Sommerhuse i Fuglslev - aktiv ferie for hele familien

Smukt og roligt sommerhusområde tæt på Ree Park og ideelt til aktiv ferie

Bag Stubbe Sø - cirka 12 km fra Ebeltoft Centrum - ligger sommerhusområdet Fuglslev (Øksenmølle), der har navn efter den nærliggende, lille landsby.

Området omkring Fuglslev er skovrigt og varieret, og er et fortrinligt sted som udgangspunkt for såvel vandre- som cykelture. Ree Park ligger blot 3 km væk og den naturskønne Stubbe sø er inden for gåafstand. Der er flere maleriske små landsbyer med interessante gamle kirker. Jernhatten, den gamle herregård Rugaard og Rugaard Strand nås nemt på 20-30 minutter på cykel. Du mærker, at du er på landet. Landskabet er smukt og meget varieret. Tirstrup har en god Dagli' Brugs der har åbent alle ugens syv dage. Glatved Strand har en stenet forstrand med en god sandbund og er forøvrigt et yndet udflugtsmål for såvel lystfiskere som vandrere. I de seneste år, er der bygget mange nye sommer- og feriehuse ved Fuglslev. Hyllested Kirke byder bl.a. på interessante kalkmalerier.

  • Brede sandstrande
  • Skøn natur
  • Aktiviteter for børn
  • Masser af ferieliv

Sommerhuse tæt på skøn natur og sjove aktiviteter

Søg sommerhuse i området ved Fuglslev på Djursland

Anbefalinger

Besøg Ree-Park

Hajfodring i Kattegatcentret

Hvad skal vi opleve i dag?

Mødt farlige dyre på landet og i vandet. Løver og tiger eller hajer og giftige kuglefisk - kom tæt på, se fordringer og lad' dig fortælle om dyrene fra dem, der kender dem bedst.