vig. Huset er omgivet af dejlig træterrasse med havemøbler, liggestole, parasol og grill, og fra stue på 1. sal har man udgang til stor, skøn, vestvendt udsigtsaltan. På den kæmpestore, østvendte træterrasse er der foruden en pragtfuld udespa til 6 personer både sauna og udendørs bruser. Et helt usædvanligt velbeliggende og lækkert hus.

I stueplan finder man stort, lyst alrum i åben forbindelse med køkken, med god spiseafdeling til 8 personer og udgang til terrasse. Det helt nye, velindrettede køkken med god arbejdsplads har keramiske kogeplader, ovn, køle-/fryseskab og opvaskemaskine. I forlængelse af alrummet og adskilt af glasparti med dør ligger det store multirum med bl.a. billardbord og dartspil. Herfra går en vindeltrappe op til 1. sal med skøn opholdsstue med havudsigt og udgang til altan, mageligt sofamøblement, TV med danske (inkl. TV2) og tyske kanaler samt radio. Husets 8 sovepladser fordeler sig på 4 hyggelige, lyse soveværelser med dobbeltseng - 2 i stueplan og 2 på 1. sal, heraf det ene med egen altan. Huset råder over 2 badeværelser - et lækkert, nyt badeværelse med bruseniche på 1. sal, og i stueplan et lidt mindre, ligeledes nyt badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Der er gulvvarme i begge vådrum. Internetadgang.

Her bor man i gåafstand til både bymidten og den børnevenlige sandstrand ved Ebeltoft Vig, hvor man kan nyde de smukke solnedgange over Mols Bjerge. Man er midt i områdets skønne natur og samtidig tæt på den atmosfærefyldte gamle bydel med de toppede brosten, gode indkøbsmuligheder og et væld af oplevelser og aktiviteter, hvad enten man er til strandliv, fiskeri, golf eller vandre- og cykelture.

Læs mere
Ret søgning
eller opgrader ferien

15000.00

Ebeltoft"Syddjursland"

7478.00

Ebeltoft"Syddjursland"
Ankomst6. juni 2022 Afrejse 13. juni 2022 Gæster 4 personer Leje af feriehus 8.087,00 DKK Rabat -809,00 DKK Bookinggebyr 200,00 DKK Leje i alt 7.478,00 DKK
154 m² feriehus
8 personer
250 m til kyst
Husdyr ikke tilladt
Internetadgang
Husfakta
Afstand indkøb
: 1
Afstand restaurant
: 2
Afstand strand
: 250
Billiard
Byggeår
: 1962
Dart
Grundareal
: 1285
Havudsigt
Husareal
: 154
Husdyr ikke tilladt
Personantal
: 8
Renoveret
Renoveringsår
: 2021
Rygning tilladt
: Nej
Standvandsspa
Afstand Attraktioner (km-angivelse)
Afstand golfbane
: 2
Afstand svømmehal
: 3
Djurs Sommerland
: 29
Kattegatcentret
: 31
Legoland (afstand)
: 145
Randers Regnskov
: 52
Ree Park
: 10
Skandinavisk Dyrepark
: 17
Tivoli Friheden (Aarhus)
: 50
Husopvarmning
Elvarme
Varmepumpe med aircondition
Multimedier
Dansk TV (inkl. TV2)
Fjernsyn
Internetadgang
Kabel-TV
Radio
Tysk TV
Soveværelse
Antal Soverum
: 4
Dobbeltsenge
: 4
Køkken
Emhætte
Fryser (liter)
: 60
Komfur/ovn
Køle-/fryseskab
Køleskab
: 160
Opvaskemaskine
Badeværelse
Badeværelse
: 2
Bruseniche
Gulvvarme i badeværelse
Håndbruser
Ude-faciliteter
Carport
Grill
Havemøbler
Liggestole
: 4
Naturgrund
Parasol
Udendørs bruser
Diverse
Klinkegulv
Trægulv
Tørretumbler
Vaskemaskine
Konceptinformation til ejer
fordelsagtig golfpriser
Last minute tilbud
Miniferie
Sparferie 14/12
Sparferie 21/16