Attraktioner på

Under disse links findes informationer om Djursland, attraktioner og seværdigheder, overnatninger, udflugtsmål og transport.

Glasmuseet Ebeltoft

Her kan du betragte moderne glaskunst, samlingen præsenteres gennem flere udstillinger med et tema. Starter en ny udstilling med et andet tema udskiftes en del værker med andre, som stadig passer til det valgte tema.

www.glasmuseet.dk

Det gamle bolsjekogeri i Ebeltoft

Midt i den gamle købstad Ebeltoft med de brostensbelagte gader ligger Bolsje kogeriet i Nedergade 11. Lav din egen slikkepind sammen med familien. Oplev Danmarks bedste bolsjer.

www.molsbolsjer.dk

Mønsted Kalkgruber

Verdens største kalkgrube. Afsæt mindst 2 timer til besøget. I gruberne er der året rundt 8° C - så husk varmt tøj. Gruberne er det perfekte sted at besøge en regnvejrsdag eller under en hedebølge...

www.monsted-kalkgruber.dk

Kystcentret Thyborøn

Vestkystens største oplevelsescenter er interessante for både børn og voksne. Gennem aktiviteter/ eksprimenter får alle ny viden derfor vort motto: ”sand, vand og forstand”.

www.kystcentret.dk

Dansk Motor- og Maskinsamling i Grenaa

Et must for alle tekniske entusiaster... Dansk Motorsamling er idag Nordeuropas mest omfattende samling af historisk maskineri, med mere end 450 forskellige motorer.

www.motorsamlingen.dk

Auning Kart Park

Auning Kart Park er blandt de bedste udendørs gokartbaner i Danmark. Alle uanset alder kan teste evnen til at styre en gokart igennem en rigtig racerbane. Den uøvede kører får en optimal oplevelse på banen, som også er en bane, hvor de sportslige dimensioner er i top.

www.auningkartpark.dk

Køreplaner til bussen

Overvejer du, at lade bilen står og tag bussen i sted for, findes alle køreplaner på nedestående link

www.midttrafik.dk/Ebeltoft

Kræmmerhuset

Uden spørgsmål en attraktion for sig selv, når solen skinner og der er sommer i byen. Altid friske, hjemmebagte vafler og masser af is til enhvers smag. Kan klart anbefales

is-cafe.dk