Askevej 11

Sommerhus Nr. 57001 - Grenå

Tæt på en af Jyllands bedste badestrande, finder man dette rummelige og flotte feriehus bygget i 2021. Her finder man en dejlig lys stue, hyggelig indrettet med gode møbler. I forbindelse med stuen finder man det flotte og velindrettede køkken og en stor spiseafdeling med masser plads. Både fra køkken og stue er der udgang til skønne terrassearealer- både åben og overdækket med havemøbler og grill. Huset indeholder to værelsesafdelinger, i alt fire dejlige soveværelser, hvoraf to værelser er med enkelt senge (kan skubbes sammen) og to værelser med dobbeltsenge. Flot badeværelse med bruseniche samt et gæstetoilet. I den store entre er der både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Huset er beliggende på en skøn og velplejet grund med stor græsplæne, velegnet til leg og boldspil. Her finder man et hyggeligt bålsted, hvor man en lun sommeraften kan sidde og lave snobrød. Er man et udendørs menneske, kan man også vælge at sove i det hyggelige shelter.

Sommerhusområdet omkring Grenaa Strand, er et meget roligt, børnevenligt og attraktivt område. Tæt på huset finder man heden og skoven, hvor der findes flere løberuter og cykelruter. Her finder man også Danmarks længste single track på 23 km til mountainbike. Stranden hører til en af Jyllands bedste sandstrande med klitter og gryder, fint sand, sandbund og blåt flag. Her finder man også lystbådehavnen, som summer af liv sommeren igennem og hvor man finder flere gode spisesteder. Det er også her man finder Kattegatcentret, hvor det er muligt at komme tæt på hajerne. Fra havnen er der daglig sejlads til Halmsted i Sverige og til Anholt. Grenaa By byder desuden på mange hyggelige butikker og cafeer og her kan også besøge Museum Østjylland. Fra Grenaa er der ca. 1/2 times kørsel til Nordens største forlystelsespark Djurs Sommerland og ca. en times kørsel til Randers Regnskov.

 

 

Læs mere
Ret søgning

8703.00

Grenå"Norddjursland"

15080.00

Grenå"Norddjursland"

23680.00

Grenå"Norddjursland"

5160.00

Grenå"Norddjursland"
Ankomst2. marts 2024 Afrejse 9. marts 2024 Gæster 3 personer Leje af feriehus 4.960,00 DKK Bookinggebyr 200,00 DKK Leje i alt 5.160,00 DKK
112 m² feriehus
8 personer
300 m til kyst
Husdyr ikke tilladt
Internetadgang
Husfakta
Afstand indkøb
: 1600
Afstand restaurant
: 400
Afstand strand
: 300
Byggeår
: 2021
Grundareal
: 650
Husareal
: 112
Husdyr ikke tilladt
Personantal
: 8
Rygning tilladt
: Nej
Afstand Attraktioner (km-angivelse)
Afstand golfbane
: 7
Afstand svømmehal
: 3
Djurs Sommerland
: 27
Kattegatcentret
: 2
Legoland (afstand)
: 160
Randers Regnskov
: 59
Ree Park
: 21
Skandinavisk Dyrepark
: 21
Tivoli Friheden (Aarhus)
: 69
Husopvarmning
Gulvvarme
Luft til vand (gulvvarme)
Multimedier
Dansk TV (inkl. TV2)
Fjernsyn
Internetadgang
Norsk TV
Svensk TV
Tysk TV
Soveværelse
Antal Soverum
: 4
Dobbeltsenge
: 4
Køkken
Elkedel
Emhætte
Fryser (liter)
: 100
Kaffemaskine
Komfur/ovn
Køle-/fryseskab
Opvaskemaskine
Badeværelse
Badeværelse
: 1
Bruseniche
Gulvvarme i badeværelse
Gæstetoilet
Håndbruser
Ude-faciliteter
Carport
Grill
Grill gas
Havemøbler
Naturgrund
Shelter
Diverse
Dart
Trægulv
Tørretumbler
Vaskemaskine