Molsvej 130 A

Sommerhus Nr. 20131 - Femmøller

Bo i hovedlængen af Glads Mølle, en af Femmøllers legendariske fem vandmøller, som er nænsomt og smukt restaureret og beliggende på stor grund ved Mølleåen med egen lille sø. Ejendommens oprindelige udtryk og atmosfære er bevaret hele vejen igennem, lige fra loftsbjælkerne og de flotte plankegulve til de smukke, gamle døre og vinduer. Her får I en oplevelse af de sjældne i nogle helt enestående omgivelser og med alt i moderne komfort.

Hovedindgangen med den flotte dobbeltdør åbner til stor entré med trappe til 1. sal og indgang til den store, lyse stue, hvor samlingspunktet er den originale, murede kamin med brændeovnsindsats. Stuen er lige som resten af huset gennemført indrettet og møbleret med en smagfuld blanding af gammelt og nyt, og her er spiseplads til 10 personer, hyggeligt og bekvemt sofamøblement samt TV med danske (inkl. TV2) og tyske kanaler. Det store og praktiske køkken har keramisk komfur med ovn, køle-/fryseskab og opvaskemaskine. I stueplan er der 2 store, dejlige soveværelser med dobbeltseng, og på 1. sal ligeledes 2 soveværelser med dobbeltseng foruden opholdsstue med dobbelt sovesofa, i alt 10 sovepladser. Godt og rummeligt flisebadeværelse med brusekabine, vaskemaskine og puslebord; desuden et gæstetoilet, ligeledes i stueplan. Til de mindste gæster er der barneseng og højstol. Der er internetadgang.
Skøn, afskærmet træterrasse med udsigt til søen, gode havemøbler, liggestole, parasol og grill. Til ejendommen hører også en robåd med redningsveste, som man på eget ansvar kan benytte på den 1,5 meter dybe møllesø. Robåden deles ligesom selve grundarealet med de to øvrige lejemål på matriklen.

Femmøller ligger lidt gemt inde i selve ”bjergene” men i kort afstand til såvel Femmøller Strand som Ebeltoft. Byens tidligere badehotel fra 1909, der i dag fungerer som efterskole, markerer den første turisme i Ebeltoft-området, hvis mål i høj grad var naturoplevelserne i Mols Bjerge. Den populære vandresti, Den italienske sti, er en del af ruterne i Nationalparken og starter for enden af Glads Mølles grund.

Læs mere
Ret søgning
eller opgrader ferien

4948.00

Femmøller"Syddjursland"
Ankomst8. oktober 2023 Afrejse 15. oktober 2023 Gæster 3 personer Leje af feriehus 5.586,00 DKK Last minute -838,00 DKK Bookinggebyr 200,00 DKK Leje i alt 4.948,00 DKK
180 m² feriehus
10 personer
2000 m til kyst
Husdyr ikke tilladt
Internetadgang
Husfakta
Afstand indkøb
: 2000
Afstand restaurant
: 200
Afstand strand
: 2000
Byggeår
: 1900
Grundareal
: 4768
Husareal
: 180
Husdyr ikke tilladt
Personantal
: 10
Renoveringsår
: 2018
Rygning tilladt
: Nej
Afstand Attraktioner (km-angivelse)
Afstand golfbane
: 9
Afstand svømmehal
: 10
Djurs Sommerland
: 28
Kattegatcentret
: 36
Legoland (afstand)
: 147
Randers Regnskov
: 45
Ree Park
: 17
Skandinavisk Dyrepark
: 22
Tivoli Friheden (Aarhus)
: 42
Husopvarmning
Centralvarme
Oliefyr
Pejs
Multimedier
Dansk TV (inkl. TV2)
Fjernsyn
Internetadgang
Kabel-TV
Tysk TV
Soveværelse
Antal Soverum
: 4
Dobbeltsenge
: 4
Køkken
Emhætte
Fryser (liter)
: 100
Komfur/ovn
Køle-/fryseskab
Opvaskemaskine
Badeværelse
Badeværelse
: 1
Bruseniche
Gæstetoilet
Håndbruser
Ude-faciliteter
Grill
Havemøbler
Liggestole
: 4
Naturgrund
Parasol
Diverse
Klinkegulv
Trægulv
Vaskemaskine

Kommentar

Af Rikke Drap
den 21-10-2022
Feriehus
Grund
Ferieområde

Syntes der manglede en del køkken ting. En udlejningsbolig til 10 personer skal have mere end 1 stegepande. Ligeledes manglede der ildfaste fade og der var ingen bradepande til ovnen. Køkkenknive skal der også suppleres op af. Skåle kunne der også ønskes flere af. Stolene omkring spisebordet skal have et eftersyn, da de var meget vakkelvorne.

Gæst fra Danmark
Feriehus
Grund
Ferieområde

Lidt tæt på landevejen.

Gæst fra Danmark
Feriehus
Grund
Ferieområde

Ville gerne ha været tættere på vandet. Men vi var for sent ude og skulle finde til 10 personer/ 2 familier

Gæst fra Danmark
Feriehus
Grund
Ferieområde

Dejlig familieferie i smukke omgivelser. Man skal være obs på at møllesøen ligger meget tæt hus og terrasse især i hus A.

Gennemsnitsbedømmelse

Feriehus
4
8
0
0
0
Grund
3
9
0
0
0
Ferieområde
6
6
0
0
0