Skadevej 34

Sommerhus Nr. 15834 - Handrup Strand

Tæt på Nationalpark Mols Bjerge og blot 10 min kørsel fra Ebeltoft, finder man dette flotte nyopførte sommerhus, beliggende på en skrånende grund. Huset som er i to plan, er smagsfuld indrettet og inderholder i stueetagen en dejlig entre med plads til sko og overtøj. Virkelig lækkert køkken med b.la. opvaskemaskine og køle/fryseskab samt en stor spiseafdeling. Herfra er der udgang til de skønne terrasser med havemøbler, liggestole og parasol. I underetagen finder man også to af husets soveværelser samt et flot badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Her er desuden gæstetoilet, hvor der er adgang til vaskemaskine og tørretumbler. Flot trappe til 1 salen, hvor man finder den skønne opholdsstue med TV og hvorfra man har den smukkeste udsigt over vigen og Mols Bjerge. På første salen finder man også husets sidste to værelser. TV foregår pt via chromecast . Udendørs findes der en bruser. Huset er beliggende på en skrående grund med græsplæne foran huset, som er velegnet til leg og boldspil.

Handrup Strand er en dejlig og børnevenlig sandstrand beliggende tæt på det fredede landskab Mols Bjerge. Mols Bjerge ligger blot 5 km. fra huset, og her er der rig mulighed for at finde gode vandrestier. I området ved Handrup findes der mange gode cykelstier, samt naturstier og udsigtspunkter, hvorfra det er muligt at nyde den helt utrolige smukke solnedgang over Ebeltoft Vig. I området findes der en restaurant og dagligvarebutik. Der er ca. 6 km til centrum af Ebeltoft by med de gamle huse og brostensbelagte gader, og som byder på mange spændende seværdigheder. Et besøg på Det gamle Rådhus eller Glasmuseet er bestemt et besøg værd.

 

 

Læs mere
Ret søgning
eller opgrader ferien

3728.00

Handrup Strand"Syddjursland"
Ankomst1. oktober 2023 Afrejse 8. oktober 2023 Gæster 3 personer Leje af feriehus 4.900,00 DKK Super Last Minute -1.372,00 DKK Bookinggebyr 200,00 DKK Leje i alt 3.728,00 DKK
Dette hus er lukket for online-booking for i dag. Kontakt venligst Ebeltoft Feriehusudlejning for at gennemføre bookingen.
121 m² feriehus
7 personer
700 m til kyst
Husdyr ikke tilladt
Internetadgang
Husfakta
Afstand indkøb
: 4700
Afstand restaurant
: 1900
Afstand strand
: 700
Byggeår
: 2023
Grundareal
: 1200
Havudsigt
Husareal
: 121
Husdyr ikke tilladt
Personantal
: 7
Rygning tilladt
: Nej
Afstand Attraktioner (km-angivelse)
Afstand golfbane
: 5
Afstand svømmehal
: 6
Djurs Sommerland
: 28
Kattegatcentret
: 32
Legoland (afstand)
: 143
Randers Regnskov
: 50
Ree Park
: 13
Skandinavisk Dyrepark
: 18
Tivoli Friheden (Aarhus)
: 47
Husopvarmning
Gulvvarme
Luft til vand (gulvvarme)
Multimedier
Fjernsyn
Internetadgang
Soveværelse
Antal Soverum
: 4
Dobbeltsenge
: 3
Enkeltsenge
: 1
Køkken
Elkedel
Emhætte
Fryser (liter)
: 100
Kaffemaskine
Komfur/ovn
Køleskab
: 1
Mikrobølgeovn
Opvaskemaskine
Badeværelse
Badeværelse
: 1
Bruseniche
Gulvvarme i badeværelse
Gæstetoilet
Håndbruser
Ude-faciliteter
Grill gas
Havemøbler
Liggestole
: 2
Naturgrund
Udendørs bruser
Diverse
Klinkegulv
Trægulv
Tørretumbler
Vaskemaskine