Begtrupvig Strandvej 63a

Sommerhus Nr. 31963 - Mols

Velkommen til dette helt unikke sommerhus med den bedste beliggenhed og havudsigt. Her finder man alt hvad hjertet begærer og lidt mere udover det sædvanlige. Her bliver man budt velkommen i husets lyse entre, hvorfra der er adgang til de skønne soveværelser, et værelse med en køjeseng, to værelser med dobbeltsenge og med udgang fra to af værelserne til terrasser. Dejligt badeværelse med spabad og gulvvarme. Det sidste soveværelse ligger i forbindelse med stuen og indeholder også en dobbeltseng, og herfra er der adgang til et stort badeværelse med bruseniche, hvorfra der også er udgang til udendørsbruser. Flot, lys og smagfuld indrettet opholdsstue med udgang til en skøn terrasse med lounge møbler. Husets hjerte, nemlig det flotte køkken/alrum med lækker spiseafdeling og brændeovn og med alt i hårde hvidevarer, er stedet hvor man kan man samles om madlavningen, mens man kan nyde et glas kold vin fra vinkøleskabet eller en kop dampende kaffe fra quooker hanen. Fra køkkenet bliver man ledt ud i den store udestue, hvor man finder grillafdelingen med bord og vask samt spiseplads. På de varme sommerdage kan de store skyderuder åbnes helt til siden, så det bliver åben gennemgang. Fra udestuen kommer man ud i den ugenerte solgård med udendørsbruser, havemøbler og liggestole. Og hvad er skønnere end at ligge i den 6 personers jacuzzi og nyde en kølig drink, mens man ser solen gå ned. Har man været ude og fiske er der fiskerensebord til fangsten. Huset er beliggende på en dejlig grund med stor græsplæne til hygge og leg og 2 min gang fra den bedste og mest børnevenlige sandstrand på Mols. Huset opvarmes med luft til vand og er derfor billig i energiforbrug. Et helt unikt og gennemført hus som skal opleves.

Begtrup Vig strand er et hyggeligt sommerhusområde med den skønneste sandstrand og sandbund og derfor meget børnevenlig. Området er beliggende tæt på Nationalpark Mols Bjerge og indbyder både til cykel og traveture i den skønne natur. Fra huset er der ca. 20 km til Ebeltoft by med de mange turistattraktioner. Her finder man i hjertet af Ebeltoft Det gamle Rådhus, hvor folk kommer fra nær og fjern for at blive gift. På havnen i Ebeltoft finder man flere hyggelige specialbutikker, cafeer og gode spisesteder og der er muligheder for at købe friskfangede fisk hver dag. Har man lyst til at opleve vilde dyr på nært hold, kan vi anbefale en tur til Ree Park som ligger ca. 1/2 times kørsel fra huset. Her kan man komme på jeep safari og komme tæt på giraffer og næsehorn. Er man til hurtige rutchebaner og forlystelser for store og små og barnlige sjæle, kan vi anbefale en tur i Nordens største forlystelsespark Djurs Sommerland, som ligger en god halv times kørsel fra huset.

Læs mere
Ret søgning

26411.00

Mols"Mols Og Helgenæs"

46070.00

Mols"Mols Og Helgenæs"

61360.00

Mols"Mols Og Helgenæs"

15490.00

Mols"Mols Og Helgenæs"
Ankomst10. september 2023 Afrejse 17. september 2023 Gæster 4 personer Leje af feriehus 15.290,00 DKK Bookinggebyr 200,00 DKK Leje i alt 15.490,00 DKK
180 m² feriehus
8 personer
100 m til kyst
Husdyr ikke tilladt
Internetadgang
Husfakta
Afstand indkøb
: 3300
Afstand restaurant
: 5000
Afstand strand
: 100
Byggeår
: 2018
Grundareal
: 5000
Havudsigt
Husareal
: 180
Husdyr ikke tilladt
Panoramaudsigt
Personantal
: 8
Rygning tilladt
: Nej
Afstand Attraktioner (km-angivelse)
Afstand golfbane
: 20
Afstand svømmehal
: 20
Djurs Sommerland
: 36
Kattegatcentret
: 44
Legoland (afstand)
: 144
Randers Regnskov
: 51
Ree Park
: 27
Skandinavisk Dyrepark
: 30
Tivoli Friheden (Aarhus)
: 52
Husopvarmning
Brændeovn
Gulvvarme
Luft til vand (gulvvarme)
Multimedier
Chromecast
Dansk TV (inkl. TV2)
Fjernsyn
Internetadgang
Soveværelse
Antal Soverum
: 4
Dobbeltsenge
: 3
Køjesenge
: 1
Køkken
Elkedel
Emhætte
Fryser (liter)
: 100
Komfur/ovn
Køleskab
: 1
Opvaskemaskine
Badeværelse
Badekar
Badeværelse
: 2
Bruseniche
Gulvvarme i badeværelse
Håndbruser
Ude-faciliteter
Grill gas
Havemøbler
Liggestole
: 2
Naturgrund
Udendørs bruser
Diverse
Klinkegulv
Strygebrædt
Strygejern
Trægulv
Tørretumbler
Vaskemaskine
Konceptinformation til ejer
Last minute tilbud
Miniferie
Sparferie 14/12