Skrænten 4

Sommerhus Nr. 30604 - Helgenæs

I den skønne natur på Helgenæs og ikke langt fra Sletterhage Fyr, finder man dettte utrolig velholdte og nyrenoverede hus. Her finder man en hyggelig og velindrettet stue med gode møbler, brændeovn og varmepumpe. Fra stuen er der udgang til både åben og delvis overdækket terrasse med havemøbler. Fra stuen er der direkte adgang til den fuktionelle køkkenafdeling med b.la. opvaskemaskine og herfra er der også udgang til endnu en stor terrasse med havemøbler og kuglegrill. Husets sovepladser finder man i tre mindre værelser. Et værelse med en seng 120x200 cm lang, velegnet til et par børn og to værelser med senge 140x200 cm. Lille men funktionelt badeværelse med bruser. Der er internet i huset og det er tilladt at medbringe en firbenet ven og grunden er indhegnet til formålet. Huset ligger tilbagetrukket på en skøn grund som er velegnet til leg og boldspil samt udendørs hygge. Bag huset finder man en udendørs bruser hvor der er både koldt og varmt vand. Et virkeligt skønt hus til den lille familie.

Huset er beliggende ca. 2km. fra vandet. Stranden er en kombination af sten og sandstrand. Fra huset er der ikke langt til Sletterhage Fyr som er meget velbesøgt. Herfra kan man i sommerperioden følge de store skibe til og fra Århus Havn, samt de store luksuslinere sejle forbi meget tæt på kysten. Området på Helgenæs er kendetegnet af den unikke natur og kuperede terræn, dyreliv og fantastiske udsigtspunkter. I området finder man Tyskertårnet, som er et levn fra 2. Verdenskrig. Herfra kan man se så langt øjet rækker b.la. til Samsø, Tunø, Århus og Odderkysten. I området finder man også det 99 m høje Ellemandsbjerg som også er et yndet udflugtsmål. Huset er beliggende ca. 21 km fra Ebeltoft By med de mange spændende turistattraktioner. Her finder man bl.a. Det gamle Rådhus og Glasmuseet som er førende indenfor moderne glaskunst samt Fregatten Jylland.  En lille times kørsel fra huset finder man henholdsvis Nordens største forlystelsespark Djurs Sommerland samt Kattegatcentret i Grenaa, som helt sikkert er et besøg værd for at opleve pingviner, hajer og sæler.

Læs mere
Ret søgning
eller opgrader ferien

12860.00

Helgenæs"Mols og Helgenæs"

5920.00

Helgenæs"Mols og Helgenæs"
Ankomst24. juni 2023 Afrejse 1. juli 2023 Gæster 4 personer Leje af feriehus 5.720,00 DKK Bookinggebyr 200,00 DKK Leje i alt 5.920,00 DKK
50 m² feriehus
4 personer
1900 m til kyst
1 husdyr tilladt
Internetadgang
Husfakta
Afstand indkøb
: 3000
Afstand restaurant
: 7500
Afstand strand
: 1900
Byggeår
: 1970
Grundareal
: 1345
Hundevenlig
Husareal
: 50
Husdyr
Personantal
: 4
Personantal barn
: 2
Renoveret
Renoveringsår
: 2023
Rygning tilladt
: Nej
stk. husdyr tillad
: 1
Udsigt over landskab
Afstand Attraktioner (km-angivelse)
Afstand golfbane
: 22
Afstand svømmehal
: 23
Djurs Sommerland
: 42
Kattegatcentret
: 49
Legoland (afstand)
: 150
Randers Regnskov
: 58
Ree Park
: 30
Skandinavisk Dyrepark
: 35
Tivoli Friheden (Aarhus)
: 55
Husopvarmning
Brændeovn
Elvarme
Varmepumpe med aircondition
Multimedier
Chromecast
Dansk TV (inkl. TV2)
Fjernsyn
Internetadgang
Norsk TV
Svensk TV
Tysk TV
Soveværelse
Antal Soverum
: 3
Dobbeltsenge
: 3
Køkken
Elkedel
Emhætte
Kaffemaskine
Komfur/ovn
Køleskab
: 1
Mikrobølgeovn
Opvaskemaskine
Badeværelse
Badeværelse
: 1
Bruseniche
Håndbruser
Ude-faciliteter
Bålplads
Grill
Havemøbler
Liggestole
: 2
Naturgrund
Parasol
Udendørs bruser
Diverse
Klinkegulv
Strygebrædt
Strygejern
Trægulv
Konceptinformation til ejer
fordelsagtig golfpriser
Last minute tilbud
vinterlukning