Højbovej 4

Sommerhus Nr. 14604 - Egsmark Strand

Ældre, nyrenoveret feriehus med panoramaudsigt over Ebeltoft Vig og beliggende bare 100 meter fra den børnevenlige sandstrand ved Egsmark Strand. Et virkelig rummeligt og velindrettet hus på afskærmet grund med hyggeligt lysthus og fliseterrasse med havudsigt. Desuden udsigtsaltan med udgang fra opholdsstue på 1. sal. Gode havemøbler, liggestole, parasol og grill.

Fra den rummelige entré kommer man ind i det store køkken/alrum med brændeovn og spiseplads til 12 omkring det lange plankebord. Der er barnestol til de mindste. Nyt, flot køkken med keramiske kogeplader, ovn, køle-/fryseskab, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. På 1. sal er der hyggelig, velmøbleret opholdsstue med udgang til lille overdækket udsigtsaltan og med TV med danske (inkl. TV2) og tyske kanaler samt radio. Huset råder over i alt 12 sovepladser, som fordeler sig på 2 gode soveværelser med dobbeltseng samt 1 værelse med 2 køjesenge i stueplan foruden 2 soveværelser med dobbeltseng på 1. sal. I stueplan er der dejligt, nyt badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler, samt det skønneste, originale 60-badeværelse med lyseblå fliser og badekar. Gulvvarme i begge badeværelser. Internetadgang.

Læs mere
Ret søgning
eller opgrader ferien

9348.00

Egsmark Strand"Syddjursland"

5634.00

Egsmark Strand"Syddjursland"
Ankomst9. april 2023 Afrejse 16. april 2023 Gæster 4 personer Leje af feriehus 6.393,00 DKK Last minute -959,00 DKK Bookinggebyr 200,00 DKK Leje i alt 5.634,00 DKK
145 m² feriehus
12 personer
100 m til kyst
1 husdyr tilladt
Internetadgang
Husfakta
Afstand indkøb
: 3700
Afstand restaurant
: 100
Afstand strand
: 100
Byggeår
: 1947
Delvis renovert
: 2019
Grundareal
: 725
Havudsigt
Husareal
: 145
Husdyr
Løbende moderniseret
Panoramaudsigt
Personantal
: 12
Renoveret
Rygning tilladt
: Nej
stk. husdyr tillad
: 1
Afstand Attraktioner (km-angivelse)
Afstand golfbane
: 3
Afstand svømmehal
: 4
Djurs Sommerland
: 29
Kattegatcentret
: 31
Legoland (afstand)
: 145
Randers Regnskov
: 52
Ree Park
: 12
Skandinavisk Dyrepark
: 17
Tivoli Friheden (Aarhus)
: 49
Husopvarmning
Brændeovn
Centralvarme
Oliefyr
Multimedier
Dansk TV (inkl. TV2)
Fjernsyn
Internetadgang
Kabel-TV
Radio
Tysk TV
Soveværelse
Antal Soverum
: 5
Dobbeltsenge
: 4
Køkken
Emhætte
Fryser (liter)
: 60
Komfur/ovn
Køle-/fryseskab
Mikrobølgeovn
Opvaskemaskine
Badeværelse
Badekar
Badeværelse
: 2
Bruseniche
Gulvvarme i badeværelse
Ude-faciliteter
Aflåseligt skur
Grill
Havemøbler
Liggestole
: 3
Naturgrund
Parasol
Diverse
Klinkegulv
Trægulv
Tørretumbler
Vaskemaskine
Konceptinformation til ejer
fordelsagtig golfpriser
Last minute tilbud
Miniferie
Sparferie 14/12
Sparferie 21/16

Kommentar

Af Lisbeth Danielsen
den 03-10-2022
Feriehus
Grund
Ferieområde

Husene ligger meget tæt ,hvis det havde været sommer, ville det ikke være rart at bruge haven. Er er ingen hegn, dvs at små børn kan let komme ud på vejen. Så skriv at det ikke er velegnet for familier m mindre børn. Vejen er temmelig trafikeret.

Af Søren Ingolf Jensen
den 29-06-2022
Feriehus
Grund
Ferieområde

Har lyst til at leje det igen

Gæst fra Danmark
Feriehus
Grund
Ferieområde

Tæt på strand og badebro, udsigt

Af Zitta Dahl Holm
den 18-04-2022
Feriehus
Grund
Ferieområde

Rigtig fint hus med fantastisk udsigt, men huset lå meget tæt på nabogrunden bagved, hvor det faktisk var svært at se vores til grunden gik.

Af Morten Juul Engelbrecht
den 03-01-2022
Feriehus
Grund
Ferieområde

Huset var et fint hus, men virker lidt slidt. Poolbordet optager for meget plads, og det er skævt, så vi brugte det ikke meget.

Af Helle Madsen
den 14-09-2021
Feriehus
Grund
Ferieområde

Et dejligt hus men der kunne godt være lidt flere siddepladser i stuen, hvor poolbordet tog rigtig meget plads.

Af Jürgen Pfennig
den 01-08-2021
Feriehus
Grund
Ferieområde

Af Jette Petersen
den 18-06-2021
Feriehus
Grund
Ferieområde

Sommerhuset kunne trænge ril en renovering (maling) på 1. sal og udskiftning af møbler. Det ville have været rart med hynder til havestolene og et par liggestole. Tak for hurtig reaktion ved klage over støvsuger. Den nye fungerede upåklageligt🙂.

Af Lis Petersen
den 04-06-2021
Feriehus
Grund
Ferieområde

Haven og de udendørs “ting” trænger til vedligeholdelse/rengøring.

Af Lone Sandberg
den 17-05-2021
Feriehus
Grund
Ferieområde

Dårligt isoleret, så meget koldt ved blæsevejr. Dejlig beliggenhed og indretning.

Af Pernille Nørgaard Nielsen
den 20-02-2021
Feriehus
Grund
Ferieområde

Som jeg har skrevet, var vi glade for vores ophold, da vi er kommet i området gennem mange år. I forhold til huset, har vi lidt ris. og ros. Skønt at der var ryddet sne, og varme på da vi ankom. Det var dejligt at der ikke er fyldt med sommerhus ejerens personlige ting. Og internette fungerede. Hus indretning var fin, når der er unge mennesker med. Badeværelserne var god, velholdte, dog kunne det være fint, at man kunne hænge bruserne op i det blå badeværelse. Vi syntes, at vi manglede at kunne rulle for og skærme af for solen og til natten, vi var undrene over at der ikke var persienner eller lignede, Der er meget åbne fra køkken allerummet til naboen( tænker her på vinduerne) Ingen afgræsning i haven til naboen( ved godt at der er ejeren til huset vi var i) men huset er beregnet til at have hunde med. Dejligt med brændeoven, men der mangler et pejsesæt. i forhold til første sal. Tænker vi at skænken, som ikke har noget formål, kunne med fordel fjernes. Poolbordet som var sat op på karklude, dette skulle have et tjek da det er skævt. Specilet når dette bliver fremhæve på billederne. Og der bruges mange timer omkring det, staverne trænger til at blive udskiftet. I forhold til soveværelserne ovenpå, kunne det give mening med natbord/hylder/lamper. Måske I skulle have en snak med naboen omkring, hvor meget deres varmepumpe eller hvad det nu er? lamer som konstant døgnet rundt. Tænker I bør tjekke vaskemaskine, da den ikke er særlig indbydende(derfor brugt vi den ikke) Det var noget af en omgang, men der er ikke nogen tvivl om, at vi igen vil leje hus ved Ebeltoft Feriehusudlejning. Bh Pernille Nørgaard Nielsen Har I brug for uddybelse måske i gerne kontakt mig

Gæst fra Danmark
Feriehus
Grund
Ferieområde

Der var en dårlig akustik i huset. Stuen var ikke særlig hyggelig. Billiard bordet fyldte alt for meget. Der er for lidt skabsplads i værelserne.

Gæst fra Danmark
Feriehus
Grund
Ferieområde

Svært at aflæse huset for forbrug. 2 badeværelser kun det ene kunne holde varm vand hvis flere var i bad. Manglede noget mere stue til fjernsyn . Flot udsigt over havet på 1 sal. God placering .

Gennemsnitsbedømmelse

Feriehus
10
13
18
0
0
Grund
8
17
16
0
0
Ferieområde
26
13
2
0
0