Pukkelvej 47

Sommerhus Nr. 04947 - Øer Strand

Blot 5 min kørsel fra Ebeltoft finder man dette flotte og meget velholdte hus. Huset er beliggende på en velholdt grund og med den smukkeste udsigt over Kattegat. Huset indeholder en rigtig hyggelig og velmøbleret stue med brændeovn og med udgang til et skønt overdækket terrasseareal med gode havemøbler. I forbindelse med stuen ligger det flotte køkken med b.la. opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Flot badeværelse med 2 personers spabad og adgang til sauna. Husets sovepladser finder man i to gode soveværelser, heraf et værelse med en dobbeltseng samt et værelse med to enkeltsenge. De sidste to sovepladser finder man på hemsen, hvor der er to gode boxmadrasser.  Flot bryggers med separat vask samt vaskemaskine og tørretumbler. Til de små feriegæster er der høj stol og barneseng. Der er high-speed internet i huset. Ved huset er der flere terrasser med gode havemøbler. Der er desuden en dejlig udvendig terrasse på 1 sal hvorfra man virkelig kan nyde udsigten til både Samsø og Tunø.

Området omkring Øer, er et hyggeligt og populært ferieområde tæt på skov og strand. Stranden er kendetegnet af lavt vand og sandstrand. Dog kan stranden visse steder være en blanding af sten og sand. Er man til cykling på mountainbike cykler, finder man i området en 13 km lang bane, som er inddelt i forskellige sværhedsgrader. Fra huset er der ca. 10 min kørsel til havnen i Ebeltoft og her finder man Glasmuseet, som er førende indenfor moderne glaskunst. På havnen finder man også flere gode spisesteder og der er altid mulighed for at købe friskfangede fisk. Et besøg på Fregatten Jylland kan også anbefales. I Ebeltoft bys hyggelige brostensbelagte gader, finder man mange spændende butikker med b.la. brugskunst samt små hyggelige cafeer. her finder man også byens mest besøgte seværdighed Det gamle Rådhus, hvor folk kommer fra nær og fjern for at blive gift. Fra huset er der en lille times kørsel til henholdsvis Kattegatcentret i Grenaa og Nordens største forlystelsespark Djurs Sommerland.

Læs mere
Ret søgning

6620.00

Øer Strand"Syddjursland"

9830.00

Øer Strand"Syddjursland"

13040.00

Øer Strand"Syddjursland"

3410.00

Øer Strand"Syddjursland"
Ankomst13. januar 2024 Afrejse 20. januar 2024 Gæster 3 personer Leje af feriehus 3.210,00 DKK Bookinggebyr 200,00 DKK Leje i alt 3.410,00 DKK
82 m² feriehus
6 personer
800 m til kyst
1 husdyr tilladt
Internetadgang
Husfakta
Afstand indkøb
: 2500
Afstand restaurant
: 2500
Afstand strand
: 800
Byggeår
: 2003
Grundareal
: 1361
Havudsigt
Husareal
: 82
Husdyr
Løbende moderniseret
Personantal
: 6
Rygning tilladt
: Nej
stk. husdyr tillad
: 1
Afstand Attraktioner (km-angivelse)
Afstand golfbane
: 4
Afstand svømmehal
: 3
Djurs Sommerland
: 36
Kattegatcentret
: 37
Legoland (afstand)
: 151
Randers Regnskov
: 58
Ree Park
: 14
Skandinavisk Dyrepark
: 23
Tivoli Friheden (Aarhus)
: 60
Husopvarmning
Brændeovn
Elvarme
Gulvvarme
Varmepumpe med aircondition
Multimedier
CD
Chromecast
Dansk TV (inkl. TV2)
DVD-afspiller
Fjernsyn
Internetadgang
Norsk TV
Radio
Svensk TV
Tysk TV
Soveværelse
Antal Soverum
: 2
Dobbeltsenge
: 1
Enkeltsenge
: 2
Hems (antal pladser)
: 2
Køkken
Elkedel
Emhætte
Fryser (liter)
: 20
Kaffemaskine
Komfur/ovn
Køleskab
: 1
Mikrobølgeovn
Opvaskemaskine
Badeværelse
Badeværelse
: 1
Gennemløbsspa
Gulvvarme i badeværelse
Sauna
Ude-faciliteter
Aflåseligt skur
Grill
Havemøbler
Liggestole
: 2
Naturgrund
Parasol
Diverse
Klinkegulv
Trægulv
Tørretumbler
Vaskemaskine