Pukkelvej 17

Sommerhus Nr. 04917 - Øer Strand

Dette rummelige og velindrettede feriehus med plads til 8 personer ligger på skrånende naturgrund med dejlig udsigt over Kattegat og landskabet ved Øer. Stor, vestvendt og delvist overdækket træterrasse med havemøbler, liggestole, parasol og grill.

Huset fremstår overalt lyst og venligt med lofter til kip og godt lysindfald. Den store stue med panoramavinduer og udgang til terrasse har brændeovn, komfortabel sofaafdeling, TV med danske (inkl. TV2) og tyske kanaler samt god spiseplads til 8 personer. I åben forbindelse med stuen ligger godt, nyere køkken med keramiske kogeplader, ovn, køle-/fryseskab, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. De 8 sovepladser er fordelt på 2 store værelser med dobbeltseng, 1 mindre værelse med 1 enkeltseng og køjeseng samt stor hems med dobbeltseng og 1 enkeltseng. Dejligt badeværelse med bruseniche, spabad og sauna. Gulvvarme i alle vådrum. I separat rum i forbindelse med køkken forefindes desuden vaskemaskine og tørretumbler. Der er internetadgang.

Her bor man i kort afstand til Ebeltofts hyggelige gader og gode indkøbsmuligheder, og få kilometer fra både Ahl Strand og den børnevenlige Øer Strand, som er kendetegnet ved lavt vand, store sandbanker og et rigt fugleliv. Gode muligheder for fiskeri og vandaktiviteter samt dejlige cykel- og vandreture.

Læs mere
Ret søgning
eller opgrader ferien

3408.00

Øer Strand"Syddjursland"
Ankomst1. oktober 2023 Afrejse 8. oktober 2023 Gæster 3 personer Leje af feriehus 4.010,00 DKK Super Last Minute -802,00 DKK Bookinggebyr 200,00 DKK Leje i alt 3.408,00 DKK
Dette hus er lukket for online-booking for i dag. Kontakt venligst Ebeltoft Feriehusudlejning for at gennemføre bookingen.
121 m² feriehus
8 personer
2500 m til kyst
Husdyr ikke tilladt
Internetadgang
Husfakta
Afstand indkøb
: 1500
Afstand restaurant
: 1500
Afstand strand
: 2500
Byggeår
: 1971
Grundareal
: 1247
Havudsigt
Husareal
: 121
Husdyr ikke tilladt
Løbende moderniseret
Personantal
: 8
Renoveret
Renoveringsår
: 2004
Rygning tilladt
: Nej
Afstand Attraktioner (km-angivelse)
Afstand golfbane
: 7
Afstand svømmehal
: 6
Djurs Sommerland
: 34
Kattegatcentret
: 37
Legoland (afstand)
: 151
Randers Regnskov
: 58
Ree Park
: 14
Skandinavisk Dyrepark
: 23
Tivoli Friheden (Aarhus)
: 55
Husopvarmning
Brændeovn
Elvarme
Varmepumpe med aircondition
Multimedier
Dansk TV (inkl. TV2)
Fjernsyn
Internetadgang
Radio
Tysk TV
Soveværelse
Antal Soverum
: 3
Dobbeltsenge
: 2
Enkeltsenge
: 1
Hems (antal pladser)
: 2
Køkken
Emhætte
Fryser (liter)
: 60
Komfur/ovn
Køle-/fryseskab
Køleskab
: 140
Mikrobølgeovn
Opvaskemaskine
Badeværelse
Badeværelse
: 1
Bruseniche
Gulvvarme i badeværelse
Håndbruser
Sauna
Standvandsspa
Ude-faciliteter
Grill
Havemøbler
Liggestole
: 2
Naturgrund
Parasol
Diverse
Klinkegulv
Trægulv
Tæppe på gulv
Tørretumbler
Vaskemaskine

Kommentar

Af Svend Erik Nielsen
den 10-07-2022
Feriehus
Grund
Ferieområde

Et dejligt hus, som manglede en gang hovedrengøring. Skuffer og hylder i køkkenskabe ulækre og snavsede, og der var døde insekter og nullermænd i hjørnerne i de fleste rum. Hynder til stolene udendørs passede ikke til stolene og fløj rundt i blæsten, da de ikke kunne fastgøres p.g.a defekter. Sol vogne var defekte, men blev dog udskiftet, men madrasserne passede ikke. En parasol kunne ikke bruges, da parasolfoden var låst inde i ejerens skur. Lamelgardinerne var mørnede og defekte, og kune ikke dække for solen. Ejerne bør også montere en krog på døren til terrassen, så man ikke skulle bruge stole til at holde døren åben. Vi havde dog en fin uge med vores børnebørn, men ejer bør sørge for, at det nævnte bliver ordnet, da det jo altid er det dårlige man husker. Mvh.

Gennemsnitsbedømmelse

Feriehus
0
2
0
0
0
Grund
0
2
0
0
0
Ferieområde
1
1
0
0
0