Øreflippen 45 A

Sommerhus Nr. 04403 - Øer Strand

Dette indbydende og hyggelige sommerhus har 77 velindrettede m², heraf stor stue med glaskarnap tilbygget i 1995. De store, dejlige, delvist overdækkede træterrasser mod syd og vest er udstyret med havemøbler, liggestole og grill, og her har man mulighed for at nyde solen dagen lang. Grunden er opvokset, så man er helt uforstyrret for nysgerrige blikke, og til de mindste er der gyngestativ. Stuen er lys og rummelig med hvidmalede lofter til kip, flotte fyrretræsgulve og store sydvendte vinduespartier ud mod terrassen. Stort, lækkert sofahjørne, lænestole, brændeovn, TV med danske (inkl. TV2) kanaler og DVD-afspiller. Lyst og dejligt køkken/alrum med god spiseplads til 6 personer samt god bord- og skabsplads, komfur med keramiske kogeplader og ovn, køle-/fryseskab, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Endvidere rummer huset fordelingsgang med 2 gode værelser med dobbeltseng samt anneks med dobbeltseng, i alt 6 sovepladser. Rummeligt og lyst badeværelse med bruseniche. I udhus på terrassen er der desuden vaskemaskine. Internetadgang. Øer Strand er et naturskønt område kun 5 min. kørsel fra Ebeltoft centrum, som er kendetegnet ved meget børnevenlige badestrande med lavt vand og gode muligheder for vandsport. En kort gåtur væk finder man Øer Maritime ferieby og Slusen med en lille, hyggelig iskiosk. I feriebyen er der mulighed for mod betaling at benytte minigolf, tennis og hoppepude.

Læs mere
Ret søgning
eller opgrader ferien

11560.00

Øer Strand"Syddjursland"

5530.00

Øer Strand"Syddjursland"
Ankomst22. juni 2024 Afrejse 29. juni 2024 Gæster 3 personer Leje af feriehus 5.330,00 DKK Bookinggebyr 200,00 DKK Leje i alt 5.530,00 DKK
77 m² feriehus
6 personer
500 m til kyst
Husdyr ikke tilladt
Internetadgang
Husfakta
Afstand indkøb
: 700
Afstand restaurant
: 700
Afstand strand
: 500
Anneks
Byggeår
: 1980
Grundareal
: 1400
Husareal
: 77
Husdyr ikke tilladt
Løbende moderniseret
Personantal
: 6
Renoveret
Renoveringsår
: 2021
Rygning tilladt
: Nej
Afstand Attraktioner (km-angivelse)
Djurs Sommerland
: 39
Kattegatcentret
: 41
Legoland (afstand)
: 156
Randers Regnskov
: 63
Ree Park
: 18
Skandinavisk Dyrepark
: 27
Tivoli Friheden (Aarhus)
: 64
Husopvarmning
Brændeovn
Elvarme
Multimedier
Chromecast
Dansk TV (kun gratis kanaler)
DVD-afspiller
Fjernsyn
Internetadgang
Kabel-TV
Parabol
Soveværelse
Antal Soverum
: 3
Dobbeltsenge
: 3
Køkken
Emhætte
Komfur/ovn
Køle-/fryseskab
Mikrobølgeovn
Badeværelse
Badeværelse
: 1
Bruseniche
Gæstetoilet
Ude-faciliteter
Aflåseligt skur
Cykler
: 2
Grill
Havemøbler
Liggestole
: 3
Naturgrund/have
Parasol
Diverse
Strygebrædt
Strygejern
Trægulv
Vaskemaskine
Vinyl/linoleum

Kommentar

Gæst fra Danmark
Feriehus
Grund
Ferieområde

Sommerhuset var efter vores forventning rigtig fint. Vi synes der manglede kommunikation mellem udlejningsfirma og ejer så sommerhuset ikke bliver lukket ned af ejer fordi de ikke tror der kommer flere der skal leje det, samt vi blev overrasket af en ejendomsmægler som havde fået lov af ejer til at fremvise sommerhuset uden at vi var blevet informeret om at dette kunne ske.

Gæst fra Danmark
Feriehus
Grund
Ferieområde

Som tidligere meddelt var vi meget utilfredse med rengøringen, I var venlige at sende en rengøringsdame, som var der over 1 time. Vi slog græsset, da det var ret langt. Det er ikke lige det vi forventer, når vi lejer sommerhus. - vi mener ikke, der overhovedet har været kontrol på huset inden vi flyttede ind.

Gennemsnitsbedømmelse

Feriehus
7
6
2
0
0
Grund
5
6
4
0
0
Ferieområde
9
5
1
0
0