Skråningen 4

Sommerhus Nr. 31904 - Mols

Tæt på en af de bedste og mest børnevenlige strande på Mols, finder man dette særdeles hyggelige og velholdte hus. Her finder man en hyggelig og velmøbleret stue med brændeovn og hvorfra der er udgang til en virkelig skøn terrasse - både overdækket og åben med havemøbler og grill. Fra terrassen har man den mest fantastiske havudsigt over hele bugten.  I forbindelse med stuen ligger det mindre, men hyggelige køkken. Huset rummer 6 sovepladser fordelt på et værelse med en dobbeltseng, et værelse med en køjeseng samt et værelse med forskudte køjer (enkeltsenge). Pænt badeværelse med bruseniche og adgang til vaskemaskine. Huset er beliggende på en skrående grund med stor græsplæne som er velegnet til leg og udendørs hygge.

Begtrup Vig strand er et hyggeligt sommerhusområde med den skønneste sandstrand og sandbund og derfor meget børnevenlig. Området er beliggende tæt på Nationalpark Mols Bjerge og indbyder både til cykel og traveture i den skønne natur. Fra huset er der ca. 20 km til Ebeltoft by med de mange turistattraktioner. Her finder man i hjertet af Ebeltoft Det gamle Rådhus, hvor folk kommer fra nær og fjern for at blive gift. På havnen i Ebeltoft finder man flere hyggelige special butikker, cafeer og gode spisesteder og der er muligheder for at købe friskfangede fisk hver dag. Har man lyst til at opleve vilde dyr på nært hold, kan vi anbefale en tur til Ree Park som ligger ca. 1/2 times kørsel fra huset. Her kan man komme på jeep safari og komme tæt på giraffer og næsehorn. Er man til hurtige rutschebaner og forlystelser for store og små og barnlige sjæle, kan vi anbefale en tur i Nordens største forlystelsespark Djurs Sommerland, som ligger en god halv times kørsel fra huset.

 

 

Læs mere
Ret søgning
eller opgrader ferien

3235.00

Mols"Mols Og Helgenæs"
Ankomst7. oktober 2023 Afrejse 14. oktober 2023 Gæster 3 personer Leje af feriehus 3.570,00 DKK Rabat -535,00 DKK Bookinggebyr 200,00 DKK Leje i alt 3.235,00 DKK
66 m² feriehus
6 personer
300 m til kyst
Husdyr ikke tilladt
Internetadgang
Husfakta
Afstand indkøb
: 3900
Afstand restaurant
: 6000
Afstand strand
: 300
Byggeår
: 1984
Grundareal
: 1200
Havudsigt
Husareal
: 66
Husdyr
Løbende moderniseret
Personantal
: 6
Rygning tilladt
: Nej
Afstand Attraktioner (km-angivelse)
Afstand golfbane
: 18
Afstand svømmehal
: 19
Djurs Sommerland
: 36
Kattegatcentret
: 45
Legoland (afstand)
: 144
Randers Regnskov
: 52
Ree Park
: 27
Skandinavisk Dyrepark
: 31
Tivoli Friheden (Aarhus)
: 48
Husopvarmning
Brændeovn
Elvarme
Varmepumpe med aircondition
Multimedier
Chromecast
Dansk TV (kun gratis kanaler)
Fjernsyn
Internetadgang
Radio
Soveværelse
Antal Soverum
: 3
Dobbeltsenge
: 1
Enkeltsenge
: 2
Køjesenge
: 1
Køkken
Elkedel
Emhætte
Fryser (liter)
: 30
Kaffemaskine
Komfur/ovn
Køle-/fryseskab
Mikrobølgeovn
Opvaskemaskine
Badeværelse
Badeværelse
: 1
Bruseniche
Håndbruser
Ude-faciliteter
Aflåseligt skur
Carport
Grill
Havemøbler
Liggestole
: 1
Naturgrund
Parasol
Diverse
Klinkegulv
Trægulv

Kommentar

Gennemsnitsbedømmelse

Feriehus
1
0
0
0
0
Grund
1
0
0
0
0
Ferieområde
1
0
0
0
0