Capellavej 55

Sommerhus Nr. 29355 - Helgenæs

Med den smukkeste beliggenhed og med havudsigt, finder man dette ældre men virkelig hyggelige feriehus. Her finder man en rigtig hyggelig indrettet stue med brændeovn og varmepumpe og med udgang til den skønneste terrasse. I forbindelse med stuen ligger det dejlige og funktionelle køkken med b.la. opvaskemaskine. Husets sengepladser finder man i et værelse med to enkeltsenge samt et værelse med en briks der slås ud til en dobbeltseng. Huset sidste to sovepladser, som er en god dobbeltseng, finder man i det virkelig hyggelige og velindrettede anneks. Virkelig flot badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Ved huset findes der flere gode terrasser med havemøbler, liggestole og grill. Herfra har man den smukkeste udsigt over området og til vandet.

Er man flere famlier der gerne vil bo tæt på hinanden, så er nabohuset 29357 også til udlejning.

Huset er beliggende ca. 600 m fra vandet. Stranden er en kombination af sten og sandstrand. Fra huset er der ikke langt til Sletterhage Fyr som er meget velbesøgt. Herfra kan man i sommerperioden følge de store skibe til og fra Århus Havn, samt de store luksuslinere sejle forbi meget tæt på kysten. Området på Helgenæs er kendetegnet af den unikke natur og kuperede terræn, dyreliv og fantastiske udsigtspunkter. I området finder man Tyskertårnet, som er et levn fra 2. Verdenskrig. Herfra kan man se så langt øjet rækker b.la. til Samsø, Tunø, Århus og Odderkysten. I området finder man også det 99 mtr. høje Ellemandsbjerg som også er et yndet udflugtsmål. Huset er beliggende ca 24 km fra Ebeltoft By med de mange spændende turistattraktioner. Her finder man bl.a. Det gamle Rådhus og Fregatten Jylland og på havnen finder man Glasmuseet, som er meget kendt for sin moderne kunst. En lille times kørsel fra huset finder man Nordens største forlystelsespark Djurs Sommerland som absolut er et besøg værd.

 

 

Læs mere
Ret søgning
eller opgrader ferien

3032.00

Helgenæs"Mols Og Helgenæs"
Ankomst7. oktober 2023 Afrejse 14. oktober 2023 Gæster 3 personer Leje af feriehus 3.540,00 DKK Super Last Minute -708,00 DKK Bookinggebyr 200,00 DKK Leje i alt 3.032,00 DKK
75 m² feriehus
6 personer
600 m til kyst
Husdyr ikke tilladt
Internetadgang
Husfakta
Afstand indkøb
: 2000
Afstand restaurant
: 13000
Afstand strand
: 600
Anneks
Anneksareal
: 15
Byggeår
: 1974
Grundareal
: 1200
Havudsigt
Husareal
: 75
Husdyr ikke tilladt
Løbende moderniseret
Panoramaudsigt
Personantal
: 6
Rygning tilladt
: Nej
Afstand Attraktioner (km-angivelse)
Afstand golfbane
: 23
Afstand svømmehal
: 25
Djurs Sommerland
: 45
Kattegatcentret
: 50
Legoland (afstand)
: 160
Randers Regnskov
: 67
Ree Park
: 32
Skandinavisk Dyrepark
: 36
Tivoli Friheden (Aarhus)
: 68
Husopvarmning
Brændeovn
Elvarme
Varmepumpe med aircondition
Multimedier
CD
Chromecast
Dansk TV (inkl. TV2)
Fjernsyn
Internetadgang
Radio
Soveværelse
Antal Soverum
: 2
Dobbeltsenge
: 1
Dobbeltsenge
: 2
Enkeltsenge
: 2
Køkken
Elkedel
Emhætte
Fryser (liter)
: 100
Kaffemaskine
Komfur/ovn
Køle-/fryseskab
Opvaskemaskine
Badeværelse
Badeværelse
: 1
Bruseniche
Gulvvarme i badeværelse
Håndbruser
Ude-faciliteter
Aflåseligt skur
Grill
Havemøbler
Liggestole
: 2
Naturgrund
Shelter
Diverse
Klinkegulv
Trægulv
Vaskemaskine

Kommentar

Af Lisa Koefoed Hansen
den 30-07-2023
Feriehus
Grund
Ferieområde

Skøn udsigt og omgivelser generelt.

Af Jakob Steen Petersen
den 17-07-2023
Feriehus
Grund
Ferieområde

Generelt tilfreds med feriehuset og jeres service. Men jeg har ét punkt som jeg synes er lidt ærgetligt og kritisk - vil I lige sætte ord på hvordan I kommer frem til at det er fair at tage 4 kr. pr. KWH? Gennemsnittet i hele 2023 har været ca. 1,4k så I tager mere end det dobbelt af det. Det er småpenge for enkelte lejer, men jeg synes det virker uærligt og en måde for jer at tjene ekstra penge på alle jeres udlejninger (det bliver til ret mange penge samlet set). Jeg synes hellere I skulle tage 1,5-2kr nærmere den reelle pris, og så kræve mere i udlejning hvis I har brug for at tjene flere penge. Det andet virker super uærligt og gør at jeg ville fravælge jer en anden gang.

Gennemsnitsbedømmelse

Feriehus
3
0
0
0
0
Grund
3
0
0
0
0
Ferieområde
3
0
0
0
0