Book skønne ferier i 2022

Fyld 2022 med dejlige sommerhusferier

Der er mange fordele ved at booke et sommerhus til sommerferien 2022 allerede nu. Du er ikke i skarp konkurrence om et begrænset antal sommerhuse men kan i ro og mag vælge præcis det sommerhus, du allerhelst vil have og med den optimale beliggenhed.

Vi har en lang række sommerhuse, som er oplagte til børnefamilien, og også til dem der gerne vil have deres hund med. Vi har sommerhuse, som kan rumme den store familie, og perfekte huse til parret, der ønsker hyggelige rammer og romantiske omgivelser.

Se vores ledige sommerhuse herunder!

Sommerferie og meget, mere i Ebeltoft og omegn

Det er ikke kun en sommerferie, der er oplagt at holde i og omkring Ebeltoft. Hvis du kan lide ro og familietid eller måske hygge med et vennepar, så er Ebeltoft smuk året rundt. 

Naturen er storslået, når bladene på træerne begynder at skifte farve, og luften føles friskere og lettere. Når sneen falder og lægger sig i klaser rundt omkring, lysner området på en helt utrolig måde. Når foråret gør sin entré med spirende blade og et håb i luften, er det skønt at bevæge sig rundt og se, hvordan naturen åbner op på ny.

Ebeltoft ligger naturskønt hele året, og en ferie i sommerhus er den helt oplagte måde at opleve de skiftende årstider og den friske, friske luft på. 

Find sommerhus til de forskellige ferier i 2022 lige herunder!