Hermesvej 13

Sommerhus Nr. 08930 - Dråby Strand

Med den bedste beliggenhed i 1. række til vandet og med udsigt til både Jernhatten og Hjelm, finder man dette flotte sommerhus. Her bydes man velkommen i en flot og stilfuld indrettet stue med brændeovn og hvorfra der er udgang til en meget stor terrasse. I forbindelse med stuen ligger det hyggelige køkken med b.la. opvaskemaskine. Stort badeværelse med spabad og adgang til sauna samt et gæstetoilet. Husets soverum fordeler sig på tre skønne værelser: heraf to med dobbeltsenge, et med en god dobbelt sovesofa og de sidste to pladser finder man i det super hyggelige anneks. Fra alle soverum har man havudsigt inkl. annekset. Der er flere skønne terrassearealer og masser af havemøbler samt grill. En skøn og delvis ugenert have med græsplæne bag huset, velegnet til leg og boldspil og hvor der også er tænkt på de små feriegæster med gynger. Der er tv med norske, tyske, svenske og danske kanaler (inkl. TV2) og internet i huset. I separat rum findes der vaskemaskine og tørretumbler samt en fryser.

Holme Strand er beliggende i et fantastisk smukt naturområde med udsigt til det 49 m høje udflugtsmål Jernhatten. På Jernhatten er det muligt at finde sjældne planter og der er rigt på dyreliv. En vandretur langs havet er en smuk naturoplevelse langs klinten. Holme strand er et yndet sted for lystfiskere, da det er let at medbringe båd og sætte i vandet. Fra huset er der et kvarters kørsel til Ebeltoft By med de mange turistattraktioner, og de de små brostensbelagte gader med små hyggelige specialbutikker. Besøg eventuelt Det Gamle Rådhus, hvor folk kommer fra nær og fjern for at blive gift og hvorfra de syngende vægterne går deres aftenrunde i sommerferien . Der er fra huset 8 km til Ree-park, hvor det er muligt at se de vilde dyr på tæt hold og der er en lille times kørsel til Nordens største forlystelsespark Djurs Sommerland med forlystelser for store og små. Har man lyst til møde de store hajer og se de søde pingviner, kan man besøge Kattegatcentret i Grenaa, som ligger ½ times kørsel fra huset.

Læs mere
Ret søgning

30410.00

Dråby Strand"Syddjursland"

46740.00

Dråby Strand"Syddjursland"

14080.00

Dråby Strand"Syddjursland"
Ankomst1. juli 2023 Afrejse 8. juli 2023 Gæster 4 personer Leje af feriehus 13.880,00 DKK Bookinggebyr 200,00 DKK Leje i alt 14.080,00 DKK
92 m² feriehus
8 personer
75 m til kyst
Husdyr ikke tilladt
Internetadgang
Husfakta
Afstand indkøb
: 5400
Afstand restaurant
: 5400
Afstand strand
: 75
Anneks
Anneksareal
: 20
Byggeår
: 1997
Grundareal
: 1200
Havudsigt
Husareal
: 92
Husdyr ikke tilladt
Panoramaudsigt
Personantal
: 8
Rygning tilladt
: Nej
Afstand Attraktioner (km-angivelse)
Afstand golfbane
: 6
Afstand svømmehal
: 7
Djurs Sommerland
: 37
Kattegatcentret
: 27
Legoland (afstand)
: 154
Randers Regnskov
: 60
Ree Park
: 8
Skandinavisk Dyrepark
: 25
Tivoli Friheden (Aarhus)
: 62
Husopvarmning
Brændeovn
Elvarme
Gulvvarme
Multimedier
Dansk TV (inkl. TV2)
Fjernsyn
Internetadgang
Norsk TV
Parabol
Radio
Svensk TV
Tysk TV
Soveværelse
Antal Soverum
: 3
Dobbeltsenge
: 3
Sovesofa
: 1
Køkken
Emhætte
Fryser (liter)
: 20
Kaffemaskine
Komfur/ovn
Køle-/fryseskab
Mikrobølgeovn
Opvaskemaskine
Badeværelse
Badeværelse
: 1
Bruseniche
Gennemløbsspa
Gulvvarme i badeværelse
Gæstetoilet
Håndbruser
Sauna
Ude-faciliteter
Bålplads
Grill gas
Havemøbler
Liggestole
: 6
Naturgrund
Naturgrund/have
Parasol
Diverse
Klinkegulv
Tørretumbler
Vaskemaskine
Konceptinformation til ejer
fordelsagtig golfpriser
Last minute tilbud
vinterlukning