Rødkløvervej 12

Sommerhus Nr. 04914 - Øer Strand

Kun 5 min kørsel fra Ebeltoft, finder man dette helt unikke og flotte bjælkehus og allerede når man træder ind i entreen, fornemmer man den helt specielle stemning man finder i dette hus. Her finder man en rigtig skøn, hyggelig og smagsfuld møbleret stue og hvorfra der er udgang til en helt fantastisk terrasse med den smukkeste udsigt over vandet og med masser af havemøbler. I forbindelse med stuen, finder man det flotte og veludstyrede køkken, hvorfra der er udgang til endnu en terrasse med havemøbler. Husets sovepladser fordeler sig på tre flotte soveværelser- alle med dobbeltsenge og hvorfra der fra det ene soveværelse, er direkte adgang til et flot badeværelse, hvor der er adskilt toilet og et par trin nede findes husets spa-bad. Her er der også adgang til både vaskemaskine og tørretumbler. De sidste to sovepladser finder man på en stor hems med en god dobbelt sovesofa. Der findes endnu et badeværelse med bruseniche. Et virkelig flot feriehus til den store famile eller til to mindre familier.

Huset er beliggende på en skøn grund med den skønneste havudsigt og som indbyder til udendørs leg og hygge. Der er store terrasser med gode havemøbler og grill.

Området omkring Øer, er et hyggeligt og populært ferieområde tæt på skov og strand. Stranden er kendetegnet af lavt vand og sandstrand. Dog kan stranden visse steder være en blanding af sten og sand. Er man til cykling på mountainbike cykler, finder man i området en 13 km lang bane, som er inddelt i forskellige sværhedsgrader. Fra huset er der ca. 5 min kørsel til havnen i Ebeltoft og her finder man Fregatten Jylland og Glasmuseet, som er førende indenfor moderne glaskunst. På havnen finder man også flere gode spisesteder og der er altid mulighed for at købe friskfangede fisk. I Ebeltoft bys hyggelige brostensbelagte gader, finder man mange spændende butikker med b.la. brugskunst samt små hyggelige cafeer. Her finder man også byens mest besøgte seværdighed Det gamle Rådhus, hvor folk kommer fra nær og fjern for at blive gift. Maltfabrikken er også et besøg værd, ligesom vi kan anbefale en tur i Ree-park, hvor man kan komme helt tæt på de vilde dyr. Fra huset er der en lille times kørsel til henholdsvis Kattegatcentret i Grenaa og Nordens største forlystelsespark Djurs Sommerland. 

 

Læs mere
Ret søgning
eller opgrader ferien

11380.00

Øer Strand"Syddjursland"
Ankomst5. august 2023 Afrejse 12. august 2023 Gæster 4 personer Leje af feriehus 11.180,00 DKK Bookinggebyr 200,00 DKK Leje i alt 11.380,00 DKK
92 m² feriehus
8 personer
300 m til kyst
Husdyr ikke tilladt
Internetadgang
Husfakta
Afstand indkøb
: 900
Afstand restaurant
: 900
Afstand strand
: 300
Byggeår
: 2007
Grundareal
: 1200
Havudsigt
Husareal
: 92
Husdyr ikke tilladt
Personantal
: 8
Rygning tilladt
Afstand Attraktioner (km-angivelse)
Afstand golfbane
: 8
Afstand svømmehal
: 6
Djurs Sommerland
: 36
Kattegatcentret
: 38
Legoland (afstand)
: 153
Randers Regnskov
: 60
Ree Park
: 16
Skandinavisk Dyrepark
: 24
Tivoli Friheden (Aarhus)
: 61
Husopvarmning
Elvarme
Varmepumpe med aircondition
Multimedier
Chromecast
Dansk TV (inkl. TV2)
Fjernsyn
Internetadgang
Norsk TV
Svensk TV
Tysk TV
Soveværelse
Antal Soverum
: 3
Dobbeltsenge
: 3
Hems (antal pladser)
: 2
Køkken
Elkedel
Emhætte
Fryser (liter)
: 100
Kaffemaskine
Komfur/ovn
Køle-/fryseskab
Opvaskemaskine
Badeværelse
Badeværelse
: 2
Bruseniche
Gennemløbsspa
Gulvvarme i badeværelse
Håndbruser
Ude-faciliteter
Grill gas
Havemøbler
Naturgrund/have
Parasol
Diverse
Klinkegulv
Trægulv
Tørretumbler
Vaskemaskine
Konceptinformation til ejer
2 Personers rabat
Bagatelgrænse 1.500 DKK
Last minute tilbud
Miniferie
Sparferie 14/12