Selledalen 8

Sommerhus Nr. 15408 - Handrup

Tæt på Ebeltoft finder man dette skønne hus, højt beliggende med den smukkeste udsigt til Ebeltoft Vig. Huset er løbende vedligeholdt og senest renoveret i 2021. Huset indeholder en skøn lys og velindrettet stue med udgang til en dejlig terrasse med havemøbler. I forbindelse med stuen ligger det veludstyrede køkken med b.la. opvaskemaskine og en ny ovn. Husets sovepladser fordeler sig på 3 gode soverum, hvoraf det ene har direkte adgang til et skønt badeværelse, hvor der er adgang til vaskemaskine og tørretumbler. Her findes endnu et badeværelse. Der er indlagt fibernet i huset og der er trådløs højtaler med mulighed for streaming.

Huset er beliggende på en fantastisk 3000 m2 naturgrund, med muligheder for udendørs hygge og leg og med bl.a bålplads og hvorfra man har den smukkeste udsigt over landskab og til vandet. Handrup Bakker er et smukt naturområde med flot kuperet terræn. Fra huset er der under 100 mtr. til en dejlig skov med muligheder for trave og cykelture.  Området er meget børnevenligt og beliggende tæt på en god strand med lavt vand, så alle kan komme ud og bade. Ligeledes er Handrup Bakker tæt på Mols Bjerge. Der er ca. 10 min kørsel til Ebeltoft By med de mange spændende aktiviteter b.la. Det gamle Rådhus, Fregatten Jylland og  Glasmuseet. Der er ca. en 1/2 times kørsel til forlystelsesparken Djurs Sommerland med forlystelser for store og små. Ligeledes er der også kun en 1/2 times kørsel til Kattegatcentret i Grenaa. 

 

Læs mere
Ret søgning
eller opgrader ferien

5010.00

Handrup"Syddjursland"
Ankomst14. juni 2024 Afrejse 21. juni 2024 Gæster 3 personer Leje af feriehus 4.810,00 DKK Bookinggebyr 200,00 DKK Leje i alt 5.010,00 DKK
104 m² feriehus
6 personer
800 m til kyst
1 husdyr tilladt
Internetadgang
Husfakta
Afstand indkøb
: 2000
Afstand restaurant
: 2000
Afstand strand
: 800
Byggeår
: 1972
Grundareal
: 3000
Havudsigt
Husareal
: 104
Husdyr
Panoramaudsigt
Personantal
: 6
Renoveret
Renoveringsår
: 2021
Rygning tilladt
: Nej
stk. husdyr tillad
: 1
Afstand Attraktioner (km-angivelse)
Afstand golfbane
: 8
Afstand svømmehal
: 9
Djurs Sommerland
: 27
Kattegatcentret
: 30
Legoland (afstand)
: 143
Randers Regnskov
: 50
Ree Park
: 11
Skandinavisk Dyrepark
: 16
Tivoli Friheden (Aarhus)
: 47
Husopvarmning
Brændeovn
Elvarme
Varmepumpe med aircondition
Multimedier
Apple TV
Dansk TV (inkl. TV2)
Fjernsyn
Internetadgang
Tysk TV
Soveværelse
Antal Soverum
: 3
Dobbeltsenge
: 2
Enkeltsenge
: 1
Køjesenge
: 2
Køkken
Emhætte
Fryser (liter)
: 100
Kaffemaskine
Komfur/ovn
Køle-/fryseskab
Mikrobølgeovn
Opvaskemaskine
Badeværelse
Badeværelse
: 2
Bruseniche
Gennemløbsspa
Gulvvarme i badeværelse
Håndbruser
Ude-faciliteter
Aflåseligt skur
Bålplads
Grill
Grill gas
Havemøbler
Liggestole
: 1
Parasol
Diverse
Klinkegulv
Strygebrædt
Strygejern
Trægulv
Tørretumbler
Vaskemaskine

Kommentar

Af Janne Jensen
den 04-06-2023
Feriehus
Grund
Ferieområde

Meget smukt sted og dejligt hus

Af Mette Korshøj Pedersen
den 10-07-2022
Feriehus
Grund
Ferieområde

Sommerhuset var overordnet set utroligt dejligt og lå på en skøn, uforstyrret grund, men værelserne i den oprindelige bygning lugtede utroligt meget af indelukket ferielejr. Generelt var huset meget fugtigt, og det manglede det sidste touch for at være et lækkert hus. Fx begyndte vandet i det ene toilet at løbe umotiveret meget ned i kummen, så det brugte vi en hel dag på at få styr på med besøg af både Ebeltoft Feriehusudlejning og VVS'er. Værelserne var meget små, og der manglede plads til at have et lille barn til at sove hos forældre. Det samme gjorde sig gældende med muligheden for at lave pusleplads, som var ikke-eksisterende. Gardinerne i soveværelset var nærmest gennemsigtige og for korte ift. vinduet, så lyset trængte ind og gjorde det umuligt at få en god nats søvn. Vi havde dog generelt et skønt ophold, da udsigt og den store grund gjorde op for at huset manglede kærlighed fra ejernes side. Desuden virkede det lidt absurd, at Ebeltoft Feriehusudlejning sender en mand ud, som intet ved om toilettet, da vi ringer og siger, det ikke virker. Han tilbragte lang og unødvendig tid i huset på at traske rundt og ringe for at finde en løsning på det, der i sidste ende endte med en VVS'er. Det gav os indtrykket af, at der virkelig blev forsøgt at blive sparet, i stedet for bare at løse problemet.

Gennemsnitsbedømmelse

Feriehus
2
3
1
0
0
Grund
5
1
0
0
0
Ferieområde
4
2
0
0
0