Krebsevej 37

Sommerhus Nr. 16837 - Egsmark Strand

Blot 10 min kørsel fra Ebeltoft, finder man dette flotte og særdeles velholdte hus, beliggende tæt på god strand. Huset indeholder en hyggelig stue, møbleret med gode møbler samt brændeovn og varmepumpe. I forbindelse med stuen finder finder man det veludstyrede køkken med en dejlig spiseafdeling, hvorfra der er udgang til terrassen. Husets sovepladser finder man i tre gode værelser, heraf et værelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge samt et værelse med en udtræksseng. Lækkert badeværelse med bruseniche og adgang til vaskemaskine. Til de små feriegæster er der en barnestol. Huset er omkranset af flere gode terrasser, både overdækket og åbne med havemøbler og beliggende på en skøn grund med stor græsplæne, velegnet til hygge og udendørs aktiviteter. Her er der også tænkt på de små feriegæster med b.la. gynge og sandkasse. Der findes desuden et bålsted. Ved siden af huset findes der en lille sti, hvorfra det tager 2 min at nå op på bakketoppen og herfra har man den smukkeste udsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge og hvor man i klart vejr kan se Samsø.

Huset er beliggende i et skønt naturområde ca. 10 min kørsel fra Ebeltoft By og i området Nationalpark Mols Bjerge. Området omkring Egsmark er meget velegnet til cykel og traveture i det kuperede terræn og meget rigt på dyreliv. Stranden ved Egsmark er en børnevenlig sandstrand. I Ebeltoft kan man opleve Det gamle Rådhus, hvor folk kommer fra nær og fjern for at blive gift. På havnen finder man Glasmuseet som er meget velbesøgt og førende indenfor moderne glaskunst. På havnen i Ebeltoft finder man også flere gode butikker og spisesteder og her er muligheder for at købe friskfangede fisk hver dag. Har man lyst til spænding, kan man tage på safari i Ree-park, hvor man kan komme helt tæt på de vilde dyr eller man kan besøge Kattegatcentret i Grenaa, hvor man kan opleve de store hajer. Et besøg i Nordens største forlystelsespark Djurs Sommerland kan også anbefales. Her finder man forlystelser for store og små og ligger ca. ½ times kørsel fra huset.

Læs mere
Ret søgning

5703.00

Egsmark Strand"Syddjursland"

9830.00

Egsmark Strand"Syddjursland"

13040.00

Egsmark Strand"Syddjursland"

3410.00

Egsmark Strand"Syddjursland"
Ankomst29. oktober 2023 Afrejse 5. november 2023 Gæster 3 personer Leje af feriehus 3.210,00 DKK Bookinggebyr 200,00 DKK Leje i alt 3.410,00 DKK
76 m² feriehus
6 personer
600 m til kyst
Husdyr ikke tilladt
Internetadgang
Husfakta
Afstand indkøb
: 4000
Afstand restaurant
: 1000
Afstand strand
: 600
Byggeår
: 1972
Grundareal
: 1343
Husareal
: 76
Husdyr ikke tilladt
Personantal
: 6
Renoveret
Renoveringsår
: 2023
Rygning tilladt
: Nej
Udsigt over landskab
Afstand Attraktioner (km-angivelse)
Afstand golfbane
: 5
Afstand svømmehal
: 6
Djurs Sommerland
: 30
Kattegatcentret
: 31
Legoland (afstand)
: 145
Randers Regnskov
: 52
Ree Park
: 12
Skandinavisk Dyrepark
: 17
Tivoli Friheden (Aarhus)
: 53
Husopvarmning
Brændeovn
Elvarme
Varmepumpe med aircondition
Multimedier
Blue Ray afspiller
Chromecast
Dansk TV (inkl. TV2)
Dansk TV (kun gratis kanaler)
Fjernsyn
Internetadgang
Norsk TV
Svensk TV
Tysk TV
Soveværelse
Antal Soverum
: 3
Dobbeltsenge
: 2
Enkeltsenge
: 2
Køkken
Elkedel
Emhætte
Fryser (liter)
: 100
Kaffemaskine
Komfur/ovn
Køleskab
: 1
Mikrobølgeovn
Opvaskemaskine
Badeværelse
Badeværelse
: 1
Bruseniche
Håndbruser
Ude-faciliteter
Aflåseligt skur
Bålplads
Grill gas
Havemøbler
Naturgrund
Parasol
Diverse
Strygebrædt
Strygejern
Trægulv
Vaskemaskine
Vinyl/linoleum

Kommentar

Af Susanne Schriver
den 05-09-2023
Feriehus
Grund
Ferieområde

Fint sommerhus , men terrassen kunne godt ha været gjort bedre ren, der var gl spindelvæv og snusket. Også svært at få tv’et med div bokse, lyd til at fungere ( mangler noget brugsanvisning )

Af Petra-Uta Niebuhr
den 14-08-2023
Feriehus
Grund
Ferieområde

Gennemsnitsbedømmelse

Feriehus
0
1
1
0
0
Grund
1
0
1
0
0
Ferieområde
1
1
0
0
0